Halloween 2010



I helgen blev det maskerad och vem passar inte bättre i att vara ängel än jag? Ser ni hur oskyldig och söt jag är? 

Mitt horoskop. (tvilling)

 


Kombinationen Merkurius, föränderlighet och luft är egentligen ingen kombination utan snarare en sammanslagning av tre liknande element. Rörelse, kommunikation, kvickhet, intelligens och anpassningsbarhet tillsammans ger en sådan hyperaktivitet att dubbelnatur är omöjlig att undvika. Tvillingen har troligen flera projekt, yrken eller kärleksaffärer på gång samtidigt.

 

Tvillingen gillar att resa och att uppleva nya saker. Han är snabbtänkt och en mästare på att prata, övertala och debattera. Han har dock svårt att alltid behålla samma ståndpunkt och åsikt.

Tvillingen ogillar regelbundna vanor och kräver omväxling. Rastlösheten kan utåt ge sken av lynnighet och ytlighet, men det är bara för att allt går så mycket snabbare för tvillingen, som i sin tur tycker att resten av världen rör sig sakta.

Element: luft Kvalitet: föränderlig Polaritet: positiv
NyckelordMerkurius, mångsidighet, kommunikation, händighet, nyfikenhet, rörlighet, söndag, torsdag och kvicksilver.
Positiva karaktärsdrag: formbar, självständig och kommunikativ.
Negativa karaktärsdrag: lynnig och känslokall.
Människokroppen: händer, armar och skuldror.



Det låter precis som jag. Jag älskar att läsa om stjärntecken och hur de ofta stämmer överrens med personen man tänker på ifall man läser om något annat tecken. Kollade även mitt dagliga horoskop och då stod det så här. 

Allt som har med förhandlingar och avtal att göra är gynnat just nu. Speciellt affärsangelägenheter med anknytning till utlandet. Är du politiskt engagerad har du även där framgångar att vänta. Du får gehör för det du representerar och stiger i aktning.

 


hemligt...

jag blir bara så irriterad.

Jam jam!

dsc03151 (MMS)

Jam jam!


Drar in till stan en sväng...

dsc03111 (MMS)

Drar in till stan en sväng...


THE NEW Glasses

Japp. nu har jag köpt mig ett par nya bågar. Vad tycks? Jag älskar att jag ser lite nördig ut!


Vilken fin flaska jag hittade idag, och så...

dsc03128 (MMS)

Vilken fin flaska jag hittade idag, och så är den miljövanlig oxå! Och så är det ju sprit i med förstås! Nu blir det grillning och massor av gott sällskap! Puss och kram


VISUM och PLOCKEPINN (21 oktober 2010)

God Morgon!

Idag har jag en väldigt skön dag framför mig. (Igår kväll var ett helvete för mitt huvud och min mage, tar det senare) Eftersom jag fixat de mesta av pappersarbetet så är det nu bara Visumet till Australien som måste fixas och det började redan igår... Jag och S...Vi och vårt Team alltså.

Vi lyckas!

Runt klockan 20.00 började det hela. E som just nu är i Australien skickade iväg en länk där han hade fixat visum och den var ju självklart på engelska så efter ungefär en kvarts lusläsande av två söta små tjejer så kollar vi på varandra och nickar.

Framför oss har vi just då en hel radda att fylla i, kolumner, texter med svåra ord och allt man helst inte vill ha med att göra. 

Vi duktiga två tar självklart tjuren vid hornen..!

..och gör fel.

Attans då, magarna vänder sig ut och in och vi vågar inte ens ta ögonkontakt. Sitter och kollar rakt in i skärmen som är något stark. (
Nu är klockan runt 21,30) PANIK!


Idag är allt bra och vi har på ungefär 12 timmar fixat ETT visum. Det går sakta men säkert. Idag är det alltså dags för mig att fixa det. Underbart! Vi är äntligen på väg, på riktigt!

VILL HA!

Jag vill ha en OnePiece till den långa flygresan jag har framför mig! Det skulle vara underbart!


"Skulle du åka utomlands i ett halvår sa d...

dsc03081 (MMS)

"Skulle du åka utomlands i ett halvår sa du? Ja, vänta lite så ska du få pappersarbete för några veckor framöver" *suck*


Har precis ätit tacos och är hur glad som ...

dsc03057 (MMS)

Har precis ätit tacos och är hur glad som helst. Ja för ni vet väl om att jag alltid blir som gladast när jag har mat i magen?! ;-) blir en sväng med bilen innan paradise hotel börjar sen får man se vad kvällen har att erbjuda. Puss på er.


Kylskåpspoesi?

dsc03073 (MMS)

Kylskåpspoesi?


MÅNDAG OCH PAPPERSARBETE



Heeej alla glada! 

Idag är det endast pappersarbete och annat att ta tag i nu innan resan. Dock hatar jag sånt, men det måste ju göras det med. Ska på möte snart också så måste skriva ut massa papper nu innan jag drar. Usch det är verkligen inte min grej att hålla på med sånt här!! Efter att jag fixat allt så ska jag till S och hitta på lite bus och planera inför Australien-trippen! Det kommer bli sååå bra! 

Sa jag att jag hatade pappersarbete?



17 oktober 2010

Guuuuud vad sugen jag är på choklad! Åt dock två Crisp'it igår, men har tydligen inte mättat hungern på det än. Vill bara har meeeeer! Får nog ta en sväng sedan och köpa mig några och ta till kaffet. Det är ju nästan det bästa som finns, choklad och kaffe... Mmmmmm!



Nu får det bli några avsnitt av solsidan... Eller ska jag åka till affären först kanske?!

TACK

tack för all skit jag gör så att alla ska vara så arga på mig som möjligt. Tack som fan!! 






Fy fan..

Det känns väldigt lustigt att du glömt mig helt plötsligt... Eller är det att du skiter i mig helt och hållet? Ungefär som sist. Denna gång kan jag inte gjort något fel som gör att du inte "vågar höra av dig".

Schysst, verkligen schysst.


Blåögd som man är... eller har du bara inte haft tid? HA!

Med blommor och blader.


" En liten vacker bukett till en liten vacker tjej!!!! Tack för att du finns!!! MVH / M.M"


Idag ringde det på min dörr här hemma och framför dörren står ett blombud med en stooor bukett med massor av olika slags blommor. En jätte söt nalle och ett fint kort! Gud vad glad jag blev och en liten tår fick jag allt i ögat. Det är den finaste buketten jag fått i hela mitt liv!!!


Nu måste jag skynda iväg, ska skjutsa min bror nu!

grjsefogrsews

Varje gång jag ska säga hur bra jag tycker om någon eller "jag älskar dig" så blir jag tårögd. 


Handlar det om att jag "mot" min vilja visar mig svag för personen,
eller att jag helt enkelt blir tårögd för att jag är så pass känslig?



Nu till något helt annat.

Du skulle bara veta vad du går miste om tjejen, mannen är ju för fan underbar. ;)

Det finns inget.





Utan kämparglöd finns ingen guldmedalj.


Ellerhur?



Hur kan man stöta på någon som är så snäll att man känner sig dum
i dennes närhet även att man bara försöker visa sina bästa sidor?




Är fortfarande på jobbet. Jobbar över lite...

dsc03026 (MMS)

Är fortfarande på jobbet. Jobbar över lite.. Får sluta runt halv 4. Sitter och planerar lite just nu och självklart blir det kladd också. Borde nog satsa på att göra serier till barn ;-) eller hur? HaHa nä nu är det dags att göra nytta. En sväng runt fabriken för att se ifall man hittar nått kul. Tss...


Vet ni vad!?

S åkte precis här ifrån, vi har kollat på massa roliga klipp på youtube och fnittrat som vanligt. Fulla människor som slår sig ordentligt, djur som gör konstiga saker och bebisar som blir rädda för snarkningar och sina egna fisar. Haha! Ja precis så kul har vi en Tisdagskväll.

Har just nu på mig mina nya ballerinaskor som jag måste gå in, inför resan som är om en månad typ!
AMAGAD!
Jag börjar få resfeber faktiskt, har tagit fram min backpackerväska idag (ifall jag skulle glömma!


Klockan är ganska mycket, tänkte komma tidigt i säng ikväll så nu blir det att borsta tänderna och slänga sig i den varma mysiga sängen med ett (eller kanske fler) avsnitt av Paradise Hotel DK. Inte många avsnitt kvar till final!
Förresten så börjar Paradise Hotel Sverige nästa vecka! Det får man ju bara inte missa! Lite knull, fylla och bråk på TV är väl aldrig fel? haha Speciellt när det är en av tjejerna som kommer här ifrån. haha!







Little Lion Man.

Vice versa..


FOSHO!

Life is no nintendo-game!



Kanelbullens dag!

Hur börjar man ett inlägg intressant, bra, förvånande, lockande, och så vidare? inte min grej.

Hade inte räknat med att äta några kanelbullar idag faktiskt, men som tur var så fanns det någon som iallafall hade planerat det åt mig istället. Ja men ni vet ju hur jag planerar... Japp, inte alls. Så hur tror ni att det blev? En kanelbulle i soffan framför TVn? Eh nej? Så tråkigt får man ju inte ha, och det tyckte inte M.M heller. En överrasknings-fika på en parkering får det bli. Så långt bak i bilen man kan komma! Bagagen fick det bli och en klar himmel. Vad är det här!? Hur kul får man ha egentligen?! Ska det inte räcka med tända ljus och en fin duk? Närråh. Stjärnfall får man ju på köpet. Hur fint är det inte!? Jag tycker om överraskningar!!! 



(ja men ursäkta för de skarpa bilderna)


Helt klart en mycket lyckad Måndag! Det är ungefär så jag kan resumera denna dag.
Nu är det läggdags för fröken!




4 Oktober 2010

Nu ska jag slänga mig i sängen och kolla på tv. 
Det gör inget ifall jag somnar!



PUSS

Vem var det?

Hejsan och god morgon... Näh, vaknade runt 11 idag. Kom inte i säng förns halv 4 inatt igen. Vad länge man orkar vara uppe om man inte dricker har jag kommit på. Haha! ja och idag är det Söndag, värsta dagen i veckan. Hatar verkligen Söndagar, de är bara till för att man ska tänka på att en ny vecka ska börja och att man måste lägga sig tidigt. USCH! Ska snart iväg på kalas i stan. Tänkte lära mig att stryka lite först... Vad är det egentligen?


CIAO!

Nu drar jag.. Och kallt är det visst ute



Hello there everyone! Blev en liten tripp ...

dsc02999 (MMS)

Hello there everyone! Blev en liten tripp tillsammans med R, blev ett Wii och fyra frimärken :-P lyckade shopping kallar jag det! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det filmkväll hos C. Ha en trevlig kväll nu allihop, för det ska jag. Puss puss


RSS 2.0