Sanningen...

Tjejer är helt och hållet galna! Sitter och snackar med P nu och det är fan sant. Tjejer är så fruktansvärt beroende av uppmärksamhet och bekräftelser så det är inte riktigt klokt! Och jaaa! Jag är en tjej och jag vet precis vad P pratar om. Ibland känner man helt enkelt sig ensam och liten och då är det alltid trevligt att någon ringer, skickar ett sms eller skriver någon liten rad på internet. Det är faktiskt sant. En hel dag kan vända bara på en tredjedels sekund av att "rätt" person hör av sig. Det behöver inte stå något speciellt överhuvudtaget. Kanske bara: Hej vad gör du?. och det räcker. UPPMÄRKSAMHETER OCH BEVISET PÅ ATT NÅGON TÄNKER PÅ EN. Just nu känner jag mig liten och ensam. En Lördag ska man inte sitta själv framför datorn. Då ska man hitta på kul saker, eller bara kolla på film med någon mysig person. Men det är väl för att man  helt enkelt har tid för att tänka massa. ANALYSERA, FILOSOFERA OCH ALLT DET DÄR TJEJER ÄR SÅ FÖRBANNAT BRA PÅ. Det är exakt därför jag sitter här och skriver så här.... För att jag har tid. För mycket tid. Inte fan skulle jag tänka på såna här saker ifall jag lekte med någon ikväll!

Det bästa jag har ikväll är Mr GBG och han sviker då aldrig ♥




Volbeat - Radio Girl


31 Juli 2010

Har precis installerat The Sims 3 på datorn! Det var verkligen länge sedan jag spelade det så fick ett ryck nu!


ETT MÅSTE!

Ni vet som sagt att min man ska vara en riktig fighter men har jag nämnt att min man även ska ha en utav världens hetaste bilar? Här har vi Eleanor. Känd från "Gone in 60 seconds". Har varit lite smått förälskad i denna vackra skapelse sedan första gången jag såg filmen. Jag fäller en liten tår i slutet av filmen varje gång. 




Mustang Shelby GT 500, ett måste ifall man ska få mig på fall 

Lördag lördag, kära lördag! Det är tur at...

dsc02463 (MMS)

Lördag lördag, kära lördag! Det är tur att du finns! En dag som denna, efter allt festande igår så är du helt klart guld värd! Idag ligger jag bara framför tvn. Troja blir det först och sen tror jag att jag är sugen på braveheart... Vad gjorde ni igår?


Förfesten är i full gång och vi har blanda...

dsc02455 (MMS)

Förfesten är i full gång och vi har blandat massor av goda drinkar. Om någon timme drar vi till stan för att fortsätta festa. Ha en trevlig kväll! Kyss


Go go go!!












Inte långt kvar nu...


snart kommer folket hit och jag har både sminkningen och håret kvar att fixa! Det tog så lång tid att välja vad jag skulle ha på mig. Hann åka iväg till affären lite snabbt för att inhandla det sista som gör kvällen fullbordad! Köpte ett sex-pack till pappa och ett paket cigg och massa gott och blandat.
Idag fick jag visa leg igen  Moahhaha!


Nu måste jag skynda iväg igen. De kommer om 10 minuter!

Veckans Objekt x 2





Jaa, denna vecka blev det visst två hetingar som fick dela på platsen som "Veckans Objekt" här har vi den unge mannen Sam Worthington, kanske mer känd som Perseus i "Clash of the Titans". Ja, herregud. Han får rädda mig om han vill. En fighter är faktiskt bättre än en prins..... Ja, det är sant. Då var det sagt,... Då vet vi det.

Just nu!


Sitter just nu med Silverschampo i håret.
Funderar på vad jag ska ha på mig ikväll. Min fina vita klänning var det självklart en fläck på så den vill jag ju inte ha! Men hittade ett nytt linne jag köpte förra veckan. Har inte använt det än så det får nog bli så. Måste skynda mig lite snart kommer ju folket hit!

Herregud....

Här tältar folk mitt på stan i ösregnet för att vara först med att ha en iPhone 4.
Är inte det sjukt?

Skulle du tälta för en mobiltelefon?


30 Juli 2010

Vaknade för ett tag sedan. Faaan vad jag hatar flugorna som hela tiden sätter sig på en när man sover, eller, speciellt när man precis vaknat... Då är de fan värst!
Tänkte sätta på någon bra film nu och senare lägga mig i badet. Ikväll ska jag vara snygg till tusen. Jag känner inte för att göra något speciellt idag så tänkte bara vänta på att kvällen ska ta sin fart.





(Lanzarote 08)

oh yes...



Inte kan man väl ta ett nattdopp när det är så dåligt väder som det varit nu de senaste veckorna? Eller? 
Dagen i sig har varit väldigt lugn. Vaknar upp av att jag ligger helt själv i sängen. WTF? yrvaken som man är så reagerar man ganska snabbt, först och främst "Vart i helvete är jag?" och sen allt man gjort under kvällen för att senare komma till en slutsatts av hur det hela slutade. Haha! Går ut ur sovrummet och hittar A i soffan och nystädat i hela lägenheten. "hur länge har jag sovit egentligen?" Säger 'godmorgon' på mitt fina sätt "hhrrrrmmrn.." och till svar får jag "jaha, dags att vakna nu?" Jag kollar på mobilen och klockan var över 12. Aoosch! Så sent får man bara inte vakna. 

Träffar I och M för en cigg och snackar igenom kvällen. Massa skratt förstås och den där tjur-tanten går man gärna på fest till fler gånger! "dra dåå, gör det... alla bara sviker!" haha. Skööön! A skulle vaxa bilen så jag drog hem för att laga till lite middag och efter det drar jag till stan igen. Systembolaget är destinationen denna gång för jag ska bjuda på "Flying Elephant" imorgon. (Ni får bilder och skit imorgon om jag hinner med det.) Jag är nyfiken på vad de andra har med sig. Mmmm! Massa gott ska det bli. Drink-kvällar är aldrig fel. 


Natti Natti mina små sötbollar.

Har precis kollat på film med S, J och T. ...

dsc02447 (MMS)

Har precis kollat på film med S, J och T. En skräckis om ett barn som blir adopterat. Efter denna film är jag något skeptisk till att adoptera en egen. *HaHa*


Veckans objekt






"äruh' mä lillkärringen mä?"

ey MATHEHAKKAS! 

vad har ni för er? jag har precis kommit hem från A, sov där inatt och fan vad vi garva när vi kom hem från Harrys. B och J var med så det blev varma mackor och en grogg som avslutade natten. Toaster-maskinen gick sönder för att A tydligen var liiite för stark för att stänga den när mackorna låg i så hela handtagat sprack. *haha* Ett glas flög till marken så dammsugning sådär runt 3 på natten var ett Måste! Ja det var helt klart en galen kväll igår.. Förfesten var helt OK den med. 


A: "jävla blondiner alltså!"
J: "va fan, vi följde ju med bara för att få se dina pattar *suck*"


för övrigt så har jag vääärldens jävligaste träningsvärk idag. Ser ut som om jag har blivit påsatt i röven eller nått. Jaja, det är ju så alla andra muskelberg går omkring så det ska väl inte vara så farligt 

Fart och fläkt. Sitter just nu hos A och t...

dsc02435 (MMS)

Fart och fläkt. Sitter just nu hos A och tar ett glas vin. Lyssnar på gammal musik. Ha en trevlig kväll! Det ska minsann jag!


Efter en timmes powerwalk.

Tillbaka igen.

På något galet sätt kände jag mig som ett djur precis när jag började få upp flåset. Det var verkligen en mäktig känsla. Det kändes liksom som om jag hade dubbelt upp med energi som bara ville ut ur mig. Som en maskin som bara pumpade på med energi. Så efter ungefär halva vägen så började jag jogga, jag kände fortfarande att jag hade så fruktansvärt mycket energi som bara skrek efter att få komma ut. Självklart börjar jag springa, snabbare och snabbare. Känner riktigt hur fötterna trycker från marken med en väldig kraft. Vilken känsla! Har inte rört på mig på så väldigt länge och det var verkligen behövligt. Mot slutet av passet blev det 10 x 3 knäböj och musklerna fick verkligen jobba ordentligt. Efter passet kändes benen som gelé och sjukt tunga. Nu i efterhand är jag nöjd, känner mig bra och vill bara mer! Det känns som om det var en bra början på mitt "rörliga" liv igen efter min sjukness. 




Till lunch blev det en majskolv och ett stort glas mjölk. Gaah! GOTT!



Nu ska jag vila ett tag innan det är dags för ännu ett pass, fast inte samma slag av pass. Det blir ett rejält pass av den sociala delen om man säger så. Vin och massa skoj hos A ikväll. Det kan bara inte misslyckas.



If you say so....






ÅÅÅÅÅÅHHHHH!




♣ Vart man än i världen vänder, står det cp'n i vägen ♣



28 juli 2010

Hellooo! 

Nu är det så här att jag faktiskt ska ut och prova mina nya pjux snart! Tänkte ta en timmes powerwalk och kolla in samhället. hehehe! Dock hittar jag inte mina träningsshorts som jag älskar! Jag är så förbannat ledsen nu. Jag vill verkligen ha deeeeeeeeeeeem! Nä, nu ska vi inte vara barnsliga.
Nu ska jag leta vidare efter något annat att ha på mig.


Xoxo/BARBIEGRIS

ZZZZzzzz!

"Tror no allt de är läggdags för fröken Olefors ja.."



(jag sover med DIG inatt..... så du vet)



♥♥♥ Thailand 09 - ( bilder ) ♥♥♥





















































Que?

Efter fem timmar.

Då förstår jag allt. Jag är verkligen underbar.
Det är fan sanningen i det hela.
Nu är jag redo igen, mohahah!


Jag fiskar.


(thailand 09)

Men är det sant?

hahaha... Jag är så djävulskt komisk.

Har varit på stan med S hela dagen. Hittad...

dsc02390 (MMS)

Har varit på stan med S hela dagen. Hittade ett par löparskor, så nu blir det att Ge sig ut i skogen igen. Det var ett tag sedan jag rörde på mig. ;-) snart kommer S och S hit så då blir det liv igen! Härligt! Förresten, har ni lika fint väder som jag har idag?


det är sant, jag ljuger aldrig!



rotmos hittar du i skogen.



1,2,3.... GO!

Ligger i sängen *ensam*


Ibland saknar jag bara för mycket. Idag har jag nog inte saknat myck....

vänta,.... en mygg jävel som suger......

*SMASH, tjobläääng och kraaaaatschhh*


ah okej nu är jag tillbaka. 
Jävla äckel-djur alltså!
Jo, det där med att sakna. Va fan kommer det ifrån? Idag har jag på något sätt känt en saknad av gemenskap. Alltså där där med att "tillhöra" något eller någon. Jag har på något knasigt sätt känt av att jag inte riktigt passat in någonstans. Liksom inte platsat på några utav ställena jag vistats på. Ah grymt svårt att förklara, men någon gång kanske du känt så med? Det är en fruktansvärt frustrerande känsla. Men nu kommer det bästa av allt...! Jo, jag hittade känslan precis och vet exakt vart jag platsar som bäst idag/ikväll/inatt. Och det är fan här, i min säng, under mitt täcke och på min grymt sköna kudde. Det känns så jävla rätt. Varför stannade jag inte här hela dagen?



Mmmm, borde lagt mig för länge sedan. Märker det "skrivarn'"
hoho som på speed.



Är och kollar på när grabbarna skadar sig....

dsc02363 (MMS)

Är och kollar på när grabbarna skadar sig.. ;-) grymt het sport om man säger så. Jag skulle lätt vilja lära mig att åka Inlines, Men jag är helt enkelt för feg. Attans! HeHe


Efter lunchen blir det självklart fika på ...

dsc02356 (MMS)

Efter lunchen blir det självklart fika på 48an. Jag, morotskakan, latten och en tidning... Det är inte fel att Ha lite tid för sig själv. Kolla på allt folk och bara njuta. Det är jag bäst på :)


The last fight - Bullet for my valentine






Ny vecka!!

Ja då har vi kommit till ytterligare en vecka detta år.  En ledig vecka förstås
Ska snart iväg till stan. Eftersom det är så förbannat tråkigt väder idag med
så känner jag för att sitta på ett mysigt café hela dagen.. Låter inte det bra flickor?


En vacker dag. Ja då JÄVLAR ska jag bli li...

dsc02355 (MMS)

En vacker dag. Ja då JÄVLAR ska jag bli lika snygg.... Kanske. Om det går.


Finns det någon sötare och snällare än den...

dsc02353 (MMS)

Finns det någon sötare och snällare än denna björn? Tror Fasiken inte det. Så fort man ser honom så blir Man fan glad. Träffades igår igen och pratade massa strunt.. Det känns bra ^^


Okej, jag ger mig...!

För en gång skull så får jag väl erkänna att jag har varit lite galen i de sista inläggen. *haha* Men va fan. Jag vill ju bara vara ärlig, eller?  Ibland måste man ju bara skriva sanningen... Visst visst, vissa kan ta det hårt och tycker det är "värsta grejerna" Men va fan? Jag har ju bara kul och är det någon som tycker jag skriver dumma saker eller lägger upp knasiga bilder så... Va? Nä jag bryr mig inte  Det är ju ändå jag som bestämmer hur det ska se ut här va... ?


Ah.. Mitt huvud! Galen utekväll det blev i...

dsc02352 (MMS)

Ah.. Mitt huvud! Galen utekväll det blev igår alltså. väckt av att en naken man står i dörröppningen och somnade nog inte innan 5. Taxin blev erbjuden att ta betalt i natura och väl inne i stan så blir man självklart attackerad av äckliga och fulla kåtmonster. Bleh! Nu ska jag leta reda på min sovkompis. HeHe Puss Puss


En grym kväll blev det! Med massa killar s...

dsc02335 (MMS)

En grym kväll blev det! Med massa killar så klart... Har precis gömt mig i ett rum för att bli av med dem. Gud! Fick ett väldigt efterlängtat meddelande ikväll! DU har ingen aning om hur länge jag väntat.... Eller? HeHe Ja Ja. Nu somnar jag av Knull på övervåningen. Puss


En grym kväll blev det! Med massa killar s...

dsc02335 (MMS)

En grym kväll blev det! Med massa killar så klart... Har precis gömt mig i ett rum för att bli av med dem. Gud! Fick ett väldigt efterlängtat meddelande ikväll! DU har ingen aning om hur länge jag väntat.... Eller? HeHe Ja Ja. Nu somnar jag av Knull på övervåningen. Puss


Vimmerby kommun igen ;)

Var på slottet en sväng innan vi åkte hem. Det är så intressant att det kliar i mig när man är på så mäktiga ställen. Det är helt sjukt att det har varit folk där innan precis på det stället vi står och de har ingen aning om att de skulle komma att bli så "viktiga". En helt klart mäktig känsla

Nu har jag äntligen packat upp all skit efter en vecka i husvagn och tänkte lägga mig i badet. Behöver verkligen det efter en hel dag med helvetes-väder rent ut sagt! Jag har sett ut som en blöt katt hela dagen :'( 



Nu har jag på massa fin musik och snart är badet tappat..




Självklart så slappar jag inte på semestern, om någon timma ska jag vara redo för fest. Så nu måste jag skynda mig iväg. Funderar på att ha på mig något jag shoppade i Kalmar 

Hälsningar från Öland.

Sitter i förtältet på husvagnen nu. Fick precis ett glas rött av S.
Idag har vi shoppat i både Borgholm och Kalmar. Massa fint blev det!
Det har varit sol hela dagarna förutom idag, idag vaknade vi och då öste regnet ner.
Det har regnat hela dagen, men vi har hittat på massa bus iallafall.
När vi satt fast i en bilkö kom vi på värsta grejen vi ska göra när vi reser!

Jo såhär ska det gå till:

Vi tre ska köpa oss varsinn dräkt, (tänk: kyckling, får, spiderman, pacman)
när vi åker ut med bilen i NZ eller Aussie så ska vi ha på oss dem hela tiden
och varje gång det blir kö på vägarna ska vi spela mega högt i högtalarna
och dansa runt varje bil i närheten..


Fan vad grymma vi kommer vara!!! Helt klart bäst i världen.
Ja det är nog så vi ska heta, vårt lilla team..

TEAM-BEST-IN-THE-WORD.

Eller?


Nu måste jag dricka upp mitt vin och hälsa på alla små söta killar som går förbi.








Fan vad det luktar fisk här...

dsc02318 (MMS)

Fan vad det luktar fisk här...


Fan vad det luktar fisk här...

dsc02318 (MMS)

Fan vad det luktar fisk här...


Ligger och solar på öland. Ikväll blir det...

dsc02315 (MMS)

Ligger och solar på öland. Ikväll blir det grillning igen och det är majskolvar som står högst upp på listan. Mmmm! Jag har det hur bra som helst <3


Fick jätte vackra blommor i helgen :)

dsc02314 (MMS)

Fick jätte vackra blommor i helgen :)


Den bästa på länge.




It is a good viewpoint, to see the world as a dream.
When you have something like a nightmare you will wake up
and tell yourself that it was only a dream.




B.P empire

Like.... ♣

If I tear you open wide, take a look inside
Are you pretty?
Can I get inside your mind, see what I can find?
Are you pretty?

Nu drar jag iväg igen....

Har precis duschat och fixat mig. Taxin hämtar upp mig vid 10 så måste hinna packa och fixa mig och gå ut med djuret (Teddy). Åh, katten.... tror ni inte hon står och gråter vid dörren när jag går upp (slängde ut henne inatt)! Jag blir såååå arg! Hon har helt plötsligt börjat pissa i min säng!!! Jag tvättade hela madrassen och allt i början av veckan och så självklart sker det igen. SUUUGIT!


Är det svepa efter varje väderkvarn som gäller på öland? 


xoxo/Barbiegris 

åh..

Fy fan vad jag hatar katten.

Underbara dagar med ett lejon.

Har precis kommit hem efter en husvagns-semester. Inte vilken som helst faktiskt. Det var min "officiellt" första. Hämtade upp pojken och drog iväg, det blev att handla massa gott på vägen med. Kommer fram och tar självklart en drink. Fint väder och fint sällskap. Men jag vet vad jag ska göra ifall jag köper en husvagn någon gång i livet. Skaffa mig en AC fy fan! Man skulle kunna tro att man vakna upp i helvetet varje morgon. Så jävla varmt är det inte ens i mitt rum på morgnarna. 
Vi badade i havet eller ja.. Jag försökte leka tuff från en början. Men som ni alla vet så är jag ju livrädd för fisk-jävlarna! När vi kommit ut en bit i vattnet så ordagrant Attackerar monsterna mig! Massa småfisk och när jag försöker skrämma bort dem jävlarna så kommer de bara närmare. En till och med bet mig lite... (fast det gjorde inte ont, bara inombords) gud, jag skämdes så mycket. En jävla tjej står och skriker i vattnet och slår med händerna på ytan. Fan vad glad jag är att pojken hade överseende med detta ♥. Jag fick hoppa upp i hans famn några gånger.


[om DU (fortfarande efter olika konsekvenser) läser, så ska du veta att jag verkligen skäms över att jag är så rädd och det var verkligen gulligt av dig att våga stå vid min sida även att jag betedde mig så fruktansvärt barnsligt] 

Efter den pinsamma incidenten tog vi oss till husvagnen igen och grillade. Grymt gott var det! Det blev film och mys senare på kvällen. Satt och pratade massa skit och hade allmänt roligt! Vi är såååå busiga!! Det är helt otroligt att jag har hittat en människa som är mer busig än mig. Slåss lite, göra fula grimaser och asgarva galet åt ingenting alls. Senare på kvällen drog vi ut på en snabbis-promenix, var väl ute i ungefär 15 minuter innan grabben knystar fram lite sött "jag håller på att bli uppäten, jag vill gå tillbaka" Ja då var det iallfall hans tur att visa en svaghet VILKET var av ett något mindre slag... Myggor. Med tanke på att han varit snäll mot mig tidigare under dagen så vek jag mig snällt och tog med mig honom hem. 

Kan ju inte få med allt här så jag säger tack för mycket fina dagar av ditt sällskap. 




Har precis packat upp all skit ur väskan och nu ska det i nya saker igen. Drar nämligen till Öland imorgon och stannar till på Söndag. Det ser jag fram emot! har inte varit där på väääldigt länge.

xoxo / Barbiegris


Helgen har bara börjat ;)

Ja nu så här på söndagseftermiddagen laddar jag för lite skoj. Ska ut till Västervik och bo i husvagnen. Hur mysigt är inte det?  Nu när alla tycker att helgen tar sitt slut så börjar bara min! Jägern och Kaptenen ligger redo i frysen och resten i kylskåpet. Jajemän! Det blir en grym söndagkväll!!  Nu måste jag hoppa in i duschen och göra mig redo och het. hehe



XoXo / Barbiegris

Du är bättre än vad du tror...

Helt sjukt. Sitter och kollar massa bilder just nu och jag tror jag snart ramlar ur soffan. Av olika skäl kan det ske... Fan vad varmt det blev. Nu måste jag nog fan ta mig en drink eller sju för att få bort det ur huvudet. Graaaaaaaaw! 


Imorgon är det Söndag. Fan, det kommer bli bra alltså.

Va faaaaan?!?!?

Vad är det för jävla väder!?!? Tack, TACK så jävla mycket. Jag som behöver fint väder mer än någonsin nu.

Hett



Boooom baby. Booom!!

TORSDAG

åh, då är det bara två dagar kvar av veckan. Underbart verkligen. Har precis packat väskan med bikini och handduk. Hoppas på att det blir sol så att jag och B kan sola och bada. 

Jag känner mig knasig just nu. Vet inte hur jag ska förklara. Trött, seg, pigg (?), jävlig och ingen jobb-lust alls. Blah!






Vet ifan om jag har något mer att skriva...

Hej vänner... *host*

Ligger i sängen och försöker väl i princip somna. Går inte så där värst superbra känner jag. Har ganska mycket som snurrar...

*oh ett sms*

"...skumt att jag skickar så här men du gjorde sådant intryck sist..."

Who are you man? And whaaaat have I  doooneee honey?


aja. Har precis varit i viken med R och ätit på Åhmans. Väldigt trevligt. DOCK så var beasåsen självklart slut. Synd! Det var ju den jag ville åt. Attans, tusan och helvetes' kanoner! Äh, ska ju befinna mig i Viken ett antal dagar nu närmast så får väl hoppas på att den har kommit hem då. Har fixat både det ena och det andra åt oss. Vi ska ha det bästaste. Gå promenixar och skratta galet. Det måste man göra har jag bestämt! Längtar lagom till att helgen ska ta slut. Det betyder att kaptenen hälsar på. Han har jag saknat till tusen! Jägarn kommer visst förbi en sväng med "såg du biet?"

Nä fy, måste shut down nu va..? 

Kiss........ och Bajs

Sol och sol....

Gud, nu har det varit lite halvbra väder i tre dagar. Hoppas på att det blir mega-fint till nästa vecka. Nu är det bara tre arbetsdagar kvar, sen jävlar blir det semester!! Först drar jag till Viken för att mysa galet och på onsdag blir det än ännu galnare resa, till öland. Husvagn med Sanna och hennes bröder. Har för övrigt inte varit där sedan.... åh, jag vet inte... 5-6 år kanske. Jag kommer ihåg att jag följde med J när han körde lastbil. Men då var vi ju bara där för att släppa av massa alkohol 

Ah det känns som att denna vecka kommer gå fruktansvärt fort, och nästa?.... Den kommer ju bara flyga förbi.


mmmmmm..... mysigt !!

Filurar lagom...

Gick igenom min dagbok igårkväll. Fan vad mycket skit det står i den. *haha* Men den ska jag spara och ta fram när jag blir äldre. Det står typ vilka killar jag träffat och när jag för mestadels är arg. Så fruktansvärt skönt att skriva av sig då.  Det roliga med Dagboken är att jag skriver precis när jag träffar någon varje gång så det ser ju ut som att jag är världens slampa! haha! men det vet vi ju alla att jag inte är HOHHOOOO!
Nä men om man skulle skärpa till sig lite. 
Det är fan riktigt bra att gå tillbaka så där ibland. Saker som har sagts och gjorts som jag helt förträngt kommer tillbaka och man börjar fundera lite smått igen. Bara att ta det Mycket försiktigt denna gång då. Hehe!
Puss.
I rock the world.

Ojsan!!

Jag somnade innan 10 igår kväll. Galet. :P

Baby

Nu drar jag iväg till solen ^^

Vem där?





Vem vill inte smaka på denna pudding? 

Va?

Varför kom det upp två?



Tell me exactly
what am I supposed to do?
Now that I have
allowed you to beat me!
Do you think that
we could play another game?
Maybe I can win this time?

Tja! Efter jobbet mötte jag upp B På stan ...

dsc02213 (MMS)

Tja! Efter jobbet mötte jag upp B På stan för en fika i det fina vädret. Efter några mitter kom G förbi så vi satt där och skrattade åt massa folk vi såg. Nu har jag äntligen köpt nytt silvershampoo så ska fixa bort det gula nu. "R. Du vet vd jag menar" HaHa! Puss och kram. Nu måste jag slänga i den lila sörjan ;-) (E får höra av sig om den vill)


Tja! Efter jobbet mötte jag upp B På stan ...

dsc02213 (MMS)

Tja! Efter jobbet mötte jag upp B På stan för en fika i det fina vädret. Efter några mitter kom G förbi så vi satt där och skrattade åt massa folk vi såg. Nu har jag äntligen köpt nytt silvershampoo så ska fixa bort det gula nu. "R. Du vet vd jag menar" HaHa! Puss och kram. Nu måste jag slänga i den lila sörjan ;-) (E får höra av sig om den vill)


Krismöte.

dsc02221 (MMS)

Krismöte.


Kaboom.....

Planer smids.. 

Nu blir det fika med R & S. Vi har en hel ...

dsc02214 (MMS)

Nu blir det fika med R & S. Vi har en hel del att ta igen! Det verkar bli en sen kväll, igen.


Onsdag... Var ute och fikade på kröngården...

dsc02219 (MMS)

Onsdag... Var ute och fikade på kröngården och myste galet. Det är sjuk fint där ute på kvällen. Spec när det är en så fin solnedgång... *Saknar*


Silver..

Åh nej! Nu har www.staydirt.se fått in massa fina toppar igen! Åh, jag kan inte säga nej!!! 





äh vi kör igen..



Efter en festval är man sliten.... men het.

Måndagsmys ♥

Trött som fan åker jag in till stan. Infected Mushroom på hög ljudnivå och jag piggnar till. Vi ska dra till skogen för att äta glass 365(+) olika sorter. Vad händer? Jo. På vägen dit håller vi på att krocka och när vi väl är framme så är det stängt. Fuckit! Åker till 48:an ist och äter lite. (hann att bli hungriga på resan) och där sitter vi till halv 8. Fruktansvärt mysigt! När jag kommer hem, och ska låsa bilen och går där ifrån. Vad ser jag då?... Ja, VAD ser jag då?! En penis på fönstret ritad i dammet på bakrutan. Hmm...... Vem kan det vaaara? 

Mihih ^^,

Gatuvåld!


Fan vad hemskt!!!!

No8W9

Take your time,
hurry up
The choice is yours,
don't be late.
And I swear that I don't have a gun...
No I don't have a gun.

chalybs eller aciarium



Alltså, nu kommer det...

Ett gnälligt inlägg har jag väl inte lagt upp på länge?  Ja, då passar det utmärkt nu!

Håll till godo!

  1. Rastlös (kom från stan nyss, så borde inte vara det)
  2. Vill kramas!
  3. Känner sig ensam
  4. Trött
  5. Vill inte vara med någon.
  6. Jobb? BLÄ!
  7. Svettig (ska duscha nu egentligen, men sitter här istället)
  8. Behöver uppmärksamhet! NU!
  9. Saknar dig! Vill ha dig här nu (K)
  10. Lite bränd
  11. I behov av SMS-bombning omgående! (någon?!!... ja du!...)
  12. Nörd-svälter. Vaaart är mitt ZELDA?


Tror det var allt.


Söndag

Saknar nått....

Hellooo!

Jag mest, jag mest, jag meeeeessst!!

Hör du?

Confuzzeeeddh

Varför får du, men inte jag?

Efter en hel dag med sol och bad så blir d...

dsc02161 (MMS)

Efter en hel dag med sol och bad så blir det ryggbiff! Hur gott du vill! Sen blir det filmkväll och efter det? Ja vad händer då? Blir nog att lägga sig tidigt.


Hurry hurry

Skyndar iväg till stranden...

Solen får man INTE missa en så fin dag

Nu är det allt läggdags för Barbiegris!! E...

dsc02098 (MMS)

Nu är det allt läggdags för Barbiegris!! En mycket trevlig natt har det varit minsann. Ett nattdopp måste vara det bästa man kan göra innan man ska sova. Det kommer ske fler gånger! Underbart. Är faktiskt inte så trött, borde vara det. Klockan är halv 4, jag har snart varit uppe 24 timmar. Måste försöka iaf. Undra vad dagen har att erbjuda...


Nu sitter vi på altanen och myser. Snart s...

dsc02157 (MMS)

Nu sitter vi på altanen och myser. Snart ska vi ut och röja. HoHo! Hörs imorgon! :-D


HELG!

Nu är det äääääääääääääntligen häääälg!


Kom precis innanför dörren slängde av mig alla kläder så nu ligger jag i sängen nästan naken! Tänkte somna lite innan det blir kväller. Det är alltid skönt att ta en Powernap på Fredagar efter jobbet. Då gör det inget ifall man skulle vakna sent, eftersom man kan vara uppe hela natten..  Så nu säger jag God Natt för en liten stund och bloggar senare från mobilen. 




Kom precis ut från salongen. Eclipse blev ...

dsc02149 (MMS)

Kom precis ut från salongen. Eclipse blev det på duken ikväll. Spontanbio är det bästa jag vet, och dubbeldejt på det är väl aldrig fel?! M och P blev det som stod för sällskapet ikväll. Underbart. <3


RÖD TRÅD ?

Var precis ute med Teddy. Han har blivit en sån duktig vovve nu när han blivit äldre.
Det blir visst grillat här hemma idag. Inte alls fel! Jag är så jävla hungrig! 




Fes du?


SEEEEG!


(klänningen)



Jag är så fruktansvärt seg. Tänkte slänga i någon film i DVD'n och ifall jag somnar så gör det ingenting ^^

FAN -.-

Kollade bloggarna nyss, som jag alltid gör när jag inte hittar på massa annat kul.
Och vad ser jag inte... Åh, kommer ni ihåg klänningen jag skulle köpa (som jag dock aldrig gjorde)? 
ååh.... idag ser jag denna bild...

(-.-)

MITT turkosa nagellack och MIN klänning. Hur kan det bli...?
Hon snor kläder från miiiiig!! *aarrghh*

God morgon, eller vad vill ni att jag ska ...

dsc02112 (MMS)

God morgon, eller vad vill ni att jag ska säga? Klockan är ju faktiskt snart 12. sitter och äter lunch... Senare runt halv 2 kommer S och hämtar mig, då ska vi till hennes kusin och fika, hon är tolv år och har ett litet fik vid vägen på sommaren. Smart sätt att tjäna pengar på när man är så liten!! Oj oj vad klocka går.. Måste iväg igen. kyssas :)


RSS 2.0