Tiden finns att göra sånt här..

Haha flickan har blivit så hes att hon knappt hörs. Jag vet att det kanske är någon här hemma som tycker det är lite halvskönt. *höhö* Men idag ska jag ta tag i att åka till läkaren så får vi se vad han säger.
Har två vänner här som haft lunginflammation, penicillin och morfin. Alltså det är ju inget jag skulle säga nej till vid detta laget. Får iallfall hoppas att det blir några vilodagar för jag är väldigt trött.

Blir säkert lite nätshopping som förgyller dagen. Jag har blivit lite indragen i den där hysterin med Victoria's Secret. Precis som alla andra. Vet inte om jag vill shoppa från internet nu, eller om jag kan vänta till slutet av resan i Thailand.
Sen blir man ju alltid så sugen på att köpa nya bikinis och nya t-shirts och klänningar m.m. Men av egen erfarenhet så blir det ju aldrig använt när man väl kommer dit och så köper man massa saker när man är på semestern iallafall. Får se om jag håller mig 


 
 
 
 
 
 
 

Välkommen 2014

 

- Jag ska träna hela detta år
- Jag ska sluta snusa
- Jag ska sluta röka
- Jag ska sluta äta
- Jag ska...
- Jag ska...


Äsch, det är ingen mening med det.

Jag tänkte väl något mer som: Jag ska unna mig själv mer!

Visserligen så har det varit höga tankar om det sedan början av hösten/vintern 2013. Men ännu mer från och med 2014. Man måste unna sig själv mer. Tänka på sig själv och inte behöva tänka på allt det tråkiga. Att bara gå på SPA, Ansiktsbehandligar, Manikyr, Köpa den där jackan som kanske var någon tusenlapp för dyr. Det är vi värda!

Förra året var fullspäckad med mycket jobb, mycket utbildning så detta år inleder jag med 8 veckors semester.


Välkommen härliga 2014

RSS 2.0