Valborgsmässoafton

Hejsan!

Det har verkligen varit skönt med helg. Vi har bara tagit det så lugnt. Det har varit väldigt bra väder här så vi har varit ute och gått på stan. Kollat på folk och ätit massa. Ganska så svenskt tema får man väl säga. I lördags blev det MAX och igår blev det svensk pizza. Igen.. Åh gud vad bra det är! Självklart fick jag inte i mig hela pizzan så det blev även lite pizza-frukost i morse.. hehe
Idag har det dock regnat och varit lite tråkigt väder så vi drog till Oslo city och gick i affärer inomhus. Hittade ett par jätte tuffa sneakers med klack! Det märkte jag inte förns jag skulle kolla storleken i skon. Svin-snygga var de och de blev bara ännu mer lockande när de var så tuffa att de hade klack som inte ens syndes. Då får man både snygg häck, bra hållning och blir några centimeter länge. grymt!


Idag är det även Valborg, det firas inte alls här. Tråkigt att jag inte får fira det i år heller. Förra året var jag i Australien så missade det då också. Men det kommer antagligen några fler år framöver då jag är i Sverige. Så så himla ledsen är jag inte. Det får bli mys med min kille och kanske en öl. Det ligger en liten bar här nedanför.




Vad ska ni hitta på i Sverige ikväll?

Dagens problem.

Kanske inte just bara idag, men på senaste tiden har jag märkt att jag inte alls är en lika bra "ätare" som jag var förr. Nu för tiden äter jag nästan ingenting jämfört med då. Jag lyckas alltid ta förstora tallrikar med mat så att nästan 1/3 är kvar när jag är klar + att när jag rostar två macor så äter jag ALLTID en och en halv. Så himla onödigt att lämna kvar! Men jag känner verkligen inte för att äta ifall jag är mätt, bara tanken på det får mig att vilja spy. Tror ni att jag håller på att bli sjuk, eller tvärtom, är det bra? Har ju hört att man ska sluta äta när man är mätt, men känns så tråkigt att hela tiden slänga mat. Är galet glad att jag har min kille som äter upp åt mig.



Nu vill jag ha glass..

Nu är det FREEDAAAG!

God morgon finisar!

Skönt med Fredag va? Jag får väl inte säga att det är skönt med Fredag egentligen. Har ju helg nästan varje dag mot alla andra. Men det är så skönt att veta att min kille kommer sova jämte mig och vakna med mig istället för att vi går upp och han ska till jobbet så fort. Och nu blir det långhelg också. Han är ledig till Onsdag. Så imorgon ska vi kolla bio och kanske äta ute. Det låter precis så som jag vill att det ska vara.

Idag, ja idag ska jag börja kolla på The walking dead. Laddade hem den första serien för säkert två veckor sedan. Men sedär ja.. Jag är visst upptagen i mitt lediga liv jag med. Hehe. Idag skall det ske iallfall! Har fått många tips om serien så förväntar mig faktiskt något bra.


Torsdag 26 April 2012

Sådär, då har man kollat jobb för dagen.
Det är inte så jätte mycket som händer på sidorna när man kollar varje dag. Men man vet aldrig när drömjobbet kommer upp ;)

Då var det torsdag och det är fortfarande lika tråkigt väder, grått och blåsigt. Hoppas på att det blir lite sol till eftermiddagen. Jag får spunk av att sitta här och inte göra någonting. Saknar mina vänner.

Fucking 24 april


Delar med mig av några roliga bilder idag... En bild säger mer än tusen ord :) hehe



Måndag.... Igen.

God morgon mina små hjärtan.

Ännu en ny vecka framför oss. Hade tänkt fixa bankkort i detta land. Men kom senare på att jag antagligen behöver personnummer eller iallfall D-nummer innan dess. Det låter mest logiskt. Ellerhur?

Gaahh.

Dåligt väder idag verkar det som också. Väldigt grått. Det har fasiken vara tråkigt väder hela helgen. Nu får det vara nog, snart ska det ju bli varmt och så... Känner ju jag att jag vill att det ska iallfall.

Igår saknade jag er mina söta kärlekar där hemma. Saknar att kunna ta en kaffe med er och snacka skit. Bara få ur sig all onödig information och få lite onödigt tillbaka. Så himla skönt är det. Saknar er verkligen.

Heeey!

Lördag-kväll.

Igår blev det utgång för första gången i Oslo, Norway! Det blev med mina "nya" vänner. haha så mobbad jag låter.. Började med lite lugn förfest, tjejerna drog tidigare så det var jag och grabbarna kvar. Gissa låten-lek, några öl lite rom och citron-dricka. Runt 12 så bar det iväg mot den riktiga förfesten och efter ett tag drog vi ut till Frisk & .... Vad var namnet på baren nu igen? Friskis.. Ah vi kallade det iallfall Friskis & Svettis för att vi alla var lite halvt småfulla.
Köpte en öl och kunde inte använda mitt svenska kort att betala med så blev bjuden på den istället. Inte jätte-tråkigt kände jag. höhöhöhöö..
Träffade en BLOKE, en treflig en. Kul att prata engelska också! Speciellt när man blir så fruktansvärt bra på fyllan..... Doooh... -.-
Tog mig hemåt runt halv 5 och däckade ganska bra jämte min käraste.

Idag var det en annan dag....

Den dagen vet vi alla hur den brukar vara. *
usch*

Runt två idag var jag en normal människa igen och lika sugen på fet och god mat som alltid. Blev en super-god pizza och då menar jag en som faktiskt smakade som den gör från min hemort. Vimmerby-pizzan. FY FAAN VAD BRA! Och så blev det pannacotta med vit choklad och bär. MUMMA!


Man vill ju alltid ställa upp för sina vänner och idag är det inte mindre än ett födelsedagsbarn som vill fira sig på Koh Phangan så vad gör man inte för henne liksom. Fixade direktflyg, typ ett såntdär express-flyg så tog oss till Thailand på 2 timmar och nu blir det överdrivet RÖÖÖÖJ PÅ FULL MOON PARTY! Jävlar.....

Torsdag 19 april

God morgon!


Killen har precis åkt till jobbet och jag sitter här med en stooor kopp te och njuter. Vädret ser dock inte ut att vara så speciellt lockande idag så får se vad det blir att hitta på. Förlåt för dålig update igår, men hade tvättstugan några timmar och fixade här, + att jag hade lite ärenden i city att göra så var för det mesta inte hemma igår.
Träffade äntligen min barndoms-kompis som också flyttat hit för några månader sedan. Vi hade massor att prata om då vi sågs senast 09 på festivalen i Hultsfred och innan dess i 4:an i mellanstadiet. De flyttade från vår stad då.
Iallafall, grymt kul att träffa honom och de andra två tjejerna han bodde tillsammans med. Galet gäng! Precis som jag vill att det ska vara. Känns faktiskt som att de är några jag kommer umgås med ganska så ofta i framtiden.

Underbart det känns att allt börjar ta sin fart i mitt liv i den här lilla staden. Ja, jag säger lilla staden för att detta är ingenting alls av vad de stora städerna i Sverige är. Här tar alla det så himla lugnt. Liksom inställningen "händer det, så händer det". Kan bero på att alla går och röker gräs överallt. Men vad vet jag. HAHA!

PUSS på er.

Tisdag!

Idag är det tisdag och just idag har jag bestämt att det är taco-tisdag! Så ikväll blir det taco-mys med min sötaste kille. Har precis varit iväg och handlat så att det bara är att fixa allting tills herrn kommer hem. Jag älskar att göra mat och göra ordning här hemma, Han ska inte behöva göra någonting när han kommer hem. + att jag får det att se ut som jag vill och jag får bestämma maten. win win liksom!

Hittade en mumsig grapefrukt, var bara tvungen att köpa! Smarrigt!


STÄDDAG!

Började städa runt 10 och är fortfarande inte klar! Har panik för jag kan verkligen inte hålla mig i ett rum i taget. FÖrsöker och försöker. Men varje gång jag går genom vardagsrummet tar jag med mig något där ifrån och fortsätter så hela tiden. Fick panik förrut och började gråta mitt i allt. haha alltså jag visste inte att det var så himla svårt att försöka ens att få det fint. För i den här lägenheten är det rundade hörn av damm. BOKSTAVLIGT TALAT! Nu har jag tagit en paus för att lugna mina hektiska små nerver. Efter detta kommer det iallfall inte vara lika stökigt och smutsigt. För här skall det städas en gång i veckan från och med nu!

Heltids-jobb verkligen. Kommer nog lagom vara klar tills min man (får jag säga ungkarl?) kommer hem.


Spike-pumps



Jag skulle döda för dessa...
Måste bara ringa till mamma och påminna henne om att jag fyller år snart!

Söndag.

SÖNDAG: Väldigt uttråkad.

Har inte gjort ett enda dugg under hela dagen. Har slängt ett öga åt dammsugaren. Att det ska vara så svårt att ta tag i den där städningen. Kollat på Solsidan och lyckats få i mig lite makaroner och bacon. Min kille skjuter ihjäl folk på tv'n och skriker lite i sitt headset. BOORING!

Det är tillochmed så att jag funderar på att ge mig ut och springa. SINNSYKT!

och det regnar.....





Nu säger jag stopp!

har börjat tänka på allt det där som har med ålder att göra! Jag vill verkligen inte bli äldre nu. Det kanske låter hemskt löjligt av mig men nu känns det verkligen efter varje år som går hur mycket äldre man blir. Det kändes inte vid 18 och efter det. Men nu börjar jag ta mig tusan bli gammal. Jag är inte en ung flicka längre. *lite gråt på kinden* Alltså man blir ju bara mer och mer "icke intressant/icke raggningsbar" och nu på Facebook har de startat en "sido-grupp" för en sida jag är medlem på för 30+. Alltså HALLÅ!!!? Är de så mycket äldre än mig? Vad är det för skillnad? Är man gammal då? När blir man gammal? Vad är det som gör att de där som är sex ynka år äldre än mig får ha en egen grupp? Räknas de som gamla, vuxna eller vaaad?

30+

"för oss som inte längre är tillräckligt attraktiva,
för gamla, eller inte klarar av den höga musiken
"

VAAAAD!?!?!

alltså jag blir seriöst rädd.
Håller jag redan på att bli gammal?
Håller jag alltså på att få utgångsdatum?!
Jag dör....



Om sanningen ska fram...

Igår blev det jäger-cola och mario party på schemat efter att min kille kom hem sent efter att ha jobbat över. Blev bjuden på fest, men var så himla trött så jag orkade inte ut. Funderade lite på hur det skulle gå för mig ifall jag skulle ge mig ut här i Oslo på pubarna efter några glas vin och shots...

Jag kom fram till att jag antagligen skulle tro att alla snackade sims.
Skulle man våga sig på en sån kväll?
Hiss eller diss liksom?
Hur kul skulle man egentligen ha!?




Fredag den 13:onde.

Buuh. Fredag den trettonde. Vad skall ske, vad skall ske?!!

Jag håller på att synka spotify till mobilen, tar hundra år så jag börjar bli stressad. Ska nämnligen ner till stan och göra lite ärenden. Mycket roligare att promenera med musik i öronen. Så ger telefonen en timme till innan jag drar. Får väl kolla ett avsnitt till av Solsidan (världens bästa serie) och äta lite av den kvarvarande chokladpuddingen som vi gjorde igår. Yuumm!








hello you....


Ännu mer motion!

Norska?


Tillbaka!

Var iväg för att fixa skattekort, satt i kö och när jag kommer fram till kassan så har jag kommit förtidigt! Tusan! Ja då ska jag komma tillbaka när jag har fått jobb istället. Vad saker och ting kan ändra sig. Det betyder bara att det är frittfram för mig att söka då! Yippi!!! Jaja jag fick iallfall motion idag igen + att jag köpte mig ett kontantkort. Så nu har jag Norskt nummer också. WOHO!! Så idag har jag vågat mig runt lite mer i stan så nu vet jag vart jag kommer om jag går den vägen. hehe

Visst ser jag lite norsk ut i min mössa? Eller?........ tss


God Morgon!!




God Morgon!!

Vaknade för två timmar sedan, ska göra mig frukost först nu. Tycker verkligen inte om att äta frukost direkt när jag vaknar. Men nu så börjar magen kurra så det blir lite frulle ;) Ska kolla på Solsidan.. Hur bra är inte det!?

Ameeeen!

Idag försökte jag ta mig till Skattekontoret här i Osschhhhhhhloooo.

Gick det bra?

Nej.

Fick jag motion?

Ja!

Jag hade gått i 1,5 timme när jag sedan gav upp och gav mig hemåt igen. TASKIGT! Då jag har kollat google-kartan igårkväll och idag innan jag gick :( Nu är jag iallfall hemma igen och ska väl försöka göra något annat nyttigt för att kompensera mitt misslyckande. Får ta nya tag imorgon.

Här har ni lite bilder på hur kul jag tyckte att det var när jag kom hem.


fast jag posar också lite....



Här försöker jag väl mer visa mina känslor.



sen kom jag på att min kille skulle komma hem.



och så blev jag glad för att jag kan göra vad jag vill.



Ungefär såhär glad...

Onsdag

God morgon!

Har haft fullt upp med tvätt hela morgonen men nu börjar det ordna upp sig. Fruktansvärt irriterande att inte ha några mynt till tvätten och behöva ge sig iväg i sin onepiece till kiosken för att växla, väl där så förstår inte killen mig riktigt när jag säger att jag vill växla så vi står där lite pinsamt och kollar på varandra då jag iallfall får fram "penger" på min snygga nya invandrar-norksa och säger 20'or 10'or medan jag letar efter min tvåhundring i fickan. Jag fick iallfall massor av mynt och traskar glatt hem igen till tvättstugan. LYCKAT!

1-0 till Tesen mot Norge.




Hello!

Hur är det med er?

Själv är jag, eller ja snart... Nu duschad. Sitter här med balsam fortfarande i håret. Varmvattnet var ju självklart tvunget att ta slut. Min kille duschade innan och jag direkt efteråt. Antar att det inte ville räcka till mig. Så här sitter jag och väntar på att varmvattnet ska komma tillbaka. huujeda mej.. Ett plus är  väl att balsamet får sin tid att verka i håret. heee hheee.......

Idag har det varit en väldigt lugn dag. Min lilla "husband" har gått och blivit förskräckligt förkyld så har tagit hand om honom. Låtit honom  spela Super Mario och gjort te åt honom. hehe inte för jag har något alls emot att spela lite tv-spel. ;)


Nu är hon tillbaka

HEJ!!

Nu är jag tillbaka efter en 3 månader lång resa. Det har varit underbart! Har varit i Thailand, Malaysia, Bali och Indonesien. Fint väder, underbara ensamma stränder och fin-fina drinkar. Vad kan man mer begära? Självklart vill jag visa bilder för er, MEN naturligtvis lyckades den gå sönder med minneskortet i och alla bilder POOF! borta.... TRIST!!
Iallafall: Nu har jag varit hemma i ett par dagar, knasigt känns det att komma hem och mina föräldrar har flyttat till ett nytt hus de byggt. Fantastiskt att träffa de flesta av mina närmaste igen. Tjejer, jag älskar er. Jag själv kommer att flytta till Oslo och kommer där fortsätta uppleva ett annat land på nytt. Känns spännande och faktiskt lite läskigt då jag har lite svårt för att förstå norskan. Även om den är av den mildaste grad i huvudstaden. 

Så idag står på schemat att införskaffa sig:
  1. Laptop
  2. Hudvårdsprodukter
  3. Hårvårdsprodukter
  4. Hårfön
  5. Kött (?!!?!)




Japp, det är dyrt med kött i Norge så får bunkra upp lite. Hehe


Känns skönt att vara tillbaka. Vad har ni för planer idag?


Puss på er.

RSS 2.0