FAAAN!

Nu blev jag riktigt förbannad!




Ostbågarna jag tänkte äta nu var redan uppätna av någon annan!



Dagens I-landsproblem

Hur blir ungarna?

Har ni tänkt på hur barnprogrammen är nu för tiden? Det är ju som rena rama trippen för ungarna!



Kolla bara på klippen:













WR3CK!

Först lite jobb och efter det en sväng på stan för att se ifall det fanns något att köpa.. och självklart när det gäller mig.... NOTHING!  baaahh hem en snabbis för att få i sig lite näring, sen ZELDA <3 hos Richard. Efter det en snabbkaffe hos Stella och har nu precis tagit på mig pyjamasen och myser i sängen. Tänkte lägga mig tidigt idag. men vet redan hur det blir med den saken. *suck* aldrig innan 12. Nu blir det lite slick på MR. GBG. 



"DAGENS FITTBILD"





Är det inte så alla andra bloggare skriver?





I looking for a girl I can fuck in my hummertruck

NEWS!





jag vet att det finns LSD för barn...








Solen






WOW! idag har det verkligen varit bra väder! Jag bara älskar när solen skiner och man kan vara ute utan jacka! Åkte till stan och åt glass med stella och sanna. Satt ute ett bra tag och myste massa. Hoppas det blir lika bra, om inte bättre, imorgon! Nu ska jag kolla på film...

Puss




Ge mig kraften!

För helvete! Nu blir jag snart arg. Jag vill bara äta upp dig!! Ju mer jag kollar på dig ju hungrigare blir jag och vad tjänar det till? Trodde jag var mätt, men inte då. Man kan ju inte gå mätt hela livet, det har jag nu fått svar på. Åh, jag vet inte vart jag ska ta vägen, men en sak är klar. Jag vet vart du ska ta vägen... och det är hit! BUMS! 

ah, nu måste jag avreagera mig...




Sweet as candy

Shopping

Ska snart iväg till Viken och handla lite. Får se ifall jag kommer hem med något roligt ;) 
Det blir även kalas för Maja, mig och Annie. Marängsviss!! jamjam







Nykter fest... igen

Hej!

Har precis kommit innanför dörren från ännu en nykter fest. Börjar kunna detta nu! De andra skulle vidare till stan på "öltältet" och jag kände att det var för kallt för lilla mig att springa ute i kort klänning och i nyktert tillstånd bland massa fyllehundar. Nu blir det film och sen sova. Ska upp tidigt imorgon.



Morning bitch




God fuckin' morgon. Sitter här vid datorn som jag gör varje
morgon innan jag drar till jobbet. Facebook, bloggar... you name it.


Nu måste jag dricka upp det sista av te't och borsta tänderna innan jag drar.


P.S Jag skulle ge allt för ett sånt här klistermärke från P3.


Så seg..


Thaivovven jag och Becca träffade 2009



Har verkligen blivit seg ikväll, har precis ätit min fabulösa pastasås och pasta, är verkligen hur mätt som helst. Kommer nog dö snart tror jag... eller inte. Nu blir det att duscha lite snabbt sen blir det att kolla tv innan läggdags. Idag satsar jag på att somna innan elva. Får se hur bra det går.



Puss på er mina små söta grisar.

Från...





Oskar Lindros: Från och med du

True blood




Kom precis hem från Stella. Har självklart kollat på true blood, oh shit vad jag börjar gilla den serien! Jag vill bara se mer för varje gång avsnitten tar slut!! Jag vill också vara kär i en vampyr, de verkar så romantiska och riktigt hemlighetsfulla! Awww! Jag vill ha en nu! Läsa tankar (o.b.s  när man känner för det) skulle absolut inte heller vara fel, då skulle man ju få reda på massa hemligheter och vad folk tänker om en. Fan Sanna, då skulle vi äntligen få reda på vad folk tycker om oss när vi kommer in i barerna.
hm... om jag tänker efter så kanske jag inte skulle vilja veta.. haha så fulla som vi varit ett flertal gånger så kan inte folk tycka annat än att vi är dumma i huvudet.


Nu ska jag kolla kläder på internet, fan vad jag älskart'..

Fanbäran'

Här har vi ännu ett fint klipp. Shit, jag vet inte hur många gånger jag kollat på det. Men det var länge sedan nu!



"Fanbäran'"

Silikoninlägg!

äta-körsbärs-tomat-med-solbrillor-mössa-och-jacka-inomhus-med-kylskåpet-öppet-på-hantverkaregatan 5-en-vanlig-lördag-kväll-tävling!

Hur låter det liksom? 
Det kan bara sluta på ett sätt...









Glitter











Födelsedags-fika




Har precis ätit en riktigt fet maräng-tårta och säkert 7 sorters kakor och kaffe. Är fullproppad av socker och bara väntar på sockerkicken som gror i min lilla kropp. Shit, i'm gonna freak out! 

Jag har fått massor av fina blommor och pengar såklart, men fick även detta fina halsband. Dyrt som tusan då det ENDAST är ÄKTA silver. 





Design: Thomas Sabo


Man köper själva halsbandet och så köper man till olika berlocker, fanns hur många som helst. Så jag funderar på att köpa mig en till snart. Den lilla skon uppe till vänster fick jag av mamma och hjärtat med vingar fick jag av mormor. Jätte smart present tycker jag!

Ja det kallas Födelsedag.



Idag är det ingen vanlig dag för det är Barbiegris födelsedag.. Hurra hurra hurra!



Hemma igen...

Hemma igen efter en härlig middag på Kinan'. Tog dock inga kort. Vi var lika snygga!! Ungefär så kan jag beskriva det lite fint. Pratade om allt mellan himmel och jord. Men mest om annat än det som finns här i denna håla.  ;) 
Har haft lite ont i nacken idag, trodde det var från massagen förra veckan. Men si så var det icke! Har fått ont i rygg och ben nu. Känner mig ungefär som en gammal kärring. Tror det är infektioner i min kropp som inte riktigt vill ge sig. Dumma!! Nu när jag äntligen börjat jobba! Jag behöver verkligen alla pengar jag kan få nu eftersom jag har lite fina planer till vintern och ett X antal månader framöver. Men det är fortfarande en liten hemlis... Intressant va?

Har precis tagit tag i MR. Göteborg och sugit på han lite nu innan läggdags.
Imorgon är det en lite större dag än alla andra... Får se vad som händer då!



Sov så gott mina små fina

LÖÖÖN!

jajemän! Då var det dags att få in lite pengisar på kontot.





Sviiissch in på banken!...



och nu?..
Dra iväg till jobbet! Har jätte bråttom! Efter jobbet måste jag göra mig ordning för "fest".

Hmm.. en överraskning ;)

Tackar och Bockar

Hej och hå!

Jag brukar (eller ja, någon gång ibland när jag väl kommer ihåg) väga mig på en våg på jobbet. En såndär stor våg som sitter fast i marken. Jaaa! Jag tycker den är skitfrän fortfarande, jag har ju trots allt jobbat där i 3 år. ;)
iallafall, så vägde jag mig på den idag och den visade 56 kilo! Amagad!?!!?! Vad händer med min kropp? Jag kommer inte finnas kvar snart ifall det ska fortsätta såhär! Alkoholen vart tog du vägen?








Jag vill iallafall tacka den fruktansvärda sjukan jag haft i en månad, så fint kallad "Puss-sjukan".

P.s Jag är frisk nu så ni får (försöka) pussa mig hur mycket ni vill nu.



Goooood mornin'

Jaa upp och hoppa med er nu!

Hello out there...












Ja visst!!


Det var bättre förr...




...när man fick skita och folk torkade en i röven.

Några äldre...

Några få roligheter jag minns..



Fest i Kalmar med Linn!! Hur kul som helst!




Stockholm, på vägen hem från en helkväll ute. Kissade på vägen och juckade på en rondellhund ^^
Flashade det mesta för några lastbilar med ;) Hur bra som helst!




En helt vanlig Söndag. I tuna.
Och så massa andra bilder. 
Jag har fan ett kul liv alltså :O






















Puss 

Året är 1988



Någon mer än jag som ser någon skillnad?
  • Pris
  • Utseende
  • GB-gubben



Bara några exempel...

Åh så bra!!





Eminem - I'm not afraid









Söndag

Söndag tror man ju ska vara en slappdag... eller? Inte jag iallafall! Jag ska ut och röra på fläsket ;) Det ska verkligen bli underbart. Har inte tränat på länge eftersom jag varit sjuk. Och så måste man ju börja försiktigt, så idag blir det en promenad på 5km eller nått. 

Hörs senare 

Sunny..

Gud vilket fint väder det verkar bli idag!! Nu blir jag sugen på att rota fram bikinin och slänga mig ut i solen och bli lite bränd. Men först måste jag ta med mig Teddy på en sväng om.. Vår/sobmmar-känslor är det absolut bästa som finns.
CIAO!

På tal om gråa apelsiner.

Alla som kommenterade mitt förra blogginlägg "Feta är lata" och sa att jag var dum..
hm...




Lever ni på Alfakassa? :O eller soc? va va va? eeyy...


chilla
Det vet ni ju hur man gör bäst ;)

Feta ÄR lata.

Det finns ingenting att skylla på ifall man är fet. På vägen hem såg jag en äcklig fet verkligen FET man som hade såna där typiskt "fet-människa-kläder". Ett par mjukisbyxor, (typ adidas) och en vit stor fyrkantig t-shirt. Storlek? Fråga mig inte. Men jag kan chansa på att den var i XXXXL om det nu finns. USCH! Jag är nästan säker på att han inte har något jobb, lever på oss andra som betalar skatt varje jävla månad och sitter inne hela dagarna och de där var säkert de enda kläderna han äger. De enda kläderna som åker på varje morgon (eller eftermiddag, jag vet inte när han går upp) och då kan man ju bara tänka sig stanken av dem! yäääääkki! Eftersom feta människor svettas av att gå från sin älskade TV till köket och hämta sina feta chips. Och det hjälper ju inte direkt dem från att komma ifrån sitt fetness. Skaffa ett jobb till att börja med. Så länge man inte jobbar på kontor så bränner det alltid fett på ett eller annat sätt. Man håller ju sig själv och kroppen sysselsatt och mår helt klart mycket bättre!!

Nu undrar ni säkert vart ifrån jag får mina tankar om att en asfet människa är arbetslös?

Jo så här:

Vem av er som läser min blogg har en arbetskollega som är mega-fet och håller på att dö av andnöd varje gång den säger "Hej" när ni träffas?.....

SOL VILL JAG HA..

http://purefnevyl.files.wordpress.com/2007/02/bouncing_boobs_288x1921.gif
NU! genast så att man kan springa sexigt på stranden.
det är iallafall det roligaste jag vet.

Vad brukar du göra på sommaren när det är soligt och varmt?

Tisdag




Känner du dig mobbad?





Måndagsmys

Åt på kinan med Becca idag, åt thaimat och oj vad jag längtade tillbaka till värmen i Thailand. Som många vet är inte de små asiaterna så duktiga på svenska så jag hittade en rolig lapp de skrivit på ett piano.

P.s Lägg märke till restaurangens namn!!!


;)

Hittade äntligen ett par söta pjux! Nu kan jag äntligen använda mina fina klänningar.



Kollar just nu på hollywoodfruar. ÄLSKAR Maria!




MASSAGE

kom precis hem från en timmes massage. det var helt klart värt pengarna kan jag lova. gud vad skönt det var! Nu ska jag ställa mig i duschen och dö lite. Fan vad bra.


hej då

helt OK!

åh gud, hittade precis en så fruktansvärt söt tjejs blogg. en 23:årig tjej som var mindre än mig. Och jag blir typ mobbad varje dag för att jag är 1,58 (är så jävla trött på det). Hon var så jävla söt att jag från och med nu är så jävla glad att jag är liten.

vem vill gå omkring och vara 1,80 liksom?

Upptäckardagen!

För pensionärer och familjer!

Det gick jag på idag. MYCKET intressant... Väldigt..
njä, men vad skulle jag annars gjort i dag? Ingenting, suttit här typ. BLÄ!!
Jag var iaf på Visans skepp, Bruksmuseet, en smedja och i Bullerbyn. 









Nu blir det sill och potatis och senare ikväll blir det grillkväll hos Daniel :)

övningskörning

Igår blev det Tacos och massa mysigt med Stella och Sanna. Efter en god och fin middag så blev det förfest med ingen fest efter det. Harrys suger!!





och för att få alla ingredienser till middagen var vi ju tvungna att handla. Och eftersom Sanna inte har körkort på kundvagn så passade hon på att övningsköra.



Silikoninlägg igeeeeeen!








VAKNA!!!

änligen vaken, hade en sån förbannat jobbig dröm. Usch! Hatar att drömma skit! För det var det verkligen.



Jasså är det så? Mycket intressant varför sas det nej nej nej ? 


Idag blir det någon som piercar sig igen! woohooo! Och så kommer min Sanna hit snart. Snacka skit. ;)


Infected 4 life, 4 shore!



baby, tycker du inte jag är säxii?



SILIKONINLÄGG!




"heeewj, jag är femton år!"






snart kommer det silikoninlägg till er!
det tar ju en sån förbannad tid att ladda upp på Youtube bara.
:/

Bara så där...

hej, nu är det bra igen! Ska snart in till stan och leka av mig. Ska nog förbi brudarna en sväng, och sen blir det mys med Rille, ja som hans nya namn blivit. Känns inte så där riktigt jätte bra än, får nog hitta på något annat. :P I.a.f så blir det nog TV-spel, film och något att äta. Det som vi är bäst på såklart!

hej bloggeeeeeeen

tänkte bara säga att jag förstör en dag för flera människor på en gång 
och att jag förstör nycklar också...


jag känner mig älskad. åh vad lycklig jag är.






FAAAAAAAAAAAAN vad jag längtar tills jag åker bort här ifrån.

TEDDY

min fina




Tabby

hon är så söt, så rolig och så galen ^^
därför vill jag ha samma frisyr som tjejen!

HAIRCUT!

behöver verkligen göra någonting åt mig hår just nu!
har hittat ett par bilder på ungefär vilken hårfärg jag vill ha.
det är snyggt att vara blond, men det måste vara slingor i för att det ska se friskt ut.

En pic från Fredag

Från festen i fredags.


Segt här!

Jag har inga krafter kvar för någonting, hela dagen har jag legat i sängen. Ätit har jag dock orkat med. Men inte mycket mer än det. Är verkligen helt slut efter min första arbetsdag. Nu inväntar jag bara Hollywood-fruar och sen blir det att somna in. Inte en så fullt händelserik dag med andra ord. Jag får helt enkelt ursäkta mig att jag inte är så fruktansvärt kul....

weehooo.....

VAD ÄR DET FÖR MENING MED...


Nu när jag varit utan detta GIFT i hela  veckor (eftersom jag varit sjuk *snyft*) så har jag börjar fundera på det ganska ordentligt. Folk gör bort sig och börjar bråka av onödiga anledningar och för det mesta, ja, nästan jämt blir det missuppfattningar av olika slag. Och detta ska vara en festlig dryck, som man ska dricka under festliga tillfällen.

Dock innebär nu för tiden en "vanlig helg" en mängd av alkohol och dikesfylla.

Första..

Första dagen på jobbet idag efter en månads sjukness. Kändes faktiskt väldigt bra att vara tillbaka i vardagen.

Ja, DU..! Skulle du kunna höra av dig när du får reda på resultatet, så att jag slipper göra allt det där?

Göteborg <3



världens bästa vän såhär på kvällskanten innan läggdags.

BLONDIE!

åh vad jag saknar mitt långa... sönderblekta hår ... Eller,nja mest bara att det var långt. Är mycket snyggare med slingor i håret.












hej






Kalas, kiss och HUGO ROSAS!

Hemma från Stellas 22års-kalas. Gud vad mätt jag är! Det blev tårta och säkert 6 olika kaksorter!! Jag tror jag spricker. Blev massa prat och skratt och såklart födelsedags sång, fast på isländska då. Jag försökte sjunga med så gott jag kunde. Jag kommer ju från detta land ;)  Men måste ju försöka passa in. Självklart kom Stellas bror (han som är så fruktansvärt lik Hugo Rosas! (kolla mitt tidigare inlägg) , iallafall. Han har precis blivit med valp så den lilla sötnosen hade han med sig. 8 veckor och hur busig du vill! Och efter allt busande så blev det en liten pöl på golvet ;) Han har inte blivit rumsren än.
Nu ska jag ta det lugnt och fjanta mig framför datorn.. Skriv gärna en kommentar om ni vill veta något
Ja, kanske till och med det?
Skriv något kul. Jag har all tid i världen ikväll.

Piercingen

Det är några som frågat om min piercing under läppen.
här får ni en närmare titt ;)
(borstade precis tänderna, så det är inte så farligt)
ascool är jag. Det ser ni väl?
(jag vågar inte pierca mig någon annanstans.)

varför?

Ja, då känns det nästan som att jag endast varit helt OFF. Bara någon hört av sig eller sagt något (som jag då tycker är olämpligt) så har jag blivit sur med en gång. Vad är detta? Kanske min röda vecka tar sin början snart? hm.. Jag kan verkligen inte komma på vad det är som kan vara fel. Kanske min trevlighet (ha...ha...) har tagit slut? åh, jag är så fruktansvärt otacksam, det kan jag inte förneka. Men ändå så får jag dålig samvete för det efteråt. Jag menar, fan, idag har jag ju blivit bjuden på grillfest och det borde jag vara tacksam för! Jag har vänner som vill vara med mig. Varför tackar jag inte för det varje dag? Va, va, va, varför? Jag är jävligt dålig på att ta tillvara på saker och tar allt för givet. Va fan??! Det finns såna som inte har vänner. Jag vet flera stycken.. Tänk om jag tillslut blir en av dem? åh... Såna här tankar kommer alltid när jag är själv. Och ibland så skickar jag iväg ett SMS bara för att jag mår så dåligt över att jag inte kan visa att jag verkligen älskar dom. Jaja, mina vänner har dragit sig vidare till krogen och jag ska titta på "Mio min Mio"! Har inte sett den på år och dar. Lika bra att jag tittar på den och kommer över min surhet!
god helvetesnatt!

Me Me Me...





Elin, Malin och lägenheten.

uuhh.. det var riktigt skoj igår. gjorde mig snygg hos Rille och efter det en sväng förbi Sanna och sen blev det fest i stjärnhusen. Kan inte säga mycket mer än att det var den bästa festen nykter. Tror jag. Det var grymt bra med folk och alla verkade enjoya festen. Alla var lyckliga och fulla (utom jag då). Det blev hot-shots och grejer och massa skratt och skoj! Blev självklart en sväng till Harrys och där träffade jag på massa annat kul folk. Paulina, min kusin, fan vad jag älskar henne, jag tror hon älskar mig med. För vi är förstörda för gott! "aeeuuuuh my gaaaad" hahaa
kom hem runt halv 3 och vaknade för ett tag sedan. Nu blir det snart stan igen och jag mår bra idag. Det känns så jävla bra att vara på fest och inte vara förstörd dagen efter.
Idag blir det grillfest hos Sanna. Det ser jag fram emot massa.
Puss ååh puss

Fredag = ferre

Heiiidiiehoooe.
Har precis fixat mig för fest, sitter hos sanna nu och degar. Ska snart iväg till Elin och gänget. Det blir självklart fest ikväll, men utan alkohol då. :D

helvetesväder.


fest för några helger sedan :D





jag just nu, hos sanna. skitsnygg... :O

LOOKALIKE!!!!!


alochohool

hade ingen aning om att det kunde spridas...
Vad har folk att prata om egentligen?

FÅÅGEL!

helt klart det skönaste klippet på länge, läänge!
(inga fåglar skadades i filmen)

* jag ska till TATUEEERRAAREEEENN*

Hemma från stan igen. Träffade Sanna och Becca. Sanna skulle tatuera sig så vi följde med som stöd. Stackars flicka säger jag. Det gjorde massa ont på henne! :( Fast hon är fin som fan nu! Nu har jag fått tillbaka min plånbok som jag visst tappade bort igår. Han inte ens att sakna den innan det ringde någon och sa att den hade hittat den, hehe knas. Men nu är den iaf tillbaka hos mig..... Lilla vännen då.
Nu blir det massa spelande skulle jag tro. Imorgon och på Lördag vill jag vara fin! Ha klänning och jätte fin i håret och fint smink. Vara riktigt tjejig!! :D Det kör vi pååå!
puss

tvätta tvätta tvätta

blir att luncha på stan idag, hur härligt du vill! och efter det blir det att tvätta bilen.
gusten och becca blir det som är mina slavar ikväll. i like.

By the way, fan vad trött jag blir på judejävlarna som ska tvätta min bil!
Jag har försökt att få tag i dem hela jävla morgonen men inget svar,
hm.. de har säkert gasat ihjäl sig eller något.
Herregud, skulle jag vara jude skulle jag ju absolut inte jobba med bilar.
I'm a Pokémon Trainer today..
you see...

jaaaaaaaaaa.........

jag vet att jag låter efterbliven, men jag får skylla på att jag är sjuk.
fan läspar jag eller vad fan? alltså. NEJ! det är inte så jag låter.
jag lovar och svär att jag aldrig låter så och jag tänker kanske
döda en katt ifall någon av er tror att jag låter så för det gör jag inte.
Alltså det jag vill få sagt är att jag inte pratar som en efterbliven egentligen.
försått?
Bara för att klarlägga att jag verkligen inte låter så, så vill jag säga
ännu en gång att jag inte låter så i verkligheten...

händelsefattigt här.

har verkligen inte varit rolig idag, har bara varit hemma, har inte kammat håret och glasögonen är fortfarande på. Jag är hur ofräsch som helst och ska snart slänga mig i badet för att bli mitt riktiga jag igen.
Det finns inget kul att berätta alls, förutom att jag kanske har ett videoklipp att lägga upp. Men det är ju inte så jävla speciellt heller...
trååååk

gud

jag vet inte hur jag ska säga det här utan att det kommer låta förjävligt.
men....
jag är väldigt kåt.

gris..

haha håå håå. kan det vara jag som söker på mig själv 91 gånger?

eh..

ändå liksom, vilka är ni?

Virus

ey yo! helt klart bra häärriissssssh.
ännu ett par nålar i kroppen idag och vet ni! Jag har inget virus i kroppen längre.
nu är det bara levertester jag väntar på för att få reda på ifall jag är helt frisk!
uuunderbaaaart.
det firar vi med att jag tar massa egopix.
WOOHOOOO!
negersnopp!!!

Mitt i natten sådär...

och jag som ska upp vid halv 8 imorgon.
SKÄRPNING!
ta på mig....

bilen i solen

Hej och håå!!
har precis varit ute i det vackra vädret. har städat bilen så den är snygg och ren nu.
tänkte dra in till stan för att tvätta den med. som ny igen! blir en fika hos S också :)


show.

yey! Nu ska jag snart iväg på en dansshow! Det ska bli super kul! och efter det blir det serious talk.. :O amagad!
screw you...

RSS 2.0