True story.


God morgon. Gick upp ganska så tidigt idag...

1324114187-picsa (MMS)

God morgon. Gick upp ganska så tidigt idag. Har ätit frukost och packat en liten väska. Ska hämta min kille i Jönköping snart och självklart var det just idag det skulle komma snö! Typiskt... Men ska nog ge mig av snart så att jag kommer fram i tid.


myspys

Känner för att lägga mig tidigt ikväll. Vill att det ska bli Lördag så jag kan hämta min kille NU NU NU!!!


Gör mig redo..

Hela dagen kommer jag ägna åt att göra mig snygg, söt och fin. Har precis tagit en 20 minutare i solariet och ska slänga mig i badet för att göra mig len och fin. jag fick riktigt fin färg denna gång, sådär gyllenbrun. JAM JAM! Min kropp behöver verkligen det, jag blir så len och fin av att sola lite ibland. Det är inte ofta det händer, men ibland behöver jag 20 minuter i värmen och bara ligga och blunda. Underbart. 
Efter badet ska jag smörja in min med baby-olja och plocka ögonbrynen och slänga i en askblond toning i håret. MMmmm. Måste vara finast i världen när jag hämtar min kille i Jönköping. Då han åkt buss enda från Oslo. Guuud vad jag ska pussa på honom! Vi har inte träffats på mer än en månad nu.

WOW!

WOW!

Jag tror att jag äntligen är klar med alla julklappar. Precis alla nu. Känns så himla bra. 


I år blir det två julklappslekar, en med min killes familj och en tillsammans med tjejerna. Idag var jag och handlade mina "fulpaket" till lekarna. Hittade riktiga kap. Haha! Ska bli så kul att se allas miner när de öppnar paketen. För de är verkligen inte normala överraskningar i paketen. Vissa är grymt fula och vissa är lite halvcoola som kanske någon faktiskt skulle tycka om.

Omslagningspappret detta år är *trummvirrvel*:
  • Ful tapet och foliepapper!

rensar ur lådor och skåp!!

Idag tog jag äntligen tag i att rensa ur alla mina lådor och skåp till flytten....


Visst låter det jobbigt?!

MEN...

Det är det inte! Jag är glad att jag redan gjorde min översyn på skit jag haft liggandes typ hela mitt liv som jag aldrig andvänt precis när jag kom hem från min resa.
(Mina föräldrar ska flytta medan jag och killen är ute på vår "korta" långresa så jag måste få ihop allt i kartonger innan vi åker så att det bara är att hämta dem när vi kommer hem igen. + att det vore jävligt taskigt att lämna över min skit till dem.)
Men nu känns det istället som att jag är väldens fattigaste människa. jag har fått ihop en, EN, 1 LÅDA med saker. Och har redan rensat ur en hel tv-bänk!?! VART ÄR SAKER JAG ÄGER!? Jag äger ju ingenting!! Det enda som kommer bli några lådor till av är kläder. 

Väldigt skönt visserligen. För det betyder bara en sak när jag flyttar.....
SHOPPING, SHOPPING, SHOPPING!

För hur kul är det att packa upp saker som man fick för 7 år sedan till sin flytt? DOOH.... Känns sådär snyggt nu liksom.



Måndag 12 December 2011

Hello! 

Har precis käkat klart och är proppmätt! Potatisgratäng, fläskfilé m. rödvinssky och bearnaisesås. Gjorde lite ärenden på stan och hittade två julklappar till min bror, så nu är ALLA officiella julklappar fixade! Väldigt skönt. Nu sitter jag här med nogger-glass i en glassförpackning. Det är så bra, för det räcker mycket längre än en pinnglass. Mmm. .




Det är bara några få veckor kvar innan jag och min kille åker på vår 3 månader långa semester till Asien och Indonesien. Jag längtar så mycket att jag spricker!!! Det kommer gå så fort, snart står vi där på Arlanda redo för 3 månaders sol, bad och äventyr. ♥

Men innan det måste jag ta några sprutor extra. Har redan Twinrix (hep. A & B) som jag tagit innan när jag åkt till Thailand, men ska antagligen ta en till för Japansk encefalit. Så jag väntar bara på att få bli stucken i armen. hehe



Bild från när jag var i Thailand första gången (2009) Koh Tao



Någon av er läsare som gett årets julkalender en chans? Jag gav den det i förrgår och jag kan säga att den faktiskt är upp till förväntan bra! Ska kolla de senaste avsnitten nu. Ligger lite efter och måste komma ikapp. Jag tycker inte julkalendern har varit bra sedan Greveholm 1996.



UPPE MED TUPPEN!

Äh....

Varför kan man inte få den sovmorgonen man behöver på helgerna för? vaknade för en haltimme sedan och var hur pigg som helst. Så funkar det absolut inte när jag ska till jobbet. Får lägga mig och kolla en film eller något så att jag förhoppningsvis somnar om igen. Måste ta vara på sovmorgonen! Bara måste....


Veckans Objekt

Kurt Cobain

PIZZA-TIME!



Ska möta upp P och hämta hem oss pizza! Det blir troligtvis COD i kväll, jag börjar bli skillad på det där nu. Blir inte allt för sent, han skulle få tjejbesök senare.. Vem kan det vara?!?!  Nä nu måste jag häva i mig en hel energi-dryck och ge mig här ifrån. 



bye bye blondi...

Bye Bye Blondi!

Nääh inte riktigt så, men har glömt att säga att jag var hos frisören i veckan och fixade håret. Är verkligen trött på att vara platinablond. Verkligen!! Så gjorde håret i några nyanser mörkare och närmare min egen hårfärg. Det ser man på ögonbrynen. Jag är väldigt nöjd, snygg och het... och nu behöver jag inte oroa mig för den mörka utväxten som ser nästan svart ut mot det "vita" håret. 






Vad tycker ni? Är det bättre nu eller var det bättre förut?

I skrivande stund..

Har lagt mig i sängen för att stanna. ;) helt klart en skön Lördag med INGENTING planerat förutom att spela! Ska ta mig en dusch och sedan blir det att spela Zelda på mitt DS. Har precis kommit på att jag inte har klarat det än och jag köpte det för 3 år sedan. Skäms på mig. Så det blir att ligga i min OnePiece och nörda hela dagen om inget annat smyger sig på. 


Romantica...

Hallå hallå! 

Efterlyser en liten själ där ute bland er som kan ge mig lite hjälp!! Jag bara älskar romantiska klänningar, spets och blommor gör allt. Speciellt på en sån liten tjej som jag. Då passar en sockersöt liten klänning utmärkt. Dock så kostar denna underbara fining 1500:- så jag tänkte fråga er ifall ni vet någon sida med liknande söta klänningar till ett billigare pris. Om ni vet... Kommentera gärna här nedanför ^^


Man kan nästan känna sockervadds-doften när man ser denna skapelse.





Förlåt!

Har inte skrivit på ett par dagar, nästan en vecka faktiskt. Jag hoppas att jag är förlåten av er kära läsare. Ser att ni ändå hållt i och "hoppats" på update varje dag. Så nu ska jag inte behöva göra er besvikna mer! Förlåt förlåt! Men har haft väldigt mycket att tänka på den senaste veckan och har haft fullt upp hela tiden. 

Hoppas ni älskar mig ändå.. 

Hej och hå!

Igår vart det ett litet julbord hos S, hennes kille skulle på julbord med jobbet och då tyckte vi att vi själva kunde ha ett litet julbord tillsammans! Det är ju inget svårt att göra julmat alls. Det enda vi inte fick riktigt klämm på var köttbullarna. Haha! alltså.. ska man behöva limm som ett av ingredienserna?! dumma! 



Det blev väldigt lyckat och efter det sjukt goda lilla julbordet slängde vi oss i sängen för att avnjuta två filmer... jag tjöt till sista. "November Christmas"


TAGGA TAGGA TAGGA!

Nu blir det utgång. Sitter här och sippar på mitt vin medan jag väntar på att min privatchaufför ska komma och hämta mig. SKÅÅÅÅL!




mmmmm

Ansiktsmask innan duschen!



Jag tycker att jag ser lite skrämmande ut, efter ett tag när masken torkat kan man göra massor av olika miner och det blir liksom rynkor och torra streck över hela ansiktet. COOLT TYCKER JAG!

3 december

Skön Lördag!

Vaknade utvilad och pigg, har legat och läst Solo i någon timme och myst i sängen hela förmiddagen. Det är så skönt att ta vara på helgen. Det är ett måste att ta det lugnt och mysa på helgerna tycker jag. Om man inte passar på att gå ut en av kvällarna med vännerna då förstås. Det är ju alltid lika kul att klä upp sig och gå ut för en drink eller två. Men idag har det gått väldigt långsamt här, så fruktansvärt skönt. 

Dock ringde S nyss och var sugen på att dra till R för han hade hemmafest ikväll och det är ju alltid kul med hemmafester! Här i vår lilla by finns det inte mycket att gå ut på ;)  Så ska försöka hitta mig en outfit som passar. Då behöver man ju inte vara sådär mega-uppklädd med galaklänning precis. hehe 

Nu ska jag hoppa in i duschen och ha en inpackning för håret. Det behövs kan jag säga. Det känns som stålull ungefär.

Vad ska ni hitta på ikväll?

Fredag.

Jag vill ta larvigt gulliga puss och mys-bilder med min kille. Alla andra gör ju det!!











1 December




RSS 2.0