Hej söndag!

Skulle ju egentligen varit fylle-schaffis igår, men så lockade alkoholen lite för mycket så det blev ändring på det ganska så omgående. Hamnade på Chaplin som puben nu för tiden heter och det var helt okej. Träffade massa gamla vänner och pratade massor om vad som hänt den senaste tiden. Vaknade ganska så tidigt i morse och mådde inte dåligt alls. Inte ens lite. Det är grymt skönt att vakna någorlunda pigg dagen efter en sen kväll. 

Till lunch blev det hemmalagad plankstek (oj så jag saknat det!!) och senare på kvällen blev det film-mys med gänget och massor av chips, dipp och godis! Precis så det ska vara på en Söndag.

Virriga jag trodde mina kontaktlinser var slut så jag gick till optikern för att beställa nya även att jag tydligen har 4 månader kvar. Passade på att beställa två par bruna linser denna gången. (det har jag på min header) Roligt att byta ögonfärg!! Har ni testat det någon gång? Jag brukar annars köpa gula linser som blir lime-gröna med mina blå. Grymt snyggt det med!




ME ME MEEEEE!!

Nu blir det utgång! Har inte gjort mig iordning såhär på hundra år!! Jag ser nästan as-snygg ut. Hehe!
Men först något i magen, och jag vet vad det blir!!! KEBAB!!!



Bubble bubble...

Nu blir det lite muspys!


återkommer senare gott folk!!

Tjuvkopplade alla kofångare, så nu är de fast!!

Sidan är under uppdatering.

Prövar att mobilblogga. :-P

Prövar att mobilblogga. :-P


Onsdag (räknas det nu?)

Eftersom mina föräldrar vägrade komma hem då jag snällt stod och väntade på dem här hemma i 4 timmar så tog jag min gisslan (vovven) och drog mig iväg en mil här ifrån. Det blev nybakade cupcakes med vilt LIVS levande blåbär (lyx!) som min älskade Stella gjort åt mig. Som jag saknat denna underbart fina kvinna!! (Varför har hon ingen karl att bjuda dessa underbart goda bakverk på?!) Hon äger kriterierna av en äkta kvinna! Cred! Vi snackade skit som sig bör och njöt. 

Nu har jag äntligen hittat mina föräldrar och de var lyckliga att se mig (?)..... sas det. HÖHÖ! 
- "Sover du över hos oss i natt?" Hördes det komma viskande i en svag känsla av osäkerhet. 
Ja den här gången finns det ingen sötnos som får mig på andra tankar i detta land; tänkte jag och log. Jag är lycklig.

På tal om lycklig. En liten pojkvasker runt 20 jordsnurr lagom berusad kollade på mig på perongen i Göteborg, länge lite funderande och ganska så nyfiken, kom fram och sa: Du ser så där fruktansvärt lycklig ut, man blir ju avundsjuk på dig!
Jag tänkte: Vad är det han menar med det?! Ser jag så lycklig ut att jag skryter om det? I några få sekunder tänkte jag igenom mig själv och kände det. Ja, Ja... Ja det är jag faktiskt! Så lycklig som jag är nu har jag inte varit på år och dagar. Jag är nöjd, mer än det, jag är stolt! Jag är stolt och lycklig över vad jag gör, vem jag är och vad jag lyckats med. Jag är inte bara någon, jag är JAG och det är jag så fruktansvärt stolt över. Skulle jag inte vara Mig så skulle jag inte ha det jag har med mig nu. Jag är Lycklig och tydligen så är det som folk säger, det syns.



Inatt blir den andra natten i "min säng" sedan November 2010.
Undra om det kommer kännas så,
jag vill bråka om täcket. 

I'm back!




Efter en lång resa på buss och i uppsatt hår så ser man knasig ut!

Nu ska jag ta tag i allt pappers-arbete jag har framför mig.


Leaving Oslo 2morro



Kommer sakna min snutt
:(



26 Juli 2011

Hej och hå mina käraste sötnosar!


Idag har jag gjort skit-roliga saker:
  • kollat jobb
  • diskat
  • tvättat
  • (snart) lagat mat
Det är precis så livet ska vara. NOT! Jag dör lite inombords....

Fast imorgon ska jag tillbaka till Sverige, mitt fina. Min sötaste tjej kommer och hämtar mig i Jönköping och där ifrån blir det MAX (ooohh jaaa!) och sedan hemåt.

Får be om ursäkt för dålig uppdatering men när MR kommer hem så finns det ju massa annat att ta vara på än bloggen liksom. Och jag kan inte skriva varje dag att jag pussats två extra gånger jämfört med gårdagen eller att vi myst flera gånger om i duett i vårt fantalusiskt braiga band som precis blivit upptäckt!
Eller kan jag?
Jo men visst. Delad glädje är dubbel glädje och delad sorg, halv sorg. Det är väl det bloggen är till för. Så räkna med att få lite käftsmällar av kärleks-ord och pussisnutt från min sida. Hoppas ni blir gröna av avund! Mohahah!


Jag kan känna doften av nytvättad tvätt från tvättrummet. Oh ljuuuuvligt.. Haha. Näääh.

STOPPA MIG! om ni kan...


BOOOM!

Alla pratar om galet mycket åska det var i natt i Svearike. Lite rädd för åska är jag allt och kände lite att det var skönt att jag var här istället för hemma. Efter det så hör jag vääärldens smäll!! Hoppar 3 meter från soffan tror jag! Ja, då var åskan här istället tänkte jag. Men så var inte riktigt fallet, för efter det kom det inga mer smällar och nu hör jag massa polisbilar utanför istället. Ja då var det en ganska så mäktig bomb som hade sprängts här i närheten. Kusligt! Men jag är fortfarande vid liv så ni vet.












Nu ska jag fortsätta kolla på Game of thrones.
Kan vara världens bästa serie!








Taco-Torsdag!

Ja det är så denna torsdagen fick heta. Tacos blev det idag och det är tusan inte fel någonstans. Har inte ens ätit det i Sverige än kom jag på nu. Men här smakade det precis likadant som det gör hemma i Sverige. Super-gott med andra ord. Var så hungrig när vi gick i affären och fick syn på Gorby's piroger!! Oj! Dem är ju hur goda som helst! Jag nästan skrek när jag fick syn på den röda och gula förpackningen i frysdisken! Det är något som får bli lunch de närmsta dagarna, helt klart! Hade ju glömt bort dem!!! Nom nom noom!


21 JULI 2011

Hey! Vad ska ni göra för spännande idag?

Har precis lyckats få ordning på mig själv och mitt utseende någorlunda. Så tänkte ge mig ut på en liten upptäcktsfärd igen. Funderar på att sätta mig på ett fik någonstans och bara mysa tills Mr SWE kommer hem. Börjar få riktig ångest för farje dag som går, eftersom det känns som att jag inte gör ett dugg. Det enda roliga jag kan göra under dagarna är att ut och gå och kanske städa lite och plocka och fixa i lägenheten. Men alltså, det är ju inte så det ska vara. När han kommer hem är han ju trött och inte vill hitta på något mer speciellt än att kolla på film eller spela tv-spel. Oh nej, nu ska ni inte tro att jag klagar på Tv-spel. Det är fortfarande det bästaste som finns! Men alltså, det är ju då jag känner att det händer något igen. Så att vi kan gå ut och sätta oss någonstans eller alltså bara gå ut och göra massa saker tillsammans, eftersom jag bara varit här inne hela dagen.
Jag vill bara ha ett jobb så att vi kan komma hem samtidigt och vara trötta tillsammans. Du är finast.


Snutt.


Flickvän... Skulle jag kunna vara en bra sådan?

Att vara flickvän, är det något som man lär sig vara eller är det något som man bara hoppas på ska fungera bra ihop med den man är? Jag är totally lost! Det finns ju personer som lever hela sina liv ensamma och är nöjda med det. Denna fråga gör mig så förvirrad, för man vill ju inte gå omkring och vara en dålig flickvän utan att veta om det. Jag tänker alldeles för mycket. Det ska väl inte ens finnas i ens tankar sånt här. Måste handla om att jag är så känslig och tankspridd. Jag själv skulle ju inte tacka nej till att vara världens bästa flicka till en pojk. Men vad är en sån? En tjej man kan skratta tillsammans med. ABSOLUT! Det är nog det viktigaste skulle jag tro. Att ha kul är det viktigaste! Mig kan man ha riktigt kul med, jag är galen! Det är sant!! Ibland lite för galen kanske. Om jag får känslor för en pojk så blir det att jag tänker på hur jag beter mig och kanske ibland inte vågar vara så galen för att vara rädd att skrämma honom. Det är ju jätte fel!?! Men man vill ju alltid framstå som en bra person.

Gaaah! Jag är kär och rädd.



Varför?

Varför känner jag mig så osäker för..!?
Det är ju nu allt det braiga har hänt.






Förbannade flicka.

SILIKONINLÄGG!!!

Veeeeem har glömt denna video?

det hade jag...




MmmmmMmm MORNING!

Igår lyckades jag få hjälp med att ladda ner lite fimer så idag tänkte jag ha mysdag med mej själv. Bara älskar att vara för mig själv och kolla på film eller spela något nördigt tv-spel. Det är tusan det bästa jag vet! Så det blir de här filmerna idag iallfall.




Mjao säger jag på pojken i Never Back Down!!! Han blir min! Eller han ska bli min...!!



Veckans objekt





Vem är han?! Vad gör han? Varför ser han ut så?








HERREGUUD! Sa jag det där?


Herregud!!!. Idag är det världens bästa dag! (jo jag vet inlägget nedan) Men jag kan förklara det så lätt så lätt... Jag har äntligen fått min röda vecka! Det förklarar väl ganska mycket.

ETT: jag har varit vrål kåt de senaste dagarna!
TVÅ: mitt humör toppar och dalar som Balder på Liseberg.

Jag är sååååå glad, jag trodde nästan jag gått och blivit ensamstående mamma där ett tag. Men nu kommer det blooooOoOOOOood ur mig och jag är gladare än någonsin! PLUS att bara för att jag blev så glad så ska jag laga lite mat idag med! Har inte ätit något än och klockan är ju snart 14.00! Skäms på mig!!! Jag kommer bli fet om jag håller på att äta så dåligt, men jag har haft endel för mig idag så jag har inte riktigt haft tid till att känna efter.

Har varit på yttligare en upptäcktsfärd! Har varit och besökt Biblioteket (tackar gudarna för att det heter likadant här) och skrivit på mitt CV och skrivit ut dem lite fint så snart ska jag ge mig ut för att lämna ut dem.



dumma dumma dumma

Det är väl inte meningen att jag ska känna så här nu?


Planeraren Myself.

God morgon!

Idag tog jag en liten sovmorgon, vet inte om jag var värd den, men gutt var det.
Slutat röka, oh ja. Jag är faktiskt riktigt duktig på det. Så från oh med nu tror jag att jag är en näst intill ickerökare. Nästan... Skulle vara coolt ifall jag aldrig mer köpte ett ciggpaket i mitt liv. Fatta hur mycket pengar man skulle få över...
Ja ja, jag snusar istället, men det känns så mycket fräschare att göra än att gå och lukta rök. Det är fasiken det mest äckliga man kan göra. Eftersom jag själv inte röker längre så känner man det så himla tydligt på folk som går förbi och det stinker verkligen! Bleeh!


Dagens fundering
: Undra hur många "E" som blir utnötta i Norskan...

raaoow!

Fan vad jag är busig nu!!!!


Oh sunny day!

Idag blev det riktigt fint väder igen så jag gav mig iväg till parken och la mig för att njuta av värmen och den näst intill molnfria himlen.




BOOO!

Vaknade av: *piip, piip, piip* Therese, Therese vakna! Vakna! Det är rök i hela lägenheten!!!

yrvaken som jag var: åh, underbart tänkte jag, då måste jag städa igen, Tusan... Efter den tanken kände jag faktiskt en lukt av rök och såg tydligt moln i vardagsrummet. Det var där jag vaknade på riktigt.
Vet ni vad jag gör? Lägger mig under täcket och försöker somna om. Haha! Det är väl inte riktigt det man ska göra när brandlarmet går va?

Dock så var det inget allvarligt, en makaron-påse hade legat på en av spisplattorna och blivit lite bränd, så den blev påkommen vid tid. Får fixa det senare för nu ligger det svarta makaroner på golvet. Hehe!



Vad var det jag sa...

En gång i tiden, det var ett tag sedan nu. Kanske 3 år? Ja då sa jag en sak som alla tyckte var det dummaste de hört. Jag kommer så väl ihåg det och jag tyckte inte de förstod alls vad det var jag menade. Så korkade de var!! Det var så självklart i mitt huvud så jag tänkte inte på något annat än det sättet.
Det jag sa var "Jag kan få vem jag vill."

Jag kunde tydligen se in i framtiden.





16:38

Maybe some women arent meant to be tamed. Maybe they just need to run free till they find someone just as wild to run with them.


Good Morning!

Fick en söt godmorgon-puss (ja det är sant, barbiegris fick det!!)


Så nu är jag vaken och vid liv, och undrar vad denna dag ska ge mig. Inte mycket ifall jag inte tar tag i den. Det är något jag verkligen är dålig på, ta tag i saker och ting och så får jag ångest för att jag inte gjort något i slutendan. Har funderat på (ska, i andras ögon) att fixa ordning på mitt gamla CV och söka lite jobb medan jag är här, men det hann jag förstås inte göra hemma innan jag drog och eftersom jag sitter på en annnan dator än min så blir det att jag inte vill klicka omkring och så. Då känns det som att jag rotar i andras saker. Det enda jag vill ha är ju Word!
Det lite jobbiga är att när det gäller sånahär saker så finns det ALLTID mycket roligare saker att ha för sig. Jag hittade Super Mario här igår och då var ju det genast mycket intressantare. Haha nu ger jag mig själv ångest igen. Bleehh!

I en annan del av norden.

Hej!

Jag vet, jag har varit iväg i Thailand, Vietnam och Australien i 8 månader och ni har inte fått sett någonting och inte har jag berättat om något heller, men nu har jag varit hemma två veckor och haft det asskönt, lätt att jag varit värd det!

Men igår blev det en spontantripp till Norge, oh ja... Oslo. Nu är jag här också. Jag kan visst inte stanna hemma

Har varit ute och gått lite idag och jag kan säga det att det hjälps inte med bra lokalsinne i denna stad. Jag var rädd och kände mig liten. Ja, det skulle inte förvåna mig ifall folk som gick förbi mig undrade om jag tagit droger. Men jag kom iallfall till båda endarna av Trondheimsveien och det är vågat gjort.... Kanske.. Inte så mycket, men för mig! Det var lagom jobbigt att bara tänka "raka vägen, raka vägen, raka vägen." Nu är jag hemma igen och tänkte leka lite med Super Mario och hans vänner innan det blir matlagning och mys.





oh så denna bild, graffiti, det är lite överallt det med och norskar. Jag kan bara tänka mig vad de sa till varandra när de gjorde den:

(Norska)

- Nä asså, vi måste ju skriva något coolt också.
- Ah, vad tycker du?
- Något riktigt tufft, så att alla blir rädda när de går förbi, eller typ tycker att det ser coolt ut.
- Mm...
- ... .. .
- KNARK!
- Va?
- Ja.. eller?
- .. ....
- .. ... .. ..... ?
- Ja det är läskigt och coolt så det skriver vi.





Norskar.....

VAKEN!

Ja jag har allt varit vaken sedan halv 8 i morse och inte gjort ett skit, eller?
Ätit frukost har jag gjort och det är riktigt bra gjort för att vara mig. HOHO!


Jag ska nog se till att göra ett roligt inlägg snart för jag befinner mig på hemlig ort ;)

SPÄNNANDE!

Har lite godsaker att berätta för er läsare snart, snart, snart... 


RSS 2.0