Midsommar-rutt!

Ett litet jobbpass på 6 timmar och sen bär det av!!
Det blir en rutt på 555 km. Då får man allt se till att hålla sig sysselsatt. För jag har ju en alldeles egen chaufför. Visst, jag får nog ta mig i kragen och köra lite jag med. Men det är alltid lika läskigt med nya bilar tycker jag. Dock antar jag att det kommer vara väldigt lugn trafik i eftermiddag/kväll då alla firar midsommar och antagligen har tagit sig en nubbe. Hmmm.. Jag får göra det imorgon! Haha

Hur har ni planerat en midsommarafton?


Midsommarmat.....

jag håller på att dö inombords. Snart är det bara 24 timmar kvar tills jag får äta midsommar-mat! Åååhåh! Guds gåva!

Holly Cow...

Jag vill ha den där milkshaken nu igen!!! Faan! Men jag borde hålla mig till mitt här hemma nu. Borde egentligen börja packa lite inför den långa bilresan på midsommarafton. haha det kan ju vara kul att åka bil hela midsommarafton också. Det tror jag det. Det kommer vara så lugnt på vägarna på kvällen att vi kommer komma hem minst en timme tidigare än beräknad tid. Fast vi MÅSTE stanna på MAX också... o äta chillicheese-bollar!!


Snart är det midsommar!

Det betyder bara en saaaak! Nypotatis, sill, skinka, gräddfil och gräslök! Gud vad jag ska svulla med det när jag kommer hem till Småland. Ja, för imorgon åker jag och min kille hem till Sverige för att ha semester en vecka. Det kommer bli underbart att träffa alla mina älsklings-vänner. Har inte träffat dem på riktigt på nästan ett halvår. När vi kom hem från vår 3 månaders semester i vinter så hade jag bara en vecka på mig att packa allt innan jag skulle flytta hit.

Åh vad jag längtar till mina tjejer där hemma!!

Förresten har jag inte bloggat på några dagar nu för det har blivit dubbelpass för mig på jobbet, så har knappt varit hemma. Mumsiga pengisar blir det för mig iallfall. Det är behövligt!!

Nu ska jag ner i tvättstugan igen... TJO!

White Cow & King Kong



Mmmmm... Dessa underbara älsklingar fick jag och min alldeles egna älskling smutta på ett tag. Ja, inte allt för länge för även att de ser så stora ut så får man i sig dem på bara några minuter. De är oslagbart goda. Restaurangen heter "The Nighthawk Diner" och är skitmysigt. Har dock ännu bara kommit dit för dessa godingar, så har inte testat maten. Men det tar nog inte så lång tid tills det är gjort det också. Mmmm... Jag är sugen på en milkshake nu igen!!

Sunday, bloody Sunday.

Hej!
Nej jag har inte tagit något snyggt pose-kort på mig själv på senast så ni får helt enkelt nöja er med "roliga" tecknade saker jag hittar på google. hehe....

Nu är det frukost som gäller. Inte vad som helst utan resterna från pizzan igår

Hawaii m. megamassamycket sås och jalapeno's.


Lyxfrukost.

Just nu är klockan inte så mycket. Lite över åtta bara, men senare idag ska jag ta med min kille ut och bjuda honom på en av Oslos godaste milkshakes! Alla som kommer och hälsar på mig ska jag ta med dit. LOVAR! Det är så jävla bra!

Puss hej

Twitteelitwix...

Herregud jag vet inte vad jag ska göra! Jag är helt kluven!

För några dagar sedan fick jag ett förslag  som lät såhär:

"Du kan bli ihop med mig istället och bo med mig"

Alltså fatta paniken jag fick och hur mycket jag helt enkelt fick att tänka på, jag vet inte vad jag ska göra nu. Det är alldeles för mycket för mig att tänka på.

Vem ska jag välja? Vad är fördelarna och nackdelarna?

<3

Jag saaaaknar mina vänner.......!!

Att folk inte kan lyssna.

2012-06-12

God morgon!!

jag har sovit ut riktigt ordentligt idag, vaknade vid 9. Underbart att sova länge och vakna pigg och glad. Önskade att vädret vore lika pigg som jag, men icke. Väldigt grått ute idag så jag kommer sitta inne idag tills jag börjar jobba igen. Så skönt att bara slappa....
Min kisse hemma i Sverige har sprungit bort sig och har varit borta i snart två dygn. Hoppas han inte är allt för ledsen och rädd! Drömde om att jag hittade han i husvagnen som stod borta vid vårt gamla hus. Mina föräldrar har ju flyttat till ett nytt hus och kissen kanske tror att han fortfarande bor i det gamla. Eller? Hmm.. Jag tror iallfall han kommer tillbaka om han känner för det.
Nu ska jag äta Nesquick med massa mjölk!! Om nom nom nom...

Perioder i livet alltså!!

Just nu är jag i en period då jag vill köpa saker till lägenheten. Antar att det är för att jag vill få in lite av "mig" i min pojkes lägenhet. För det känns fortfarande inte som mitt hem.
Jag vill köpa inredning, all inredning som finns, soffa, bord, ljus, vaser, blommor, lampor, tavlor, prydnader... Ja ALLT! Det är så fruktansvärt fin lägenhet vi har, lägenhetshuset vi bor i är gammalt så de har fortfarande kvar det gamla i lägenheterna, det är sååå romantiskt och jag vill designa rummen efter det med massa ljusa och romantiska saker. jag tänker typ gammeldags rosa, ljusgrått och silver. Det skulle bli så himla snyggt.



Såhär ser det ut i lägenheten. Jag vill ta vara på hur fint det är.


Såhär vill jag ha det.






Dude, it's a lama...

Har hunnit äta en frukost och nördat Zelda i ett antal timmar. Det är gött att nörda sig och att slösa bort några timmar på spel. På Söndagar får man göra det!!

Hade en sjukt läskig dröm inatt, här kommer den...

Jag bodde i Thailand, tog bussen en timme och åkte över till grannlandet (?) Australien. Där jobbade jag på mitt vanliga jobb fast vid sidan av vägen. Alltså en öppen butik mitt vid vägkanten. Där jobbade jag som vanligt och åkte sedan hem på kvällarna till Thailand och sov. Den andra dagen jag åker till jobbet hoppar jag av bussen lite för tidigt och får hoppa över några hagar. En lama börjar jaga mig och jag börjar springa allt jag kan. Den brottar ner mig och spottar mig i ansiktet och jag försöker skrika "NOO!" som jag antagligen skulle tro att laman förstod. Jag fick inte fram ett ljud även att jag tog i allt jag hade. Kommer till jobbet och är allmänt stressad för att hinna öppna i tid. Så ser jag dörren öppnas långsamt, jag förstår precis vad det är och försöker trycka mot. Jag är alldeles för svag så dörren slås upp och där är det stora lama-huvudet igen. Jag får tag i kinderna på djuret och försöker trycka den ut genom dörren. Huvudet är typ lika stor som en ko, fast mer runt och hårigt. Jag försöker åter igen skrika åt han, men får inte fram ett ljud. Jag tar i allt vad jag har och vaknar av att jag krystar fram ett litet svagt "noo.."

Vad i helvete kan detta betyda? haha kommer en jobbig lama besöka mig på jobbet snart?
Fan vad underbart det skulle vara att jobba och sen på en timme åka över till Thailand på helgerna.



Dude, it's a lama...

saknad!!

Jag saknar mina vänner. Jag saknar tjej-gänget.

Jag saknar dem så enormt. Jag saknar att vara uppe sent, festa och göra bus med mina flickor. Mina jävla älskade tjejer. Göra dumheter i mataffärer, leka löjliga lekar som var okej att göra när man var 14 år, inte 24 år.  Saknar att leka "Jag har aldrig." och att skratta åt vad någon av dem har gjort på förfesterna med en liten gnutta för mycket alkohol. Att skratta åt och heja på folk som bråkar efter att det enda utestället där jag kommer ifrån stänger. Att dricka säkert 4 jägershotar för mycket. Börja prata om larviga saker. Att ha tjej-kvällar, laga mat tillsammans och att prata om allt mellan himmel och jord. Jag saknar att göra spontana road trips som leder in på smala skogsvägar och att bilen stannar och att någon av oss måste hoppa ur mitt i mörkret då vi skrämt upp varandra med att prata om "Wrong turn". Att komma på en "snabb-kaffe" som varar i mer än tre timmar och att spontat hänga med på någon oväntat och att komma hem alldeles för sent för att orka upp till jobbet dagen efter. Jag saknar att bara ha riktigt kul och  att det ändå inte var planerat att det skulle bli så fruktansvärt kul som det blev.


Älskade är ni.

Shoooopping <3

Oj ja visst skulle jag hitta lite grejjer i centrum! Ett par jeans, ett par convers och pumps. Gud jag älskar den starka rosa färgen på pumpsen och conversen vet jag redan att jag älskar. Jeansen satt som en smäck, fast att jag var lite rädd för att de skulle förstora min neger-röv. Men min kille och butiksbiträdet sa båda att de satt bra och butiksbiträdet frågade om jag hade haft problem innan med stor röv.. haha.. så jag fick gå på deras beslut. 399:- för dem så ifall jag inte gillar dem så gör det inte så värst mycket.

Nu ska jag fortsätta gå in mina pumps. Övning ger färdighet som de säger. De är iallfall sexiga!!


God helg! P.S jag säger som alla andra gör... D.S

Precis som alla andra så prisar jag gudarna för skatteåterbäring. Här håller man precis på att få leva på vatten och bröd (kanske inte då...) då det varit såna problem för mig att få ordning på att bli folkbokförd och få skattekort här i Oslo. Kommer lyckas få min lön inom 2 veckor så det är inte så farligt nu längre när jag fick tillbaka lite från förra årets skatt i Sverige. Endast för att jag blir så lycklig att jag fick några tusenlappar till övers som jag helt glömt bort så blir det shopping för iallfall några procent av det om jag får för min sambo.
Jag ska nog köpa mig mina klackisar jag kollade på sist! Mmm det lär bli tre par skor iallfall. Eller det är det jag vill, måste skynda mig med att shoppa innan "Spara" i mig säger ifrån.


Morning bitches!

FRIDAY, I'M in LOVE!

ÄÄÄÄÄäääääääääntligen Fredag. Nu har jag och älskling en heeeel helg tillsammans då vi bara ska mysa och mysa och mysa. Det ser nog ut som om vi sa ta en promenix längst med älven som går genom Oslo. Det ska vara jättemysigt, och så kan man ju ha med sig en picknick-korg eller köpa något på vägen och sätta sig någonstans och pussas. Det vill jag iallfall.
Min kille pratar mest om majskolvarna vi köpte häromdagen.

lever..

Hej!

Jag lever. Idag var det en väldigt bra dag på jobbet. Fick mycket gjort och ja, allt flöt på som det ska göra. Skitkul!! Jag längtar lite tills jag får komma hem till min lilla hemort. Det blir till Midsommarafton och kommer vara där en vecka ungefär. Kommer bli så fruktansvärt underbart att träffa alla mina älsklingar där. Jag ska pussa på er allihopa som tusan!

hej!

någon som vill ta över lite tankar? Jag har alldeles för många som tar onödig plats.... Fina är de inte heller så jag skulle hemskt gärna bli av med dem så att jag kan fylla på med vackra istället :)

Någon?

hej!

någon som vill ta över lite tankar? Jag har alldeles för många som tar onödig plats.... Fina är de inte heller så jag skulle hemskt gärna bli av med dem så att jag kan fylla på med vackra istället :)

Någon?

hej!

någon som vill ta över lite tankar? Jag har alldeles för många som tar onödig plats.... Fina är de inte heller så jag skulle hemskt gärna bli av med dem så att jag kan fylla på med vackra istället :)

Någon?

God Morgon Torsdag.

Hej hej och god morgon!

Dagen innan Fredag idag. Känns ju alltid jätteskönt. Det betyder ju bara en sak. Snart helg!! Jobb står på schemat men inte förns vid 15 så ska ta det väldigt lugnt här hemma inann jag drar. Blir nog lite Zelda, nu medan det är ljust ute så vågar jag väl spela. haha jag är en sån fegis. Jag har inga speciella planer för helgen, men jag hoppas på att vädret håller sig varm för då blir det grillning i parken! Har massa bearnaisesås jag måste äta upp! Så jävla gooooott!!

Puss på er!


Veckans Objekt




Tom Hardy

Nyponsoppa med vispad grädde....

OOmm nom nom nom nom....





jag kommer bli en tjockis ^^

Det här är jag.,..

Det här är jag, idag, när jag går till Skatteetaten.



"En dagens tack"...

Hej, förlåt att jag varit värdelös på att uppdatera er om vad som händer... Men nu verkar strejken vara över så ska ge mig iväg till skatteetaten snart och vara först inn!! hehe blir alldeles för mycket kö efter 10 så måste vara uppe med tuppen! Nu blir det ett stoooort glass nyponsoppa och grädde, lite fil och flingor och sen ska jag nog vara redo för denna underbara Tisdag också! Fint väder står på schemat och oj oj oj vad jag önskar att det blir fint och riktigt varmt till helgen! För jag är ledig hela helgen!

Fick dessa underbaringar från min kärlek när jag kom hem i fredags-kväll. Han hade gjort om hela vardagsrummet till en myshörna och hält upp ostbågar och köpt "Kos" till mig och dessa vackra rosor stod framme. + att han köpt Zelda - skyward sword!! När jag flyttade hit glömde jag det hemma i min konsoll och hade bara med mig fodralet till spelet! SNACKA OLYCKA!! Så nu hade han köpt det till mig så att jag kan spela det när jag vill!! Min underbara söta fina kille.





Puss och kram!!

Förgyller dagen...



Guuu så göött lise-lött...




JUNI

Ja nu börjar det bli sommar. Det är redan Juni! Dock inte så fint väder som man tror att det ska vara på försommaren men det är väl så det är nu för tiden. Det skulle vara underbart att dra iväg till något varmt land i någon vecka eller två bara för att få riktig sol och värme.. Har ingen aning om vart man kan dra för att få det. Men borde det inte vara hyfsat väder i europa nu också? Finns det något billigt land i europa? Jag har ingen aning.... Grekland? Italien? Turkiet? Kanarieöarna? Gaah... + att jag börjar jobba en timme tidigare idag och så jobbar jag hela dagen imorgon också. Så blir ingen mysig helg. 



RSS 2.0