Lill-lördag.

Lill-lördag... Who cares?

Har haft fullt upp de senaste dagarna med att fixa lite och jobba då också förstås. Är ganska slut efter att jag gjort allt jag ska. Även att det kanske inte är så jobbiga saker. ;)

Idag har jag dock bara jobbat och så blev det en sväng förbi min killes syster och gården. De kan ha världens finaste gård + att de har den på en riktigt vacker plats där man kan se ut över sjön och alla ängar.
Iallfall så fick jag ett sms från hans syster där det stod "vi fick precis ett nytt lamm!" så jag var snabb på att åka dit och kolla. Älskar lamm, han var bara en timme gammal när jag kom dit och det är oslagbart hur söta de är! 
När jag precis kom till gården hade de tagit in en kossa som skulle kalva så jag såg även min första kalvning i mitt liv. Jag kan säga att det såg smärtsamt ut!! Jag bara stod där och tog i åt stackars kossan. Vid min förvåning sa min killes syster att det är enklare för kossor att föda än för människor och det verkade tillslut ganska smärtfritt för kossan var uppe på benen snabbt där efter och hälsade sin bebis välkommen till världen.



Underbart söt. Tänk om man kunde få så söta barn? haha

<3

Fortsätter min dag...



My life

Har gjort så himla mycket kul i livet.
Det värsta är att man inte kommer ihåg allt.

FIXAR GARDEROBEN!

Min garderob har varit ett rent helvete sedan ett år tillbaka. Hyllorna hade rasat ner och sån oordning har jag aldrig varit med om. Eftersom ingenting kunde ligga på sin plats slängde jag tillslut in allt och sket i hur det såg ut. 


Men nu har jag fixat så att hyllorna är tillbaka på sin plats och jag kan antligen ta hand om detta på riktigt. Hänga upp alla t-shirts, klänningar och skjortor och lägga alla jeans i ordning. Efter stil och färg. Åh... Jag kanske kommer känna mig mindre stressad och mer lugn efter detta... 



Nu ska jag ta mig en snus och fortsätta.

miss u



Min kille kommer komma hem till mig om en vecka, längtar så fruktansvärt mycket. Dessa ynka sju dagar kommer säkert gå jätte sakta, bara för att jag vet att han kommer att komma hem. Vi har inte träffats på 2 månader eftersom han bor i Norge så blir det svårt att träffas. Ta ledigt från jobb och sådär och att åka över en helg räcker inte långa vägar för att mätta mig. Men nu kommer han hem och har lyckats ta ledigt en vecka. Kommer bli så underbart... Känna hans värme, hans lukt och läppar.





Söndag...

God Morgon!!


Har preics ätit upp min lagade frukost. Ja eftersom jag inte kan äta bröd till frukost och sånt där så blir det lagad mat. Iallafall....
Var på kalas igår, det var jätte trevligt. Blev bjudna på 3 olika sorters pajer och en fräsch sallad till det. Till efterrätt var det pannacotta, med vit choklad. JUUMM! Och till efterrätt efter efterrätt blev det en miniflaska jäger. Hur bra som helst. 




hej! ny sitter vi på karaktärshotellet och...

imag0578 (MMS)

hej! ny sitter vi på karaktärshotellet och dricker lite.. älska Åbro!!


Håret!

har äntligen bokat tid för klippning och färgning! är väldigt trött på mitt bimbo-blonda hår nu igen. Åh!! Så tänkte göra en drastisk förändring...




Blev ni rädda nu? haha näää jag ska fortsätta vara blond vänner. Så inga hjärtklappningar och medvetslösheter. Tänkte bara fixa mitt hår till en normal, men nära min egen hårfärg och hittade denna blonda nyans som kallas "rågblond". Nu måste jag fixa min utväxt varje månad nästan, trööött på det!







För övrigt så är Jessica Simpson grymt läcker.

ES


Vi pratar om dig ibland. Fast bara så ingen hör...

om nom nom....

Nu blir det FULL mysfaktor hemma hos mig. 


MIN!

Åhh! min bikini kom äntligen hem idag! Sprang det fortaste jag kunde till posten och hämtade ut min nya älskling! Mmm Sitter som en smäck och åh... vad jag längtar tills hon får vara med om solens starka strålar.



argh...


22 september 2011

Har precis kommit hem. Blev en tripp på stan och hittade lite busigheter. Hittade födelsedags present till S och lite annat smått och gott. Efter det blev jag bjuden på mormors köttbullar och sås! Mmmm! Det är det bästa jag vet. Sitter här god och glad nu. Jag blir alltid på bra humör efter att jag fått någonting i magen. Jag kan verkligen inte gå omkring hungrig... Om blickar kunde döda... Det säger jag bara! haha Men nu sitter jag här med gott humör och ska snart in till stan igen på födelsedags-fika. 
Resten av kvällen blir lugn. Ska försöka komma hem skapligt. Är riktigt trött idag. Skööönt att det är Fredag imorgon.



Snart helg.

Gött att det snart är helg! Imorgon är det ju torsdag! Sen är det nästan helg ;) och då betyder det att min pojke kommer hem från Norge om 7 dagar för att hälsa på mig i en hel vecka.♥ Längtar något enormt!


Natti Natti

Skype med älskling. Det bästa som finns! Och så fick jag reda på en jätte rolig sak också!!!! Åh, Hoppas det sker! 




underoath

En kär "musikare" som jag så fint kallade dem i musik-klassen i gymnasiet, spelade Underoath för mig första gången 2005, har inte kunnat släppa dem sedan dess. År och dagar går, men jag kommer alltid in i en period med dem. Och den verkar ta sin fart nu igen. Älskar verkligen deras texter och musiken ska vi inte tala om. LYSSNA!


Cola och ostbågar!

Åååååhhh tanteeeen på jobbeeeeeet! MASSOR av kärlek till dig, bara dig! MITT HJÄRTA BLÖDER!


HEJ! 

Än så länge kan bara dagen bli bättre. Jag har tänkt att gosa ner mig massor och spela Twilight Princess hela dagen! Dricka cola och äta ostbågar...

(Nej, jag bryr mig inte om att det är Måndag.)

För övrigt så har jag denna fattiga person äntligen beställt denna snygga bikini från Phax swimwear! De har rabatt nu!! 25% på allt!!! jag lyckades hitta denna goding för nästan halva priset! 

PHAX® halterneck Bikini Set San Luis Potosí

Munchaaar ostbågar och drömmer om denna kropp! om nom nom!

Avklarad helg.

Avklarar helg: CHECK!


Helgen över lag var precis så jag ville att den skulle bli. Mysig, lugn och utan fest. Har blivit lite av en vuxnare person verkar det som och tar vara på helgen. Sover ut... Eller ja, jag försöker, men vaknar innan 9 varje dag ändå. *suck* Har varit en fin helg. Tagit mig själv kvalitéts tid och tänkt på mig själv hela helgen. Verkligen skönt att bara tänka på sig själv och vad jag vill.

  • Tv-spel
  • Ensamfika
  • Shopping
  • Bakning
  • Familjen
Just nu kom jag hem från stan, nu blir det skype-möte. ♥

har precis blivit klar med morotskakan. är...

imag0527-1 (MMS)

har precis blivit klar med morotskakan. är så nyfiken på vad den smakar!! glasyren smakade mumma så hoppas på att kakan smakar likadant.


POJKAR KILLAR MÄN!

Pojskar, killar, män.... 

Vart försvann trenden med hängslen?! Jag gick igång på det som faan. Det var det snyggaste jag visste. Varfö slutade ni bara med det. ÅÅhh.... 



Tänk typ: Mössa. Enkel T-shirt m el. utan tryck. Tröja över det med zipp. alt. skinnjacka Mörka jeans röda&/vita hängslen.



Jag dör.... Döööör!

Lördagsmys

Ska snart dra till stan och fika med mig själv. Älskar att vara för mig själv ibland och bara glo på folk. Det är så himla kul! Så hoppas jag på att hitta en fin BH också. Har inte en svart, skulle verkligen behöva det då jag har mest mörka kläder. Sen ska jag till S och leka hela kvällen! Mys ♥





Nattfrossa.

all existence denied

Fredag.

Det är precis som många säger, och nu har jag erfarenheten själv. Råkar man bli upptagen så kommer det helt plötsligt fram intresse och erbjudanden från andra som man inte hade den minsta aningen om. Eller som man kanske haft en liten flört med förr. Det är så tydligt. Fick senast igår ett meddelande på Facebook: 

"Tja, nu är jag singel."

Eller som för tre dagar sedan. 

"Vad skönt att du blivit upptagen, då behöver man inte haka upp sig på det mera =) grattis"




Alltså killar.... *suck* jag har ju valt min prins.

barbiegris

VEM

Vem är i rummet med dig? Me, myself and I.
Vem fick du senaste sms av? Min kille.
Vem tänker du på nu? Min kille.
Vem pratade du senast i telefon med? Min bror.
Vems hus var du senast i? Mitt. Just nu också.
Vem önskar du var med dig nu? Min kille, mest av allt i hela världen!
Vem är din favoritsläkting? Min mormor!!!

VAR

Var är din mobiltelefon? Framför mig
Var handlar du mest? OkQ8 eller Statoil ;)
Var fick du tag på tröjan du har på dig? Fick min onepiece i present!
Var åkte du senast bil? Hem.


VAD

Vad åt du senast? Potatismos och korv
Vad drack du senast? Kaffe
Vad är det för färg på dina byxor? Har inga på mig.
Vad är den närmaste saken som är blå? Mitt nagellack.
Vad har du på fötterna? Inget
Vad är din favorit färg? Turkooos!!! och rosa då..
Vilken film såg du senast? Limitless
Vad hör du just nu? Robinson på tv.

HAR DU NÅGONSIN

Sovit i någon annans säng? Jaaaadå!!
Hånglat på en bio? Faktiskt ALDRIG!
Hånglat i skogen? Näpp.
Tyckt att din kusin är het? Vilken av dem? mjaou ;)
Sovit naken? Gör det jämt.
Kört över hastighetengränsen? Aaa
Målat om ditt rum? Näpp
Dansat framför en spegel? Klart!
Fått hicka? Det var ett tag sedan faktiskt..
Dumpat någon? Jajemän! (mitt enda ex)
Stulit pengar från en kompis? Aldrig!!
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? Ja
Varit i slagsmål? Japp. Men inget farligt..
Smugit ur ditt hus? Nää...
Haft känslor för någon som inte känt desamma? Vardagsmat.
Hånglat med en främling? Naaj.. eller joho!
Älskar eller saknar någon nu? Saknar min hubbe.




Plötsligt händer det...

Plötsligt händer det... 

Har precis pratat med min kille och vad vi har planerat och filurat på grejer. Vad kan jag inte säga här än, men vi har det bra kan jag säga.
Vi är dem alla vill bli/vara eller önskar att de var.
hehe i know it! Living the dreeeaam!
Vi kan bara inte få det bättre, även att vi inte träffats på snart 2 månader. Tänk då hur bra det blir när vi äntligen får träffas igen! ♥ och det är snart! Han kommer hem till mig snart!!

TISDAG!

Dagens humör: Glad och mysig.
Dagens mående: Bra, om ryggen hade varit lite mindre stel.
Dagens borde: Ringa till sjukhuset. (har varit "dagens borde" sedan några månader tillbaka)
Dagens frisyr: Enkel knut.
Dagens smink: Nada.
Dagens klädsel: Arbetskläder, och nu mysdräkt
Dagens planer: Mys med mig själv. Hemma hela kvällen.
Dagens materiella vill ha: Bikini!!
Dagens fundering: Vad gjorde mig så känslig och löjlig när det gäller kärlek.
Dagens beroende: Göteborgs Rapé
Dagens tråkigaste: Min bror är vegetarian.
Dagens längtan: Till min pojk i Norge.
Dagens superlängtan: Januari säger jag bara! ♥
Dagens tidning: Läser inte tidningar...

Bruuummm

Kom precis hem. Var kvar i stan ett tag för att vänta på min bror som gjorde sin uppkörning idag! Gissa om han lyckades! ;) Klart han gjorde. Så blev en sväng hem på andra sidan bilen... Kändes mycket konstigt att sitta där. Sätet kändes inte ens likadant!! haha Så nu tog han nycklarna till bilen och försvann iväg igen. Kommer inte få se den lilla bilen på hela dagen misstänker jag så är strandad här hemma. 


.

The prettiest people do the ugliest things.


Måndag och saknig.



Bara jag vet att jag är nära så blir jag lycklig, men om du kom skulle jag vara lyckligast.
Tex. denna bild. Jag är så nära, men ändå så långt bort.

Mia Skäringer



Har kollat på Mia Skäringer. Missade det på Tv igår, men hade tid att kolla på det idag istället. Hon är ju så himla bra, så himla rolig och så himla skön. Älskar henne.

11 SEPTEMBER 2011

Vaknade jätte sent idag. Typ runt 12! Gud man kan nästan tro att jag är en tonåring i puberteten!! Jag har inte sovt så mycket på jag vet inte hur länge, utan att vara fyllesjuk då. Usch. Nu känns det som om hela dagen är förstörd och jag har redan börjat med min otrevliga vana... Äta godis till frukost. Bläää!!

Filmisen hos Patrik blev Limitless. Underbart bra film får jag säga. Även att jag lyckades somna de sista minuterna ;) Men innan filmdags blev det att springa till ICA och köpa massa gott. Självklart har jag min fina beslutsångest med mig och får fråga Patrik vadjag är sugen på. Då gick det genas mycket bättre. Haha! 

Jag: Jag tror jag är sugen på cider, men cola är ju gott. Vad tror du Patrik?
Patrik: Jag vet att du vill ha cider ikväll.
J: Ja, det är sant. Tack!
J: Men... Åh vilken cider ska jag ha nu då? Den eller den? Äpple, Päron eller Fläder?
P: Ikväll vill du ha Fläder-cider, det är gott!
J: Ja, vad bra att du vet. Tack!


Så stod vi och pratade vid hyllorna igår. Det är helt sjukt vilken beslutsångest jag har. Skadligt för tusan!


Kvällsmys

Hej!

Har precis fixat mig och satt på mig mina sexiga teacher-brillz och ska snart möta upp Patrik för att gå och köpa massa godis. För ikväll blir det myskväll med film och massor av onyttigt. Jag gillar't!



Han och jag.



Idag var vi ute på en liten promenad. Han visade mig hur man fixar det där med att hitta pengar under buskar.

My hero.


Veckans Objekt










Jonas Inde. ♥

Har inte mycket mer att säga än att jag vet att ni just nu tryckte upp en extra flik, länkat: youtube.com och sökt på hans namn. Ni kommer fastna i ungefär en timme. Mer underbar kille går inte att finna. Så fin och så bra. Nu är jag sugen på att köpa hans bok.

vad händer idag?!

God morgon!

Vaknade tidigt idag så har redan hunnit äta frukost och klockan är bara nååågra få minuter över 10! Bra gjort av mig. Frukost brukar inte vara min starka sida. Hatar bröd och allt som har med det att göra på morgonen. Det känns som att jag ska spy varje gång jag försöker äta det till frukost. BLÄ! Så idag blev det en hamburgare och broccoli. Jag tycker det är så mycket lättare att äta lagad mat på morgonen. Borde kanske anställa en kock som kan göra lyxig frukost åt mig varje morgon.


WOOOW!

Äntligen fredag igen och denna helg får jag ta nya tag i den där "lugna" helgen jag skulle ta förra helgen. Ja för det blev massor av fest och aj aj aj fylla förra helgen ändå. Inte bra. Så nu tar jag nya friska tag i dena helg och hoppas på att kunna hålla mig lugn. Kanske en powerwalk imorgon för att komma ut i det friska vädret? oh jag har blivit så pepp på att loosa lite weight! Vägde mig på jobbet för någon dag sedan och jag kan inte säga att jag är mer än lycklig. Vägde mitt förra års målvikt MED arbetskläder. haha ja det är sant! Så imorgon blir det nog att sätta på sig träningsoutfiten och bränna lite fett!





Nu ska jag lägga mig i sängen med min rosa onepiece och stoppa in en Göteborgs Rapé under läppen och kolla Robinson. Missade det igår!

Vad ska ni hitta på ikväll? Fest som vanligt kanske?



<3


Som ett litet barn.

Min älskling somnar så himla snabbt! Nu hade jag till och med en liten överraskning till honom men nääh. Efter 1 timmes snack på Skype (nu har det gått 30 min sedan dess) så sover han som ett barn. Underbarste söta. Men han lär vakna med ett leende imorgon och bara det får mig allt flina busigt :)


Mooorrniiiinnnng!

Hello there, and good morning my friends. 

Jag har hittat min suddigummisamling från flera tusen år tillbaka! nääh, men typ sedan jag var 6 år!! Haha vissa av sudden kommer jag fortfarande ihåg, speciellt dem som luktar mega-gott!!! Jag vet inte vad jag ska göra med alla sudd, ifall jag ska slänga dem eller ej! ååh.. 


är det en dröm? är du en dröm?

Är det en dröm? Är du en dröm?

Eller är det bara så att du finns här i samma värld som mig, samma planet, samma jord? Du är för bra för att vara sann helt enkelt. Du är det bästa jag någonsin mött. Du är snäll, du är söt, du är gullig, du är snygg, du är busig, du är galen... Galen och busig som mig. Jag är så fruktansvärt tacksam att jag mött dig och ditt fina fina du. För du förstår mig och mina tokigheter. Vad är jag värd om du kommer upp ur ingenstans och gör mig så kär? Om jag gör dig kär. Vi gör kärlek till varandra. För visst är jag väl då värd lika mycket som du, du är underbar och värd alla fina ord jag kan tänka mig och då tillägga alla konstiga ljud och krystade rörelser jag får till när orden tar slut. Mitt hjärta slår volter och mer där till. Jag kan inte ta in att du är min... Du är min verkliga dröm. Min verklighet. 

Jag är din. ♥

<3

saknar min snutte-gutte-lutte-mutte-hutte-nutt-snutt-hubbe. alltså jag dör av barnsliga ord och massa löjliga kärleksförklaringar. Jag måste få ur mig allt, för annars kommer jag..,. ja,... förbli såhär....



Nu måste jag dra mig till jobbet som vanligt, är inte så jätte trött idag trots att jag somnade runt 12 igårkväll igen! dumma dumma tesen... 

♥ hubb

H-S

♥ Du är det bästa jag vet. ♥

när...

När ska det bli lugnt? Det känns som att det hela tiden testas. Vem är det som inte tycker det minsta om det vi tycker om? Det känns som att det testas och prövas vad vi än gör. Är detta för att få oss riktigt jävliga eller bara för att visa vad vi tycker på riktigt? Skiter vi i vad andra tycker eller är vi svaga? Det är nog ett bra test ändå. BRING IT TO ME! Jag ska fasiken visa dej...

Hittade den!

Hittade min gamla klänning som jag hade glömt bort! hihii så tänkte jag skulle ha den på mig ikväll. Det blir att svänga förbi ett par vänner och se om förfesterna fungerar som de ska! hehe!







Ja det får bli i en smutsig spegel när man inte har någon som vill ta kort på en ;)

Jofama Kenza 7


Jofama Kenza 7


Varför har ingen köpt mig denna goding?!?
Jag är sååååå sugen!!

Saturday.

Vaknade hyfsat tidigt idag, utvilad för en gång skull. Grymt skönt att sova! Det är nog det bästa som finns att få sova tills man vaknar av sig själv. Så sjävklart kom jag i säng igår tidigare än vad jag gjort hela veckan. Hmmm!!

Nu har jag färgat mina ögonfransar i ungefär en halvtimme, är nöjd över resultatet! Jag förstår inte varför jag bara inte fortsätter göra det varje månad, fransarna blir ju jätte fina och ett plus är ju att man slipper sminka sig varje dag. 



Nu tänkte jag hoppa in i duschen och använda mitt silvershampoo, raka mig och slänga i en inpackning. Ta-hand-om-mig-själv-dag verkar det bli. I like!

om nom nom....








FREDAG KVÄLL!

Äntligen äntligen äntligen är det fredag och helgen står mitt framför mig. Den här veckan har jag verkligen längtat efter helg. ENDAST för att få sova och mysa. Alla andra ska på stadsfesten imorgon, men jag känner inte för att gå dit. Jag vet precis hur det kommer att bli, högst tre timmar där och sen kommer jag vilja åka hem för att det är kallt... Det känner jag inte för att lägga 300 kr på. Då kan jag lika gärna ligga här hemma uppgosad i täcket med massor av filmer. 


Jag just nu


True story.

Guuuud vad skönt det ska bli med helg! Imorgon är det Fredag äntligen. Veckan har gått hyfsat fort, men har inte riktigt kommit i säng som jag ska. Har somnat efter 12 varje natt nästan och vaknat galet trött dagen efter. Har verkligen inte kunnat sova ordentligt. Har vaknat runt 4 varje natt och drömt mardrömmar. Har ingen aning om varför, det händer ju inget speciellt just nu. Saknar bara min kille något enormt, vi har inte träffats på väldigt länge och det känns i både humör och hjärta. Börjar gå in i en apatisk period verkar det som. Är det hösten som knackar på? Jag är ganska så likgiltig vad det gäller allt och uppkäftig har jag lyckats bli också. Det är inte OK att vara ifrån sin älskling så länge! 

Stars spell out your name

Ligga på ditt bröst, känna dina andetag, din värme och din famn. Dina armar runt om mig, skyddande fina armar som bara älskar med min kropp. Jag känner dig inom mig, vi blir ett. Vi andas tillsammans. Mina händer leker med dina konturer, de kommer aldrig bli en vana. Andas in dig och aldrig glömma. Stänga ögonlocken och njuta fullt ut av din fantastisk unika smak. Min kropp skriker efter mer, kan vi inte komma närmare? Du kommer aldrig mätta mina sinnen. 
Jag svälter...



Skullcandy

Hello my new darlings!



I love having Xmas eve whenever I want to! ♥

RSS 2.0