Veeem längtar till helgen?

Min kille kommer inte att sova hemma inatt så idag har jag haft ensamtid på det stora centret i byn och inhandlat lite luxury things for mi self. Mmmm.. Gick in på M.A.C och bad de kolla igenom huden för rätt foundation och så följde det ju självklart med några penslar, ett puder och en mascara som ska göra underverk. mihihi. Hittade lite mysiga höstfärger i ögonskugga från Isadora också. Som sagt... älskar att köpa sånt här. Det blev ju lite till en tröst eftersom jag kommer sova ensam i natt. Just nu känns det väldigt ensamt här. Kom precis tillbaka från solariet. Ensam hemma igen... Bara jag.... och Sex and the city.




Håll tummarna för att jag överlever ensam.

Tandläkaren!

Maaah idag ska jag till "tannlegen". jag har alltid varit lite rädd för tandläkare. De pratar i gåtor när de sitter och river i ens mun. "B164, A 32....." Varje gång de säger något sånt funderar jag på vad de säger egentligen. Jag tror hela tiden det värsta. Att de typ säger:

"HÄÄÄRR ska vi DRA UUUT och det kommer göra FÖRBANNAT ont!!"

Innan jag börjar tänka realistiskt och att det är tänderna som heter så.

Men idag ska jag till tandläkaren här, i Norge. Så idag kommer det bli ännu mer krypterat språk. Fy!!
Jag har lagat ett pyttehål en gång i tiden, typ när jag gick i högstadiet och då behövdes det knappt bedövning för att det var så ytligt. Men åh vad jag är rädd...

Men en kul sak! Jag ska ju göra en skena för min tandblekning! Det är himla kul!!! Jag valde att göra min blekning med skena och sprutor man gör hemma under natten. Det ska vara den lindrigaste och bästa för tänderna. Så idag ska vi prata om hur vita jag vill ha dem och allt där emellan.

2012 10 22




God morgon!

Efter en himla härlig och välbehövd helg har denna vecka startat! Har precis ätit mannagrynsgröt och kollat på Solsidan. Älskar den serien! Vaknade runt 10 och nu väntas det eftermiddagsjobb. Får se hur det gått under helgen med min nya tjej på jobbet.
Det är så skönt att veta att jag får sova lite längre än min kille när hans klocka ringer vid halv 7, men samtidigt är det lite hemskt. Får lite ångest av att han måste iväg så tidigt medan jag ligger kvar och myser i sängen. Dock är det himla tråkigt att jobba kväll så att man kommer hem till läggdags här hemma... Det händer ju inte allt för mycket om dagarna då.
Mamma ringde igår som vanlig. Undrade hur vi hade det och hur det har gått med tandblekningen. Ja, jag ska ju till tandläkaren den här veckan för en koll och lite information om hur det fungerar och så. Så efter denna vecka har jag antagligen fått en skenor och lite sprutor med blekningsklet. hihi det ska bli himla spännande! Tänkte kanske göra det första gången hemma hos mamma så att hon kan berätta och se så att jag gör rätt. Det blir ju en Sverige-helg om två veckor ungefär!! Dock kommer vi åka på fredageftermiddagen och hem på Söndagen så kommer bara bli en snabbis vi är hemma. Ska försöka hälsa på alla, men det är svårt när man bara har en hel dag.

Det ska bli skönt och kul att komma hem! Jag saknar alla!
 

Helg åh heliga helg.

Hittade lite godis för ansiktet och kroppen. Jag älskar att köpa sånthär, det är det bästa jag vet. Att ta hand om huden är det roligaste jag vet. Denna gång blir det att testa Biotherm. Har inte gjort det innan men fick goda råd i butiken när jag var där så det passar utmärkt till mig.



En ansiktsrengörning, en tonic (efter rengörning), en nattcreme och en dagcreme. 1947:- på Kicks.

Jag passar alltid på att flörta till mig perfymtester och fick två gift-box med extra dagcreme, duschgel och eye-makeup rengörning. Får se ifall några av dofterna passar mig.



Snart ska jag och min kille på massage. Har bokat tid till både han och mig, det är vi hundra gånger om värda. Förväntar att känna mig som en spaghetti efteråt. Mmmm...

Nyduschad och...

Hej!
Igår skulle jag på morgonmöte på centret där jag jobbar. Jag skulle gå in en annan väg och när jag följde efter alla andra så kändes det jättebra, men sen när de försvann runt hörnet och jag inte såg dem länge så försökte jag hitta vägen själv. Upp pland massa våningar och trappor och hissar. Jag visste vilken våning jag skulle till och vart. Men eftersom det var tidigt på morgonnen så var det ju låst så att inga kunder ska komma in. Så jag gick upp och ner kände på varje dörr jag vågade ta på, eftersom jag samtidigt var livrädd att starta ett larm eller nått. Gick ner för två trappor tog hissen... Men kom aldrig dit jag skulle. Efter ett tag fick jag panik för klockan blev mycket och jag kunde inte förstå hur svårt det skulle vara. Höll nästan på att börja tjuta bara för att jag kände mig så dålig och lost.... Helt plötsligt lyckas jag ta mig in på Clas Ohlsson och där sitter en liten halvnorsk, säkert lite indier eller nått och så säger jag, "hej! Hur kommer jag till mötet?" Ööööööööööööhhhhhhhhhh..... Det är stängt säger han då, så jävla dryg. Så jag säger, nä men vi ska ha morgonmöte alla butiker nu. "jahaaa?" säger han då. Helt IQ-befriad. Samtidigt som jag försöker vara trevlig så blir jag stressad då mötet redan startat. Jag säger att jag inte har någon kod till några dörrar så jag kan inte ta mig in på något sätt. Han ringer till väktaren och vet ni vad han säger...

 Vet ni det......VAAD HAN SÄÄÄÄÄÄÄGER???!
(jag är fortfarande irriterad på han och kommer fortsätta vara... Jävla indier/pakistan/turk något.)

Jo, han säger till Väktaren att jag står och typ tjatar på honom att jag inte kan komma in!!!!!
Vaddå tjatar?!! Jag frågar honom ifall han kan öppna några dörrar så jag kan komma in, eller ringa någon som kan öppna. Jävla efterbliven....... Jag kommer hata han resten av mitt liv. Iallfall inte hälsa någon mer gång.

Som från ovan kom den jättesöta oragehåriga nordnorsk-väktaren och hämtade mig. Jag trodde aldrig mer att jag skulle få träffa honom. Då blev jag glad (han med sin underbara dialekt), med tårar i ögonen och en tro på att helvetesdagen aldrig skulle ta slut så rädda han min dag. HELTKLART!




Jag är nyduschad.. Jag sitter här och funderar på ifall jag skulle ta mig en snabbis ner till stan innan jag börjar. Jag borde hinna det om jag gör mig ordning fort nu och inte sitter här. Lär säkert bli så att jag sitter kvar. Idag är det kvällsjobb som gäller, har fått en ny anställd, jättesöt. Så det ska bli himla kul att komma till jobbet. Imorgon är det utbildning heeeela dagen. Det ska bli kul!!

Efterlängtat...

Idag har jag gjort något mycket efterlängtat. Något som jag tjatat på mig själv att göra i flera veckor. Något som kommer vara så himla nödvändigt och bra. Jag kan inte säga än för detta är en liten hemlis än, och ingen här får veta... Inte ens den lilla pojken jag bor med. Åååh vad detta ska bli bra.

Nu är DU nyfiken va?

Nä, nu ska jag ställa mig i köket och göra mig gröt eller något annat. Börjar bli hungrig igen. Snart dags för jobb.

the last firstborn...

Ringer till Sverige för att planera tandblekning och fix. Har i flera år nu varit så sugen på att bleka tänderna och fixa min framtand som varit lagad i flera år, men aldrig lyckats blivit bra. S¨å denna gång ska det blir gjort för gott. Kan väl bli en fasad eller liknande. Skulle vara väldigt nöjd med att dra ut hela tanden och sätta dit en ny faktiskt. Folktandvården lägger inte stor vikt på att man ska vara förnöjd med utseendet efter man går där ifrån verkar det som så denna gång vänder jag mig till en privattandläkare som får betalt för vad han gör och vill få mig nöjd när jag går där ifrån. Så det blir nog snart en lite längre visit i Sverige framöver. Låter himla lockande!!

¨

usch....

usch då..

Idag känner jag mig missnöjd med mig själv.

För att jag känner för det...

Just precis nyss så fick jag ett himla ryck. ett himla ryck av att göra mig ordning jättemycket. Typ som till fest, ta på mig massa nya kläder, använda mina nya stövlar och sminka mig massa (har inte gjort det på flera månader) och göra ordning håret jättefint också.... Hmm... till vad? En söndag?

Tar en runda i solariet.

07-10-12

Har precis fått i mig en lite frukost och nu sitter jag bara här och myser.
I fredags vart den födelsedagsfirande av en vän och det blev öl och att träffa massa nya människor. Det är alltid lika kul att träffa nya. Blev ganska sent så runt halv 4 drog vi oss hemåt, igår låg vi båda och var ganska så förstörda. Mer eller mindre... Det blev panpizzor till frukost och chips pch cola, senare på dagen blev jag piggare och drog ner till byn för lite shopping. Letar ju som sagt efter en jacka, men det blev ett par skinstövlar istället. Himla fina och behagliga.
Efter några timmar på stan träffade jag, min kille och en kompis, vi hamnade på en mongolisk restaurang. Blev buffé, helt okej. Men inte så bra som den buffén jag och min fina vän brukade gå till i Stockholm. Åh, jag vill ju ha den så! Kommer inte igår vad restauragen hette, men jag vill ha min buffé så! Den är den perfekta...

Nu ska jag mysa.

06.10.12

Mooorning sunshines!

En lite halvt bakfull tjej sitter framför datorn. Tur att ni inte sitter så nära mitt ansikte som den, då skulle ni nog inte vara så intresserade längre. haha har öppnat fönstret, killen är nere och köper det man behöver.... Cola och chips. Underbar han är, med tanke på att han gjorde en inte-fullt-så-tillagad pizza i toaletten för 2 minuter sedan. Jag frågade honom hur han vågade sig ut....

Ett försök att rädda lördagen.... Från och med nu!!

Imorgon!!

Yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!

imorgon är de Freeeeeeeedaaah'.

faan vad skönt, fem snabba timmar och sen har jag helg! Fytusan vad skönt det ska bli att vara ledig i några dagar. Det är jag värd som tusan. Ska nog börja helgen med att ta en 20 minutare i solariet och sen ta på mig något fint. Tusan vad bra det ska kännas. Är himla sugen på kinamat, det var riktigt länge sedan jag åt något friterat, eller kyckligspett med jordnöttssås. MMmmmmmm... Ska nog bjuda ut pojken imorgon.

Jag köpt förresten ett jättesött linne med transparent rygg idag, 50 kr på rea. Det tyckte jag var för lite så jag tyckte synd om den och tog med den hem.

Puss

03.10.12

Woho.. Idag var det en bra dag på jobbet! Gick himla fort och massa kul saker. Så idag hann jag inte ens ta rast, så åkte direkt till MAX för att inhandla lite mat till mig och min sjuka kille. Det har regnat som bara tusan idag. Vägarna blir typ översvämmade och man får hitta nya vägar att gå för att inte drunkna. Typ.....

Jag kom precis på att Hollywoodfruar gick på trean igår så jag har ett avsnitt att se på play. Åhh.... Undra om jag ska se det ikväll eller om jag ska ta det imorgon. Ja, ibland är det svårt i livet. haha I-landsproblem. (eller säger man U-landsproblem här kanske?) mehehe Norge... Ja, det finns ju en anledning till att de behöver oss. Storebror fixar alltid.
Jag har onödigt mycket pengar kvar efter min lön..Snart får jag en till. Ingenting att köpa denna gång heller. Kanske en vinterjacka. Men jag är ju aldrig ute i snön. Får kanske bli en snygg "inte-så-varm" men snygg jacka. Snygga jackor är snyggt. Ellerhur?


Sur


Jag tycker om att blogga när jag är sur eller arg,

när jag är glad och lycklig så har jag inte tid.

Hej Hej!



Sitter som i vanlig ordning och väntar på eftermiddagsjobb. Kan vara en av de värsta sakerna att göra. Ja och sen är det ju inte så att jag orkar eller har viljan till att göra något innan jobb heller. Har iallfall ätit frukost och så har jag ju kollat på Ensam mamma söker.. meheehe..
Annars då? Jo, det är väl som vanligt. Kanske kommer till Svedala i helgen. (OOPPS!) Efter flera veckor med 6 dagars jobb och övertid så är man inte på topp. Stackars min kille som ibland kan få skäll utan att jag egentligen har någon anledning. Jag är så duktig på att säga dumma ord som är FÖR dumma. Så här när jag sitter och tänker på det så får jag dåligt samvete. För vem vill inte vara världens bästa flickvän och aldrig ta upp någonting utan att göra en liite för stor grej av det. Meeh... Är inte alla kvinnor så?

Vi har haft några skitbra dagar, ätit ute och han var världens gentleman, drog ut stolen och bjöd på allt. Myst galet framför House och somnat i soffan under duntäcket. Igår lagade vi älgkött tillsammans och hade det ännu bättre. Idag jobbar jag eftermiddag och får träffa han 1 timme innan läggdags. Så nu är jag sur för det...

Mina pengar på min mobiltelefon har tagit slut så jag kan inte ringa eller skicka sms, då blir jag också sur, för jag orkar inte gå och fylla på den innan jag åker hemifrån. Kanske helt enkelt bara är ett sur-dygn som har satt sig fast på mig nu. Hatar att jag kan bli sur så lätt och helst plötsligt. Min kille är också trött på det säger han.


Ikväll är jag säkert skitglad.

Skulle man kunna be om ett schema på sur/glad-dagar?

 

RSS 2.0