fest!

nu äntligen är jag på g till festen. det är en kollega som fyller år så det blir födelsedagsfest. har förfestat lite med mig själv och lite stone sour. underbart. nu är det dags att ta trikken mot stan och mot fler drinkar! puss!!!


Morgon.. och klockan är 14.00

Photo: Startar idag med lite rens av det från jul ;) ska vara nyttigt för en har jag hört.
God morgon.. hehe idag blev det att ligga kvar i sängen lite för länge kanske. Gick väl upp vid halv tolv någon gång. Nu har jag precis fått i mig en drink detox som jag köpte igår. Man ska ta det på tom mage så det är ett glas innan frukost i sju dagar. I butiken sa de att det är något man ska göra en till två gånger om året. Det ska rensa ur slaggprodukter som ligger i tarmarna från fet mat. Man ska känan sig piggare, mindre stressad och några mer saker som jag inte kommer ihåg. Får helt enkelt se ifall jag känner av någon skillnad.
Ikväll blir det fest så ska snart hoppa in i duschen så att det blir gjort och senare ikväll göra mig ordning på riktigt. Ska bli kul att träffa massa nytt folk!

uuuuaaoou...

Här är det tomt som aldrig förr. när uppdaterad jag sist? eehh?

Kör på igen då.

Hej!!

Jag har i några veckor nu sprungit runt bland frisörerna, eller ja, kollat in hos kanske 4 stycken men det låter mycket bättre ifall man skriver att man varit galen. Iallfall så har jag till min inte så stora förvåning förstått att man absolut varken klipper sig eller färgar håret i detta land för det kostar runt 800 Nok att klippa sig. Alltså bara topparna! Det är sinnessjukt. Så då tog jag kontakt med en på Facebook och där hittade jag ju självklart en svensk trevlig kille som kör lite svart hemifrån när han inte är på salongen. Bam Bam!! Klippning och färgning för 800 exakt. Puuh. Så jävla skönt att inte behöva betala flera tusen för att bli fin igen. Så på Söndag blir det klippning och färgning. Jag känner mig redan snyggare.

Allt annat. Äh.. Ska jobba i eftermiddag från 14.00 till 21.00. Hade en ledig dag igår så känns helt okej. Nu ska jag fortsätta spela Battlefriens, sänka skepp på ren svenska faktiskt ;) Ladda hem den appen ni med och attackera mig!! Mitt namn är "Olefors".... har nog blivit lite beroende. Men sitter här hemma själv idag för min kille är ute och rör på sig med de andra pojkarna.

Puss vettja.
Ni får gärna komam med idéer om vad ni vill läsa om... Om ni fortfarande är kvar vill säga. Meheh

RSS 2.0