Självgod?

Jag är faktiskt inte värd det här.... Så mycket kan jag säga själv.

Kmart



haha men titta vad jag hittade för fin bild på K-mart i Bairnsdale. Här hängde jag och S i flera timmar några dagar i veckan då vi var i "stan" och handlade. Där inne fanns allt från mat till tv-spel. Gick runt i affären och kollade på ALLT, verkligen allt. Det var även i den här affären jag fick reda på (tillslut!!) att min kille ville ha mig som sin. Där den vita bilen står parkerad närmast affären satt jag och S en kväll och lyssnade på "våra låtar" vi hade tillsammans med killarna vi saknade och åt TimTam. ♥  Precis nedanför låg Mc Donalds som vi nästan alltid hann med att äta på och låna trådlöst-fitt-internet som sög. Gud vilka minnen man har.

true story....

Tiden du lägger ner på att förstöra för andra kunde du lagt tid på att lyckas själv.

<3 <3 <3

Han är så fin.


hej!! igår var det ju inflyttningsfest hos...

imag0802 (MMS)

hej!! igår var det ju inflyttningsfest hos A. jätte kul var det verkligen! det blev kareoke och massa annat skoj. riktigt kul var det!! åkte hem när de andra skulle till stan för det är ändå inget kul att gå ut där... men gud så bra kväll det blev!!


Lördag.

Helt och hållet på TOPP! 

Ska straxt hoppa in i duschen och fixa mig, raka benen och sådär. Tänkte ha på mig min svarta klänning med långa ärmar ikväll. Lite mystiskt sådär lagom till Halloween. Bild kommer nog upp senare när jag blivit klar, svårt att förklara hur den ser ut, men den är grymt snygg. 
Resten av mig vet jag inte riktigt vad jag ska göra med. Svårt att veta hur man ska sminka sig och fixa håret. Men det ordnar sig alltid. 


Natt nu.


Helg, Helg och åter HEEEELG!

Klockan slog för en liten stund sedan över till HELG och alla vet att det är dags att ut och roa både sina sinnen, törsten, ögonen och tramset! åh det är bara så bra! 

Denna helg blir det hemmafest (huuur länge sedan var inte det?!) Det är ju på hemmafester allt händer! Har ni tänkt på det? Det är på hemmafester det blir slagsmål, strul, soffor utslängda genom fönster och gud vet vad! Roliga lekar har jag beställt till festen som är imorgon iallfall. Det blir med folk man inte känner för en gång skull och det är så mycket roligare! Älskar att träffa nytt folk. Ser fram emot det här satan! + att det är här, där jag bor, så kommer kunna gå hem och sova i min egna säng.. Det händer ju inte allt för ofta när man festar i stan! Dock så lär det ta ett tag att gå hem ;) 

Funderar på att börja fixa mig tidigt imorgon så att jag kan vara där och föra i lugn och ro i tid, jag är ju annars nästan alltid så stressad när jag kommer till en fest.

Dock så blev det ingen Halloween-fest i år och jag är jätte ledsen för jag älskar verkligen att klä ut mig.. och att se andra utklädda! Det är liksom som om alla blir en helt ny person, för har man knasiga kläder på sig eller är något speciellt så kan man bete sig hur man vill eller det man är utklädd till. Får bli nästa år istället! Känns som att jag får fixa Halloween-partyt då! :D

Skitkul.

Jag vaknade utan att ha drömt otäcka drömmar inatt. Känns väldigt skönt då jag drömt hemska drömmar i nästan en hel veckas tid nu. Men nu känns det bra. Hoppas det håller sig såhär för mina drömmar är INTE normala! 

Idag blir det lite längre jobb och efter det vet jag inte riktigt vad som händer. Antagligen något skitkul!! Not. 
Men imorgon ska jag och S bowla iallfall! Sist vi gjorde det var i Thailand, men då vann inte jag så det räknas inte, så vi säger att det var i Sydney. Mohahaa! Hoppas på att vinna denna gång med! Jag får ut och öva med sten och stock i skogarna här omkring i eftermiddag.


Näääh.

info.

min lingonvecka är på väg. jag vill inte!!!

Konvex natur i mitt grannland.

Hej mina kära vänner, hon och han, ni och alla andra i mitt grannland. Nu är det ingen idé att konvertera men skulle det vatt? Vi bor på samma ställe men har olika värderingar om allt. Kör igenom med en jävla fart, det känns säger vissa när man stannar upp efter ett tag och huggen i nacken kommer ifatt. Det finns förr, då och nu. Det är jag medveten om, men att förstå att det bara bara är vi är ett svårt perspektiv i ett litet litet liv. Vart jag mig vänder, kommer antalet alltid vara konvex, kanske för att ni just då var arga på era ex?! Mindrevärdeskomplex? 

Mitt land och jag, tror nog mest att vi bara är så bra, ingen att vara arg eller vara avundsjuka på alls eller är det så ballt?. Är det för att vi blundar för oss själva och bara ser er? Eller är det ett storhetsvansinne som växer sig stark under vår mark?

Det enda vi behöver är allians och nytänkande.

Du är mer....







Söndagsmys...

Tog mig en lång härlig näst intill skåll-het dusch. Efter det bar det av åt A. Har mest snackat skit, druckit kaffe. Som sig bör... En liten biltur blev det och självklart fetade vi upp oss på den lokala grillen! Mmmm..... Nu har jag precis varit ute på en liten promenad, det är verkligen fint på kvällarna... Det märks att hösten är här. Både på min goda aptit till fet mat och träden.


Söndag

Waaaooooww....

Man kan nästan säga att jag hade min Söndag igår istället för idag. Var hemma hela dagen och kvällen och bara slappade. Kollade på film och gjorde världens godaste pannkakor. Somnade runt midnatt och vaknade pigg och glad idag runt halv 10.

Idag känner jag istället för att hitta på någonting. A frågade igår ifall vi skulle laga någon god middag och umgås massa men jag var så seg att jag inte orkade göra någonting. P och jag hade bestämt att leka också men... (fredagskvällen som hade gjort sitt satt hårt som tusan i huvudet)

Ska nog ringa A och fråga ifall vi kan ta det idag istället.. Jag älskar att äta! MMMmmmmm



lilla nalle...

imag0695 (MMS)

lilla nalle...


<3

Min kille gör mig så lycklig. ♥

HAHAAA HEJ!...

Hade från början världens jobbigaste dag, verkade som om jag skulle göra ett jobb för två på jobbet idag. Var helt själv i typ tre timmar och hade världens ångest för att jag inte kunde göra ett tolvtimmars jobb på sex timmar. HAHA!  Så jag jobbade som en jävel och som tur var så kom det två vikarier senare... Guuuud!

Efter det ringer chefen och säger att jag antagligen inte behöver jobba med tantenfjorton dagar för att hon blivit sjukskriven. WOOOOOOOHOOOOOOO! Nu kanske jag kan lyckas bli en normal människa på jobbet igen. HAHA! Nää, det kanske inte var hela sanningen. Men lite nya arbetskamrate skadar aldrig!! Plus att jag får mer timmar dessa två veckor så får ihop lite mer stålar vaaahh..... Hehe

PUSS!


min kille säger att teddy inte ser ut sim ...

imag0689 (MMS)

min kille säger att teddy inte ser ut sim en nalle!!!! visst gör han det?! fluffig och rund... nalle! :-D


hur skönt som helst att ha en liten spa-da...

1318874221-picsa (MMS)

hur skönt som helst att ha en liten spa-dag för sig själv. Det är ett måste att ha en ta-hand-om-sig-själv-dag. Just nu sitter jag med denna jordgubbs-mask som doftar underbart gott. Innan masken färgade jag ögonfransarna och passade då på att ta en powernap.


Vardag... Var dag?

De mesta dagarna ser nästan likadana ut. Inget speciellt kul...

Har precis kommit hem från jobbet och nu blir det väl att fixa något att äta sen tänkte jag kolla lite kläder. Jag är ju hemma i Jul detta år så jag tänkte jag skulle vara lite fin tjej! Det är alltid kul att klä upp sig. Vem tycker inte?! 


<3 <3 <3

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Kvällskanten..





Ska dra iväg till A när som helst. Hon ville ha hjälp med en vägg, tvätta en vägg.... Inte alla dagar i veckan man gör det kan man säga. Så det ska bli intressant. Kommer antagligen sluta med att vi sitter vid köksbordet och snackar skit som vanligt. Hehe.. 

Poliser?

Lekte med kusin heeela dagen igår! Pratade om alla bus vi gjorde som små och skrattade sönder oss i princip. Skönt att lyckas ha varandra så nära ändå. Man kan ju försvinna från varandra så lätt... Men min kusin kommer jag alltid älska massor! 


Åh idag är jag sugen på att söka till Polishögskolan! Har suttit och kollat på alla prov man ska göra och vad kraven är till behörighet. Jag borde nog klara det, ÄVEN att jag inte är en träningsmänniska så har jag fasiken viljan ifall jag någon gång ger mig faan på något. Jag måste bara bli bättre på att tro på mig själv och våga göra saker! Det skulle dock vara grymt intressant att läsa om samhället och hur människor fungerar. Det är ju något jag är intresserad av. Får tänka mer på det...


Sweet dreams... ;)

Haha monster-brud nummer 1?
Ser typ ut som att vara tagen ur vilken zombie-film som helst. Dags att sova sig lite kanske så att man vaknar lika söt och fin imorgon igen. haha. Behöver verkligen min skönhetsömn. 





Från gott till...... gott.



Kom precis tillbaka från en sväng på stan, kom hem med flera olika ansiktsmasker. Choklad, jordgubb och flera olika tropiska frukter. Det kommer göra susen för mitt ansikte. Passar bra nu när hösten kommer. I morse var det för fasiken -5 här!! Jag blir så torr i ansiktet när det blir kallt ute så, välbehövligt!

Blev fläskfilé m. stekt potatis och bearnaisesås på SweetChili efter att spring på stan. 



Hämtade upp kusin så nu ska vi hälsa på farmor och farfar, blir säkert att äta massa där med! Ni vet ju vid det här laget att jag är galen och äter typ hela tiden så det ska nog gå fint ;)


HEJ!

Jösses...

Läste precis en artikel i DI WEEKEND och det är verkligen sjukt hur samhället har blivit.
Sån fruktansvärd perfektionism överallt och hela tiden. Det är ju inte lustigt att man mår bra till och från hela tiden med tanke på alla krav man känner att man måste leva upp till. Stess stress och åter stress, krav och att ge ett duktigt intryck på folk man bara går förbi på gatan. 

  • Du ska hinna med att studera
  • Du ska hinna med att resa jorden runt
  • Du ska hitta ett fast jobb du tjänar bra på
  • Du ska bli höginkomsttagare
  • Du ska ha ett underbart förhållande
  • Du ska skaffa barn innan du är ~30 år
  • Du ska skaffa hus (helst innan du får barn)
  • Du ska ha fin bil
  • Du ska träna flera gånger i veckan
  • Du ska vara smal
  • Du ska äta hälsosamt
  • Du ska kunna äta vad du vill utan att gå upp i vikt.
  • Du ska ha rätt umgänge. (helst alla i din stad)
  • Du ska ha de rätta kläderna
  • Du ska vara ute varje helg
  • Du ska ha oslagbara myskvällar med din kille
  • Du ska aldrig må dåligt
Vad ska jag göra idag? Räknas vad jag vill i detta samhälle?

...


God morgon vänner...

Vaknade för en halvtimme sedan och ska äta mackor med leverpastej och gurka och en stooor kopp te med honung. Mmmm! Det är den bästa kombon. 





Igår kväll blev det lite impuls, drog till R och spelade "scenit". De lockade dit mig med "vi har någon mat med dill i och en whisky". Sjävklart, hungrig och förkyld som jag varit hela dagen drar jag dit och när jag kommer in så står en tallrik med Dillchips och ett whiskyglas mitt på bordet. " varsågod, det kanske har svalnat lite bara". Mina pojkar är ju bara för söta. 



Tonåring?

Skulle nästan kunna tro att jag är det just nu.
Mitt humör svackar som tusan från Överlycklig till Irriterad. Varför blir det så i hjärnan till och från när man ändå är så gammal som man är?! Vad kan det handla om? Jag har liksom ätit idag så det kan inte vara att jag är hungrig heller. För när jag går hungrig ett längre tag blir jag tjurig och lättretad. men idag verkar jag vara lite lustig. 

Får ju lite lätt ångest av att ligga hemma hela kvällen och inte göra ett skit. Men så ändå känner jag inte riktigt för att gå ut och hitta på något heller. Gud vilka problem man har va? ;)

Morr...

Inväntar........ mer.

Är'e Gofika?

Blev en mycket trevlig tjejkväll hemma hos E ikväll. Blev bjuden på chokladtårta med vindruvor. Mycket uppskattat och farligt gott!! Roligt att träffa alla tjejer tillsammans! Vi är så himlans bra på att mysa till det. Borde hända oftare! 

Mina vindrutetorkare håller på att falla av. Eller ja ni vet det mjuka håller på att åka bort från själva hållaren så det står ut en lång silvrig del från plasten! jag hoppas verkligen inte det kommer regna imorgon på väg till jobbet för det skulle vara ett under ifall jag skulle kunna se någonting genom rutan isåfall!!



Sovdags!

- Vad tänker du på? (Den mest vanliga frågan i Sverige?)

ÅHMG!! (OMG in Swedish)

Ibland kan jag börja fundera analysera och tänka nästan omännskligt mycket, då menar jag sjuuukt mycket! 

Nu började jag tänka på att jag som person analyserar en väldans massa saker i onödan utan att ens hunnit ta en fundering på att ens tänka tanken..

Vi suger på den där meningen ett tag.






(Förvirrande?.... Förstår det.)





Nu kommer jag till stadiet då jag helst av att skulle vilja studera mig själv från en annan persons perspektiv.

  • Hur skulle jag uppfattas som person om jag träffade mig själv?
  • Uppfattas jag olika för olika personer?
  • Syns tänkandet och arbetet som pågår i hjärnan på utsidan eller är det helt enkelt en väldigt onödig egenskap?
  • Kan denna egenskap ge mig något?
  • Finns det något i världen som behöver denna egenskap eller är den fullkomligt onödig?
  • Kan man lära sig förstå hur jag fungerar?
  • Hur lång tid skulle det då ta?
  • Är jag enkel person?




Helt plötsligt seglar jag iväg... 





Den slutgilltiga frågar lyder:
  • Kan man lära sig hur en person fungerar?


Funderingar kring frågan:
  • Finns det redan någon som kan?
  • Tjänar den på det?
  • Analyerar denna person andra personer oregelbundet?


Vi antar att personen i fråga kan det.

  • Kan då denna person veta hur alla i världen fungerar, med tanke på att denna person lärt sig hur en (1) person fungerar?


Den slutgilltiga frågan av den tidigare ( läs övre rader ) slutgilltiga frågan:
  • Vi skiter i det här va?

Vidareutveckling av skolflicka...

Eftersom jag var så sugen på en skolflicka fick jag snabbt ge mig iväg med hemmabakade kladdmuffins. (ett försök till att förföra? erhm erhmm..) Det pratades massor om skolgång, tentor, studentfester (åh jag känner avund) nya vänner och lägenheter. Självklart försökte jag få flickan på fall och då inte enbart av goda muffins utan att prata om vad hon upplever och är med om i sin skolgång. Jag behövde inte låtsas vara intresserad då denna lilla skolflicka verkar ha varit med om mycket spännande på bara dessa två månader. Mumsiga saker hon berättar och det gör mig inte mindre sugen. 

Blir det för mycket?...




Skulle inte tro det!

När jag minst anar brister flickan ut "nä men, kom! Jag ska visa dig något!! Kom nu!"


Hon tar min hand, visar mig vägen till rummet....

Vad ser jag?...

Vad är det jag ser!!
Jag tror inte mina ögon.

Mitt framför mig ligger den. Den underbart röda (såndär upphetsande röd färg ni vet) fina overallen med stripes i grönt och silver. mmmm...  Jag får stånd.

........................ 

Sovdags!

Skolflicka? Why not!?

Alltså, åh vad jag tycker det är snyggt, sexigt med skol-uniformer! Det är helt klart den sexigaste outfiten man kan ha. Men alltså? Kan man gå omkring som en söt oskyldig skolflicka mitt på stan? Jag tror inte det. Killar skulle vilja våldta en och tjejerna till dem skulle göra allt för att få slå ihjäl en. Ja.. Men ungefär som skolgången såg ut Hahaha! Deja Vu? 


Skulle vara kul att ha en sexig skol-uniform hemma till hands om man skulle behöva iallfall.

Min Kille skulle kanske vilja lära mig ett och annat eller hjälpa mig med läxan? 

God morgon.

Galet trött. Jag skulle vilja lägga mig vid 9 dagen innan jobb och se ifall jag skulle vara pigg. Tror inte det ändå. Det är inte alls kul att gå upp när det är så mörkt ute!! 

På tal om ingenting annat än just detta.. Så har jag precis kommit på att det är så mycket godare med honung i te än socker.

Efter jobbet vet jag inte vad jag ska göra riktigt. Tror det kanske var ikväll jag skulle träffa S ifall jag minns rätt. Annars blir det nog att spela Metroid. Ja, jag köpte det här om dagen!! Verkar riktigt bra faktiskt.

Nu måste jag sticka.. 
Hoppas ni får en bra dag!

<3

helt... fruktansvärt.. olagligt.. underbar.

SMS-inlägg

1318177289-picsa (MMS)


WIKI.... is my best friend.

Bok (Fagus sylvatica) är ett träd tillhörande familjen bokväxter.[källa behövs] Bokens ved är mycket tung och sjunker normalt sett i vatten.

Dess räta oveckade stam är karaktäristisk, och har genom 100-tals år varit inbjudande till att rista in meddelanden på, ofta då en typisk kärleksförklaring ristat inom ett hjärta. Dessa inristningar finns (om trädet bara är tillräckligt stort från början) sedan kvar läsligt, så länge trädet står kvar. Kanske ett par hundra år. Inget annat träd erbjuder denna möjligheten pga veckad bark.


http://sv.wikipedia.org/wiki/Bok_(tr%C3%A4d)


Bloggen har varit död...

Bloggen har varit död, min kärlek har varit hög.

HEJ!!

Jag har inte dött, jag har inte legat på sjukhus, jag har inte försvunnit ur era liv! I'm back!
Min kille skulle kommit hem från Norge förra Lördagen. Jag skulle hämta honom i Jönköping och sedan hade jag planerat hela kvällen för honom med Exotisk bricka och champagne och massor av tända ljus.... Tror ni inte att han överraskar mig istället på Fredagskvällen! Han ringde mig på kvällen och frågade vart jag var och så kom han! Jag hade inte en aning!!! Guuuuud så himla underbart fin överraskning! Så vi åkte till stugan och skålade och några tårar delades. Fy fasiken så underbar min vecka har varit. ♥ Vi har bara ägnat tid åt varandra, myst hela dagarna och kvällarna, lagat mat, myst framför öppna spisen och bara bara bara tagit vara på tiden tillsammans. 

Underbara solnedgången vid gården.


Underbar frukost min kille gjort åt oss i flera dagar.


Underbara dagar och nätter.


Sååå går tiden så fruktansvärt fort när man har roligt, så självklart har denna vecka tillsammans med honom känts som två dagar. Så idag så sa vi hej då till varandra och han började sin 7 timmarns långa resa mot Oslo igen. Lite tårar igen och massor av kramar och pussar. Jag kan inte bli mätt på dig, du är det bästa jag vet. ♥

RSS 2.0