DAGENS JAG!

DAGENS VILL HA: PIZZA!!
DAGENS KLÄDSEL: Brun kofta, t-shirt med tryck och svarta jeans.
DAGENS SMINK: Mascara och läppglans.
DAGENS FRISYR: Hästsvans! (
come on cowboy)

DAGENS HÄNDELSE: Bimbosidan visade sig... (ooups!)
DAGENS LÅT: Cinema - Benny Benassi & Skrillex
DAGENS PLANER: Jobb + PIZZA!!
DAGENS SAKNAD: Min kille!

DAGENS DUMMASTE: Mardrömmen!
DAGENS DROG: PIZZA!!
DAGENS ROLIGASTE: Lyckas hela tiden bli skrämd!
DAGENS FAVORIT: Turkos
DAGENS KÖP: PIZZA!!

DAGENS GODIS: Nada, än så länge...
DAGENS HUMÖR: Lättretligt men glad!
DAGENS ORD: Älskling



pizza-time is the shit on days like these... TRÅK-TISDAG!

Har precis gjort mig ordning för att dra till stan och träffa upp P. Vi har bestämt att pizza blir på menyn och vem tackar nej till det en regnig och ful tråk-tisdag? Inte jaaaaag! För ni vet väl att i min stad finns Sveriges godaste pizza, utan att överdriva!?! Självklart beställer jag en Hawaii med kebabsås och jalapenos!



Haha, ni kommer inte äta lika gott som jag idag!

P.S När jag var liten kom jag och min kompis överrens med varandra att när vi kollade på turtles fick vi bara äta vår pizza när de åt det på filmen. Min favorit var självklart Raphael.

NEWS!!!

available on Twitter!

http://twitter.com/olefors







Hollywood-fruar!

Jag missar inte hollywoodfruar ikväll!! Maria är min absoluta favorit.



REA REA REA!

Galnaste rean på CDON.com just nu på Skullcandy så jag tackar inte nej!





NU ÄR DE MINA!!

eh?



Link kommer vara högerhänt i Skyward Sword. Stackarn.

spend some.. $$$

Hello there luv..

Jag vet inte vad det är med mig, men de sista dagarna har jag fått ryck och känner för att köpa massa saker, jag känner för att göra av med moneysar! Har ju inte haft tillgång till att slänga pengar runt mig på nästan 2 år nu. Sparade till resan och när vi väl reste var man ju tvungen att tänka på att spara hela tiden. Nu vill jag börja rusta upp lite i min garderob, köpa smink, köpa massa beauty-stuff och ja... bara göra av med pengar och sedan gå hem och slänga alla kassar på sängen för att sedan gå igenom och prova allt man köpt! Gaaah jag får spunk!



Och detta är det värsta av allt när jag känner såhär:

Jag hittar ingenting jag behöver köpa! Jag är ju sådär att om och ifall jag köper något så tänker jag igenom "när kommer jag/när ska jag/vilket tillfälle mer än just då/vad passar" och ifall alla de där kriterierna inte faller på plats så skiter jag fullständigt i det. Och det är ett stort problem när jag har sånt  "Måste köpa begär".. Får helt enkelt börja köpa saker till någon annan? Sugen?

28 augusti 2011

smart has the plans, stupid has the stories..




Blev en mycket trevlig kväll igår. Fotbad, ansiktsmask, tippar på naglarna och fräsch och nyttig sallad med fläskfilé och baguetter. Grymt gott måste jag säga, var säkert framme tre gånger vid buffén. Tuuur att det inte var massa fet mat så att man fick ångest efteråt. haha!! Om jag kunde skulle jag alltid vilja laga så fräscha middagar. Tänk vad man skulle gå ner!! Om nom nom nom...

Just nu sitter jag och äter en macka:

  • smör
  • skagenröra
  • Westervikskorv
  • rödlök
Mycket nyttigt ;)




Ute och cyklar?



Har kollat runt lite på sidor och tester på hörlurar. Tydligen så ska dessa små sötnosar vara de bästa "in-ear"-lurar och kostar inte allt för mycket heller. Så blir nog att klicka hem dem. Älskar att vänta på paket!! :)

Goood mooorniiing!

Blaah.. Jobbigt att vakna idag igen. Men gjorde det i tid idag iallafall. Ska dra mig till jobbet nu och efter det blir det att säga hej då till B som flyttar här ifrån imorgon! Kommer kännas lustigt att hon inte kommer vara här längre.

TJO!

Promenix



Promenix i skogen med vovven!

25 Augusti 2011

Hej alla monsterdiggare!

En väldigt lugn dag för min del, eller ja. Dagen började med en försovning så det blev racerfart till jobbet i morse! Och alla vet att försovningar förstör en hel dag på jobbet. Eller hur?
Iallfall.. När jag slutade jobbet åkte jag raka vägen hem, vilket är väldigt ovanligt i mitt fall. Blir alltid att jag svänger förbi på en kaffe hos vännerna och snackar skit till 10 på kvällarna. Men riktigt skönt att ha varit hemma hela dagen. Har passat på att tvätta lite och fixa ordning med alla gamla grejer som ligger och skräpar. Då hittade jag massor av gamla kort på mig och vänner från när jag var i tonåren. Gud vad kul att kolla på!! 
Så fick jag ordning på min utväxt också så nu har jag inte en ful mörk rand i huvudet längre.
En liten promenad med Teddy blev det också. Grymt skönt att gå ute i skogen och bara andas in den friska luften. Det behövde jag, har haft en del att tänka på idag. 




Är det möjligt?

Det finaste jag vet... 

Blir bara finare för varje dag som går.







*

Gnälliga flickvänner är det värsta som finns!!

vad krävs?

Jag har länge gått och tänkt att jag ska göra några viktiga eller mindra viktiga saker förra veckan och denna vecka. Men efter jobbet går det bara väldigt långsamt i mitt liv. Orkar inte göra mycket alls och så skjuter jag på det. Det är ju inte direkt några jobbiga saker jag ska göra, utan mer roliga kanske annat folk skulle tycka. 

  • Ett par bra hörlurar.
Det är ungefär det jag har tänkt köpa i en längre tids planering. Men har inte riktigt haft tiden eller orken att ens bry mig. Varje morgon stör jag mig på att jag använder headsetet, det är ju inte mega-bra ljud i dem... Men får väl helt enkelt skylla mig själv. Ta tag i saker är något som är svårt för denna flicka.



Varför är jag så kräsen när det gäller såna där saker? Alltså jag får hur mycket som helst men så när det slår fel på ett "fönster" eller "flik" så blir jag så grinig. Jag vill visa alla att jag är stolt och nöjd och har saker inte andra har tillgång till. Det finaste i världen om ni nu måste veta vad det handlar om. zOMG mina bröst ömmar igen. 

Gnälligt. v



Jag saknar Lunarstorm! 
Någon mer?
krävs det fys-test för att komma in på psyk?

HAHA everything is just a blur. 


Ta det med en nypa snöblandat regn.



Vanlig dag

Hej! 
Vet ni att byn där jag bor i har en, ja en (1) affär! Den har liksom monopol i min by på allt! Precis all mat som kommer hit. 

Galet!



Känns typ otacksamt.

Natti



Allt känns så fruktansvärt bra just nu. Jag mår bra, lever bra och har en jätte fin pojk att kolla på lyckligt i alla mina dagar som springer förbi ♥ 

Nu måste jag lägga mig innan klockan blir alldeles för mycket! Imorgon är det jobb som gäller i vanlig ordning.

Natti Natti

SOOOL!

Jag behöver värme och omtanke.. Jag drar och solar nu!!


så stökigt!

Efter att jag kom hem frånh min resa har jag knappt hunnit vara hemma någonting. Det är verkligen bara som ett avlastningsutrymme. Jag kommer hem packar ihop saker jag behöver för "nästa mål" och ger mig av igen. Det har verkligen gjort mitt lilla lilla rum till ett bombnedslag! Om det inte skulle räcka med det så ska familjen flytta så de vill jag ska slänga all skit jag har här så att vi slipper flytta runt på det sen. Så tänkte jag skulle rensa och göra ordning här idag... På tiden!!!

<3





Min pojkvän är bäst i världen. Han hittar på massa romantiska dumheter jag inte trodde fanns i verkligheten!!

+ lite till..

Sitter hos S nu, har fortfarande inte fått henne att stanna! Hon plockar och fixar med allt i lägenheten. Lönlöst!!! Det blev iallafall hur gott som helst med Morotskaka och B, S, O och lille E var här också. Tror inte någon av oss är speciellt glada över att hon ska dra sig här ifrån. Det känns alltid värre när andra lämnar en, istället för att man själv ger sig av. 



Jag och mina pojkvän är finast i världen!

Lördag

Grymt gott med kräftor igår! och snaps på det förstås. Jag och kusinen var peppade till att bli otröstligt fulla. När vi kom iväg för att gå ut så var det hur dött som helst på dansgolvet och i baren!! Så då blir man ju lagom tråkig och hela kvällen blir bajs... Funderar på att ge min fylla en chans till ikväll. Men jag vet inte riktigt. Med vilka skulle det vara liksom?

Nu tänkte jag iallafall ta på mig någoting och åka till stan för att smaska på morotskaka och kaffe. Min älskade S flyttar imorgon och jag ska åka dit för att skälla!!!

Zelda!


Release 18 November 2011!

jag dör................

§

Har precis pratat med min hubbe-snutt (som jag inte får kalla honom) och det kändes bra.... efter ett tag... när jag bråkat klart med delar av familjen om att jag faktiskt ibland känner att jag skulle vilja vara ifred i mitt liv. jag bor nu mera i mitt "gamla rum" som för övrigt är spel- och kontorshörna för min far, så får typ aldrig vara ifred, eller ens ha något som är "mitt eget". Gud vad jobbigt det är att dela boende med sina föräldrar! Det tar verkligen kol på en. 

Imorgon är det jobb som gäller i vanlig ordning, senare blir det kräftskiva!! 



Morning sunshines!

Vaknade på bra humör för första gången på väldigt länge!!

Mitt morgonhumör är inte det bästa annars.


Tisdag 16 augusti

Grymt skönt att ha kommit in i rutin i livet igen! Åh jag tackar och bockar. Det känns skönt att ha ett riktigt liv igen och gå till jobbet varje dag och att tjäna pengar igen. Träffa folk och göra andra människor lyckliga. Jag är nöjd med livet just nu. Ja, nöjd. Inte överlycklig, men det är riktigt bra. Jag klagar inte alls just nu. Detta är verkligen mitt år. Det känns! 



Är det förresten någon mer än jag som tycker det är ruskigt kallt i sverige? Sommaren var här för 3 veckor sedan och nu är det verkligen höst! Jag fryser som tusan hela dagarna.

SKYPE!



hur underbart är det inte att skype finns? Det är så himla enkelt att skaffa till datorn och swiiisch!! så har man gratis kontakt med hela världen. Har precis pratat klart med min pojkvän och gud vad det känns bra att kunna prata med honom när jag vill! Han är nästan lite som bränsle för mig. Jag kan inte fungera utan...

Imorgon är det jobbdag för fröken, känns underbart att få börja tjäna pengar igen!! Nu ska jag göra allt ordning för imorgon. Ta fram arbetskläder och fixa frukost och lunch. Det var ett tag sedan om man säger så.


Veckans Objekt



(för kommande veckan)

Asthon Kutcher

Mitt Ex.









Alltså han kommr nog alltid vara veckans objekt, eller alltså... Det går inte att glömma denna man! Han är så busig, söt, gullig, knasig, snygg, het, sexig!! De bästa bilderna är de två i mitten...! Speciellt den när han står med kassen! Det är precis så det ska se ut. Alltså, det är ju mitt ex så det är jag som tagit bilden, en gång när vi hade en trevlig hemmakväll. Så passade han på att köpa lite blommor till mig också. 

Ahh!! Alltså jag blir galen. Jag kan inte kolla på honom mer!

Säger god natt till vissa av er, och till ...

imag0084-1 (MMS)

Säger god natt till vissa av er, och till er som redan somnat säger jag god morgon till. Ikväll har jag varit på kräftskiva hos kusinerna på landet. Vi satt ute i ladugården vid ett långbord, åt god mat, kräftor förstås och sjöng snapsvisor. Fick äntligen tillbaka datorn så får se hur den funkar. Det blir nog att köpa en ny snart ändå... Nu är det massa sent så ska försöka somna till tvn.


GOD MORGON MINA LAMM!

Sötbollar!

Har datorn på sjukhus, därför jag inte har bloggat på ett tag. Nu äntligen fick jag dock låna min brors dator. Så att jag håller er lite uppdaterade.

Blir inget Oslo idag: Skulle ju ha åkt till Oslo idag och stannat där ett lääängre tag. Men så blev det ändrade planer (som vanligt i mitt liv) och har fått jobb här istället. Får se hur länge jag stannar i Sverige denna gång.

Nu ska jag iväg till jobbet och säga hej!

Puss puss




SUCK!

Jag vill också vara lös och ligga med lite vem som helst, hur som helst, så att man kan vara svartsjuk på mitt förflutna.... Jag är alldeles för bra för att vara sann.

Vem värderar mig bäst?!



lite nätdejting skulle inte sitta fel. har...

imag0099-2 (MMS)

lite nätdejting skulle inte sitta fel. har precis varit ute och letat guld!! nu sitter jag och väntar på att de andra ska komma och sätta sig i bilen. vad händer ikväll?! kyss


Vaken!

Alltså...


Nä fy faan vad äckligt!




Ironi och Sanning. Passar vi?


Jag har haft en underbar dag!!! ♥ Har tänkt på min pojkvän hela dagen.
Lite otippad, men som sagt, Det är ju ovisheten som gör att jag fortfarande lever. Idag blev jag något närmare vishet och jag tyckte inte alls om det. Jag blir osäker av det och det gör mig så sårad.

Jag träffade världens starkaste tjej idag, det var inte jag. Men jag ser upp till henne.


Jag behöver något som glimrar, som ger ljus och en spegelbild av mig själv. Helst något riktigt dyrt. Sånt bär man med stolthet och helst så skryter man om det lite för mycket. Det gör man inte med något ungefär 40 andra har haft på sig innan. Eller tvärt om... Är det så du vill känna för mig? Kanske känns bättre att ha något 7 personer i hela världen har. Ganska så exklusivt!! Jag vågar inte ens berätta för er vilket brand I'm talkin' about. People would go crazy! *smack*

SCORE!



Förra sommaren. Jag har visst gått ner lite sedan dess. YES!

Nu blev dä kväller...

Har precis snackat klart med wannabe-norsken och känner mig lagom kärleksfylld. Den lilla dosen jag behöver för att bli så där sliskigt mjuk och skör. Ibland känns det bara fööör bra att vara sårbar. Lite spännande om jag får säga det själv.

Kallas det kär kanske?

Lyckligt kär kan... eller..., alltså..... finns det något bättre?

Har ni någonsin varit så där kära att ni varken varit hungriga, liksom helt enkelt bara blivit mätta på att vara med personen? Jag tror att jag blir så. Jag känner nästan ingenting, förutom massa pirr och mys i kroppen.  



Tänk om man kunde framställa en kärleks-drog (om vi nu tänker bort ecsasty), hur mycket skulle den då vara värd? Vad skulle folk lägga ut på att gå omkring och känna kärlek hela dagarna?

Jag skulle ge sjukt mycket för det. Man mår något fruktansvärt bra. Man blir snygg, självsäker och utstrålar så mycket lycka att folk lägger märke till det. (remember när en kille kom fram och sa det till mig på busstationen i Gbg?

Och jag, jag blir helt enkelt bara så mycket bättre.




Innan jag blev kär i mitt ex, i högstadiet:
Var en busig tjej som sket fullständigt i skolan och älskade att driva med lärarna. På möten sa de att jag skötte mig dåligt och alla ämnen låg på G- .

Men: när jag ett halvår senare blev tillsammans med honom höjde jag betygen något enormt. Jag blev duktig i skolan, gjorde extra arbeten för att höja betygen och gick ut med starka VG:n rakt igenom. Allt detta på grund av att jag mådde bra och var kär. Det gör mig så enormt peppad på livet. 

Tänk vad det kan göra mycket bara av att bli kär.

Jag är kär!!





nu blir det tomatsoppa så det bara ryker o...

imag0063-1-1 (MMS)

nu blir det tomatsoppa så det bara ryker om det!! haha så tråkig jag är!!


hej hej....

Söndageftermiddag och jag har på mig min söndags-outfit. Onepiece i rosa såklart.
Det var verkligen hur kul som helst igår, och jag blev bjuden på jäger. Ja den är ju livsfarlig! Men åh vad jag älskar den. Det hände mycket skoj igår, jag vet inte ens vart jag ska börja och allt kanske man inte ska ta så här öppet heller ;) haha!! Blev iallafall att jag inte sov hemma och jag sov heller inte där jag skulle sova. Jag älskar verkligen mig själv när jag är så oförutsägbar, till och med för mig själv. Jag älskar att leva i ovishet för guuud vad tråkigt det skulle vara ifall man visste om allt som skulle hända, eller planerade allt in i minsta detalj. Bleeh.

De andra sitter och kollar på Silent Hill och jag sitter och spelar Angry birds. Har ätit pizza till frukost och snart blir det middag och då blir det tomatsoppa med creme fraiché. Jam jam jam! Det är ju S och min national-rätt. Så de så!!

Nu fick jag kontakt med en fin kille. ♥ hejohå

Party Party!!!

Nu är jag redo för att visa Louise lilla Vimmerby!!

Vad ska ni andra göra ikväll?!
Nu måste jag dra, för jag ska hämta S innan vi drar på förfesten.


Puss puss!





P.s Lägger ni märke till mina veckra, mjuka, lugna, sexiga bruna ögon!!!

Lördag 6 Augusti 2011

♥ hej!

Idag är det Lördag och vet ni vad!!! Finaste sötaste Louise anländer när som helst till Resecentrum! Vi ska fira våra underbart fina veckor ihop i Australien, så det blir massor av kramar och mys och så blir det självklart utgång i "STORA STADEN". Jag tycker det ska bli mega-kul att träffa henne igen!



Fanna-plutt och Louise-fis!


4 Augusti 2011

Vaknade vid 6 i morse och var hur pigg som helst! Det är inte ofta det händer.

Har nu bokat tid med (nästan) alla jag ska träffa innan jag åker tillbaka till Oslo. Det känns skönt att ha det gjort, har ju inte haft tiden riktigt efter att jag kom hem från Australien. Men nu så är det gjort! Hoppas på att de bruna linserna hinner bli klara också. Har även hunnit med lite Angry Birds-marathon! Det spelet är ju galet fängslande.





En låt jag fastnat för:



Mer än 39 timmar om dygnet.

Är så himlans kär.

Veckans Objekt


Hugo Bilder
Hugo Rosas

Vi kommer aldrig sluta bli blöta i trosan av små pojkar.

*

bruvna ögojn.


<3 <3 <3

Fick precis en väldig kärleksfebrig känsla i kroppen. 



RSS 2.0