Mitt horoskop. (tvilling)

 


Kombinationen Merkurius, föränderlighet och luft är egentligen ingen kombination utan snarare en sammanslagning av tre liknande element. Rörelse, kommunikation, kvickhet, intelligens och anpassningsbarhet tillsammans ger en sådan hyperaktivitet att dubbelnatur är omöjlig att undvika. Tvillingen har troligen flera projekt, yrken eller kärleksaffärer på gång samtidigt.

 

Tvillingen gillar att resa och att uppleva nya saker. Han är snabbtänkt och en mästare på att prata, övertala och debattera. Han har dock svårt att alltid behålla samma ståndpunkt och åsikt.

Tvillingen ogillar regelbundna vanor och kräver omväxling. Rastlösheten kan utåt ge sken av lynnighet och ytlighet, men det är bara för att allt går så mycket snabbare för tvillingen, som i sin tur tycker att resten av världen rör sig sakta.

Element: luft Kvalitet: föränderlig Polaritet: positiv
NyckelordMerkurius, mångsidighet, kommunikation, händighet, nyfikenhet, rörlighet, söndag, torsdag och kvicksilver.
Positiva karaktärsdrag: formbar, självständig och kommunikativ.
Negativa karaktärsdrag: lynnig och känslokall.
Människokroppen: händer, armar och skuldror.



Det låter precis som jag. Jag älskar att läsa om stjärntecken och hur de ofta stämmer överrens med personen man tänker på ifall man läser om något annat tecken. Kollade även mitt dagliga horoskop och då stod det så här. 

Allt som har med förhandlingar och avtal att göra är gynnat just nu. Speciellt affärsangelägenheter med anknytning till utlandet. Är du politiskt engagerad har du även där framgångar att vänta. Du får gehör för det du representerar och stiger i aktning.

 


Kommentarer
Postat av: Simon-of-Sweden

Vill du höja ditt läsarantal? Vill du få vara med i en kortare intervju? Detta kan bli möjligt ifall du är med och tävlar i min blogg om att bli utsedd till "veckans blogg!"



Anmäl dig redan idag på www.nattstad.se/simonofsweden

2010-10-29 @ 16:46:25
URL: http://www.nattstad.se/simonofsweden

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0