Gnäll...

Meeeeen!!

När jag kommer hem från jobbet efter 17, så finns ingen kille hemma och den killen har jag heller inte sett någon skymt av sedan i morse. Tydligen så sprang han på "kill-bio" och skulle se "Slagträs-mannen". Ja för så heter han på norska, Batman. Jag saknar han alldeles för mycket nu. Jag trodde ju jag skulle få mysa hela eftermiddagen...

Nu är jag ledsen och saknig så jag tar en äcklig cigg i fönstret.

Veckan...

Ibland kan det vara svårt att planera... Men för det mesta så brukar det gå bra. hehe



Egentligen

Egentligen har jag inte alls tid att blogga, borde börja fixa nsiktet och allt inför jobbet. Men så är det så mycket enklare att sitta här och slösa bort tiden!
Jag vill åka utomlands, en vecka eller nått bara... Det skulle vara kul. Jag är jättesugen på det.

Lördag



God morgon alla bakfulla.

Själv sitter man redo för jobb och roligheter. Hoppas på mycket köp och massa trevliga kunder.. Jättesugen är jag på att ta en öl på någon uteservering i solen. Men idag är det regn regn och åter regn. Dumma!! Ska se ifall jag hittar en present till min lilla kille som snart fyller 30 år! Ja, och det är jag som har åldersnoja...
 

Ljugas....

Ljugas.. Judas.

Vad jag är svag för, som verkligen får mig att bli äcklad, arg och ledsen är såna personer som ljuger, döljer och hittar på saker. Att ljuga har alltid varit fel för mig. Det funkar aldrig i längden, det som gömms i snö... ni vet. När det gäller att lyssna på folk som ljuger, speciellt såna som hittar på så mycket skit att de själva börjar tro på det, då är det riktigt kul. Det blir liksom som ett skådespel. Då fortsätter jag att fråga frågor om hur det var, när det hände, vilka som var med, vad personen tyckte om det, bara för att se när personer spricker. Då har jag lyckats. Plåga är ett av mina mellan-namn. Man kan inte ljuga utan att förstöra för sig själv.

Även jag har försökt ljuga och undanhålla sanningen:

Min mamma såg det på mig direkt när jag var liten ifall jag försökte undanhålla någonting. Redan i mina unga år lärde jag mig att jag och mina vackra blå ögon inte kunde skapa en riktigt bra lögn. Det har jag fått leva med. Men jag klarar helt enkelt inte trycket. Att från början undanhålla sanningen är enkelt, men varje gång man senare träffar personen måste man spela upp varje liten mening man "skrivit i dramat" i huvudet för att inte försäga sig. Det är ju bara att plåga sig själv. Det finns många gånger jag funderat på varför just jag alltid ska vara så ärlig och inte kunna berätta en endaste liten lögn. Ibland har det nästan varit så att jag varit helt förstörd över att jag nästan tvingas att vara en ärlig person i denna värld med så många oärliga människor.


Himla kul i Norge säger jag..

Det är då faan vad det ska gå bra för fröken. Är det inte så ni säger?

En helt vanlig Onsdag, så ringen min District Manager och ger mig mycket goda besked och en befodran. Mycket spännande! Så från och med idag blir det nya saker att lära och nya utmaningar. Underbart! Får se vad de har att säga när man kommer till jobbet om några timmar. Nu blir det att fräscha upp sig.

Först... Duschen!

#¤%&/()

Amen verkligen.?
Alla pratar om sommarväder i Sverige idag. Här är det någorlunda bra, inte sitbra och inte skitvarmt, men helt okej. Mitt försök att hitta ett par helsvarta Nike Free fortsätter. Idag ringde till och med min kille mig och berättade att han hade varit i butiker och frågat. Han, min stora älskling kommer in i affären och frågar efter ett par Nike i storlek 36-37. Stackarn... Jag som nästan redan gett upp. Men ska ge det en chans till innan jag åker till jobbet. En butik i Oslo City kan ha... Så får hoppas på det. Håll tummarna.
Nu ska jag sätta på ett avsnitt till av Pappas Pengar och göra en kopp te.

Puss på er.



 
 

På riktigt....

Här ä jag...

 
 

JAG HATAR RUBRIKER

Sitter fortfarande och kollar Pappas Pengar. Det är så kul!! Idag blir det jobb från 15 till 21. Det är egentligen dööötrist att jobba eftermiddag, men vill inte göra någonting innan man börjar jobba och hinner inte göra någonting efter att man jobbat.
 
 

Idag är det fint väder...
Det är kul!

Haha vad är det här för bild?

 
 
 
 
 
 

God morgon.

Hej på er alla söta!

Har precis gått upp ur sängen efter min skönhetssömn och nu ska jag nog kolla på "Pappas pengar" Det är så hiiimla kul! En rapé på det får det bli också. Jag har det så himla bra jag.

Frukost!!

Ja, som ni vet är jag inte alls duktig på att äta frukost. Jag tycker allt bröd smakar blä och fil m.m blir jag också lite spyfärdig av. Så då får det bli en sånhär frukost. Varmt och nylagat, det går så mycket lättare att äta.




Lycklig för att...

Så jävla lycklig för att det är fredag igen. Jobbar 10-15 sen bär det av mot heeelg! Fruktansvärt underbart skönt! Har inga planer alls för helgen. Kanske blir lite shopping en snabbis idag eller imorgon. Eller jo just det! Ska spela massa 8-bit spel hela helgen! Ladda hem till wii och spela super mario 1,2 och 3. Det är ju såååå kul! Nostalgi på höööööög nivå! Blir säkert några öl på det, eller en flaska vitt. MMmmm....

Tjofaderittan!

Nu drar jag till jobbet!



puss puss

Orka eller inte orka...

Jag vet inte om jag orkar ta på mig kläder idag...
Skitkul har jag. För jag jobbar förmiddag hela veckan så jag kan komma hem och ta det lugnt heeela kvällen! Fy tusan så skönt. + att det är roligare på jobbet på förmiddagen också. Mer att göra, mer kunder och massa guld. Hoohohoh! Jag kommer bli rik.

Jag har dock inget annat skitkul att berätta, förutom att jag för mina första norska intjänade pengar köpte mig en orkidé som är rosa och randig. Den passa perfekt här!  Jag är nöjd.

Vädret verkar ju inte vara det bästa idag heller så de blir nog inget parkhäng ikväll.

Puss!

Trött och konstig.

Känner mig lite konstig idag, sådär extra känslig och sårbar.. Varjr gång jag känner mig så, då brukar jag alltid intala mig själv att jag ska bli en okänslig människa. Helst också inte bry mig om någonting. Det är nästan det jag alltid önskar att jag kunde. Inte bry mig alls eller vara utan känslor. Jag har faktiskt funderat mång gånger på ifall man kan ta spruta, ta bort några delar av hjärnan för att bli mer okänslig och inte bry sig om allt.
Det är egentligen helt sjukt att jag tänker så, men jag tror att det fanns några tabletter att ta så att man inte skulle vara lika känslig längre, typ som lyckopiller. Fast jag hörde eller läste om någon som hade gått på såna tabletter och han sa att han istället saknade att vara känslig, för han blev inte lika lycklig när något riktigt fint hände. Han kände liksom ingen lycka i kroppen, även att han visst att han skulle känna det. Jag vet inte om det skulle vara värt det...

Är man lycklig så många gånger att man skulle sakna det? Egentligen?
Man blir ju mycket oftare ledsen, irriterad eller arg över saker.

Hello statistiken...

Trevligt att vakna till solen i Oslo. Hela dagen blir så mycket bättre.

Idag när jag kommer in på bloggen har min statistik även gått i toppen.. Hmm. Är det något speciellt ni gillar med förra inlägget? Ja, jag tyckte ju självklart själv att det var bra skrivet, för så är det ju... I mina ögon, jag vet själv hur jag skulle känna mig. Jag håller på mig själv innan det är dags för barn, jag vill visa min snygga kropp innan det blir försent.

Nu blir det frukost, och inte vilken frukost som helst. Utan korvstroganoff!


"HEJ.. Seeeeer du meeeeej?"

- Jag behöver hälsa ser jag!!

- Ah, där är den..


...


-Va? Vår helikopter är den uppe? Det var länge sedan!
- Fick bägge två.

...

- Lägg ut ammo...
 
- Höger, HÖGER, HÖÖGER!!
 
- I'm getting fuc*ed in the a*s over here.
- Ja, jag försöker men han styr ju som en #¤%&/(
 
..

- Tryck in den i ett hörn ja... Bra!




Här hemma på våran gata spelas det BF 3.

Varför man inte ska vara/bli gravid.

Alla med barn i magen eller har en önskan att bli gravid.


Sluta läsa nu!







Hej alla andra. Detta är min blogg. Kom ihåg det.

Nu har jag blivit trött på allt tjat om alla kvinnor som är gravida, har småbarn och allt där till. Jag förstår inte varför de gnäller, ELLER är lyckliga. (okej okej, jag vet vad de är lyckliga över) Här har jag en fin alldeles rykande het lista på varför man bör vara utan.

Du blir och kommer alltid vara:

  • Ofräsch
  • Fet
  • Ha celluliter
  • Ha bristningar
  • Bli otroligt ovärt seriös
  • Gnällig
  • Otacksam
  • Hängmage
  • Hängbröst
  • Hängröv
  • Gäddhäng
  • Aldrig utvilad
  • Ingen tid för dig själv
  • Inga pengar
  • Tråkig
  • Ful
  • Tantkläder
  • Lukta barn-kräks
  • Läckande bröst..
  • ..som värker
  • Aldrig äga snygga märkesprodukter/-kläder
  • NEVER MORE S.P.A
  • Never more Bikini and nice ass.
  • Never more snygga titts.
  • För bekväm för att göra dig ordning när du har "freetime"
  • Never more kortkort...
  • ..or snygga pumps
  • NEVER..
  • EVER..
  • MORE..
  • THE..
  • "IT"..
  • GIRL..
 
Jag är så jävla snygg.

Söndag

Hej alla fina vänner!

Igår blev det middag på T.G.I Friday's med killen. Beställde en innerfilé på 280g, med bearnaisesås och en flaska vitt till det förståss. Jag åt upp allt!! ALLT! Det var inte en liten bit kan jag säga men oj oj oj vad duktig jag kände mig när jag åt allt. Skandal!
Har äntligen fått min första lönespec. i norge. Jag har inte vågat öppna den än! haha

Vi har äntligen fått oss en ny 150 säng och efter att ha delat en 120 säng i tre månader med en kille på 100 kg och 187 cm lång... Då känns det bra att kunna röra på sig i sängen igen och underbart skön är den.

Idag skiner solen igen, det är lustigt det här vädret... Jag ska passa på att ta vara på solen och ge mig ut snart tänkte jag. Får se ifall jag får med min killen som sitter helt fast i Battlefield 3.

Det har kommit till mig också!

Hej Hej!

Ja, det har kommit till mig i Oslo. Jag talar om vädret... ÖSREGNET!! Jag trodde ett tag att hela lilla Oslo skulle försvinna ut i havet. Liksom flyta iväg. Det har tillochmed åskat idag, mitt på dagen. Jag har inte varit med om åska mitt på dagen på väldigt länge. Det brukar ju oftast vara på kvällen/natten. Jobbar hela dagen imorgon så jag är inte alls bitter över att det är trist väder. Snarare glad att det är när jag jobbar.

Hittade lite gamla bilder på mig. Det är alltid kul att kolla tillbaka....

Varsågoda!



 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 

Övning ger färdighet

Har gått runt lite med mina rosa monsterklackar. Det gör ont och det går sådär, men jag har lärt mig att ifall jag inte tänker på att jag har höga klackar på mig så går det så mycket bättre. Så jag springer runt lite och går omkring. Sen tänkte jag på ifall jag skulle råka ramla på ett dåligt sätt, bryta foten eller benet. Så nu står de fint i hyllan igen.... Jag undrar när jag ska våga ta med dem ut.

"Hej, det är jag. Jag kan tyvärr inte komma till jobbet,
jag bröt benet när jag testade att gå i mina klackskor"


Hej

Min kille är snygg.

Städdag.

Ja det blev en städdag utav denna dagen alltså. Nu sitter jag här och vill berätta för just er hur duktig jag varit.

*blablablaaa blaaaaabla*

Sådär....
 
Nu ska jag sätta mig i fönstret, ta en cigg och kolla ut på alla som går förbi. Börjar jobba snart så får ta vara på den lilla tiden jag har över till att göra ingenting.

Nattblogg

Tänkte passa på att visa en underbart söt liten tekanna jag fick av min mamma för några år sedan. Har inte haft tillfälle att använda den ordentligt förns nu när jag bor själv och vill ha mysiga testunder på kvällarna. Den är så otroligt söt och riktigt min stil. Sådär romantisk och pluttinuttig.





 
 

Morgonmys

Har legat i sängen och myst med mig själv, vaknat somnat, gosat in mig i täcket, somnat igen och vaknat. Som en liten kattunge ungefär. så har min morgon startat. Underbart <3 Nu ska jag få i mig någon slags frukost tänkte jag. Har varit vaken ett tag nu så det borde inte vara för tidigt för det. Efter det ska jag ge mig av mot posten för att hämta ut paket. Kul!!

God Morgon!!

Skönt att komma upp tidigt och veta att man får komma hem tidigt. Ska jobba förmiddag idag så jag kommer hem runt halv 6. Man har inte blivit bortskämd med att få träffa killen så mycket man egentligen vill när man jobbar eftermiddag så jag är glad över att gå upp tidigt idag. Ska när som helst ge mig av mot bussen, innan det passar jag bara på att uppdatera lite.
Jag är för övrigt jätteglad, jag har ju fått ett norskt bankkonto nu, det är kul att ha norskt kort, för här har man kortet även som ID så det är en bild på mig på baksidan. Jag visade min kille det alldeles för många gånger.. Jag tycker det är kul! + att jag fått mina färgade linser på posten! Det är också jättekul!! Längtar till nästa månad så att jag kan byta!

Mööör....

Galet mör i benen efter en timme ute. Var allt duktig. Körde lite intervaller och utfall och så blev det till och med armhävningar. Underbart att röra på sig och om inte det skulle vara nog så kom solen precis fram. Söndag vek sig för min envishet! HA!! right back at ya Sunday. Så nu är jag väldigt nöjd. Har inte tränat på säkert 1 år eller mer. Det är enkelt och kul när man äntligen tar sig ut. Ja, jag var en motionerare som log och skrattade! Det är inte ofta man ser såna. hehe

Nu har jag precis tagit en skön lång dusch, haft i en färgbomb och smort in mig med lotion. Nu väntar bara en ansiktsmask som ska bli till kvällen.

Sköna Söndag, stryk ska du ha.

Hopplösa Söndag (varning för depp-inlägg!!)

Huuujeda mej.
 
Söndagar är verkligen ingen dag för mig. Det är alldeles för mycket ångest. Helgen gå alltid så himla fort! Orättvist!! + att Måndagar aldrig är tillräckligt upphetsande, man längtar väl aldrig till Måndag?
Ja söndagar är endast till för att förbereda sig för en ny vecka och just bara för att det är en så himla tråkig dag så blir det automatiskt lite att man hittar fel här och där. Nästan som en bakfylla... Då är allt fel och tråkigt, jobbigt och man är ful.

Just idag har jag hittat fett på mina lår.


Det har jag inte sett innan så det är Söndags FEEEL!
 

Tråk-söndag har även kommit med tråkigt väder. Moln Moln Moln! Kul liv. Vem gillar moln??! INGEN! Varför finns moln? Moln förstör bara fint väder och får molnen tillräckligt med självförtroende så ösregnar det och de börjar skrika och ha sig. (vissa kallar det åska) Moln ska sparkas på och hoppas på! Inget mer med det.

Det är fett på låren som aldrig varit där.

Sålänge det inte regnar... (men bara om det inte gör det)  så ska jag nog ta med min kille ut på en powerwalk och så får vi göra utfall och massa andra jobbiga saker. Jag menar, det är väl bara att göra Söndag till den dagen den vill vara. Låta Söndag få leva upp till vad dagen är. Jag ska svettas, slita sönder mig själv och lyckas få min man att tycka att den är lika tråkig och ångestfylld. Jag ska göra så att Söndag känner sig jobbig...

Vad har gjort mina lår dallriga idag?


Söndag ska känna ånger!!!

Underbara dag!

Det är helt otroligt vad skönt det är med Fredagsförmiddagar. Man vet att man har heeeeela helgen framför sig och att jobbdagen inte alls kommer att gå lika långsam som Tisdag, Onsdag och Torsdag.
 
Fredag is verklish the shit ass motherfucker
asscrack fucking pornstar dagen in the vörld!
Jag slutar vid 3 också...

Lär dig norska med Barbiegris (del 3)

Snakke norsk med Barbiegris.

Del 3

Gurka - Agurk
                                               Lingonsylt - Tyttebærsyltetøy (Uttal: tyttebärsyltätöjj)

Riktigt "vill ha"!!

Någon mer än jag som blivit tokförälskad i sneakers med kilklack?
Jag tycker det är så himla coolt. När det blir lönedags för Barbiegris blir det absolut att inhandla ett par. Fastnade för ett par för ungefär en månad sedan men så var de slutsålda bara några dagar efter att jag fick syn på dem. Det är grymt coolt att gå omkring med sneakers och samtidigt få en snygg hållning och att för mig bli några centimeter längre med bara ett par enkla skor som passar till allt. De ska tydligen vara mycket bekväma att gå i också.
Måste ha! Vill ha!!

Lär dig norska med Barbiegris (del 2)

Tala norsk med Barbiegris
 
Del 2
Slowmotion - Saktefilm
Hörlurar - Hodetelefoner

Lära sig Norska med Barbiegris.

Tala Norska med Barbiegris.

Del 1
Grodyngel - Rumpetroll
Groda - Frosk

dåligt med bilder..

ja jag vet att det är supertråkigt med blogginlägg som inte har några schyssta bilder på en snygg, het, fin, söt, gullig, vad-ni-nu-vill-kalla-det-tjej. ;) Men jag har gått och tappat bort min dator lite så jag får använda en annan.. Skittråkigt. Jag kan heller inte gå in på alla mina favvobloggar för jag kan inte alla utantill och AV NÅGON ANLEDNING raderas tydligen historiken på alla sidor så era bloggar kommer inte upp när jag te.x skriver de första bokstäverna. BLÄÄÄ! Sugigt.

Dessutom är jag något uttråkad klockan är bara lite efter 10, men känner ändå den där jobbiga "kan-inte-hitta-på-någonting-känslan". Om ni känner er snälla kan ni kommentera här nedanför med en länk till en blogg eller en kul sida att bränna några minuter på.

Tack och puss

hej alla söta!

ja självklart blir det svårt att blogga när man kommer hem och ska passa på att träffa alla. Varje dag var det fullt upp!! Inte en enda dag vi bara satt och tog det lugnt. Bra semetervecka? haha ja jag fick ju träffa alla mina tjejer iallfall. Det känns underbart. Nu klarar jag mig en liten stund till.

Nu är jag tillbaka i vardagen och idag är andra dagen på jobbet efter mini-semestern. Jobbar eftermiddag idag, dock är jag vaken tidigt ändå. Tänkte äta frukost nu och sedan hitta en bank här i närheten. Har lite ärenden som måste göras.


RSS 2.0