1:a advent

1:a advent har precis kommit till Oslo.


 


Eller iallfall till Oss på Conradis Gate. Eftersom vi inte kommer vara hemma till fjärde advent så får vi börja en vecka tidigare med att tända ljusen. Man vill ju inte bara tända tre och inte få tända det fjärde. Vi kommer åka till Sverige och fira jul med familjen så vi kommer inte vara hemma när man tänder fjärde ljuset. Det är ju faktiskt viktigt! haha traditionen att tända ljusen har alltid varit viktigt för mig.


Vi har precis fått ihop våra små leksaker vi fick i varsitt kinderägg. Min kille bad mig komma hem med någon liten överraskning idag. Så vad passar inte bättre än kinderägg? En kaffe på det blev det också. Himla fin Måndag måste jag säga.

Natti NattiNu blir det några avsnitt av Sex and the city. Sen blir det läggdags. Jag ska mysa sönder min kille.
Imorgon väntar ännu en vecka av jobb... Där alla rika snobbar bor. Det är himla kul att kolla på allt folk som tror att de är något för att de äger en jacka värd 10K. Jag skulle rest jorden runt ifall jag hade pengarna de har.. Har till och med hört ryckten om att ungdomarna (upp till 25 år) får månadspeng av sina föräldar, ungefär sådär 10-20K. Ja, men det låter ju normalt? Samtidigt som jag känner skuld för de stackars jävlarna så kan jag inte ro för att jag blir avundsjuk.

Natti Natti :)
 

Marängsviss eller Thailand?

Marängsviss eller Thailandsresa ikväll?

Det är den enda frågan som snurrar i huvudet nu..
Jag har även lärt mig att det inte blir bättre att kolla på foton från vart man varit och drömma sig tillbaka heller. Usch jag är så himla sugen på att dra! Men jag vill hitta billiga flygresor. Jag skulle betala 6K för en t/r men helst vill jag hitta en för 5K. Skulle jag hitta det nu, så skulle jag åka direkt. En månad, PANG! Efter jul eller nyår. Mmm... 

Okej. Det blev marängsviss som blev grejen för idag.. Alltså ingen Thailandsresa ikväll. Tusan.
Naket är vackert..

Naket är rent och vackert. Riktigt fint när man ser en len ren hud.
Inga kläder, smycken, tatueringar, smink, piercins, jox...
JUST NUDE. Raaaoow.

Äntligen!

Idag är det dagen med stort D. Åh det första jag sa imorse (när min kille kom in till sovrummet för att väcka mig sådär kärleksfullt som han alltid gör) var "ååh idag kommer fanna!"
Då kan man säga att jag har längtat. Åh vad jag har längtat och idag händer det.
Det är lite jobb innan dess, men det kommer gå fort. Efter jobbet ska jag hem och slappna av lite och efter det ska jag möta henne på bussterminalen.

Nu äter jag macka ^^
Puss puss

Saknar!

Idag vaknar jag upp och saknar mina vänner, ALLIHOPA, något enormt! Imorgon kommer en av dem hit och ska stanna hella helgen! Det är så jävla underbart!! Fytusan vad vi ska hitta på saker. Min älskade fina vän. Gå på café, sitta där i 5 timmar och prata skit! Åh... Det saknar jag! Jag vill ha hit alla!! Alla mina vänner och kramas och busa och festa och allt som man gör.. I två dagar har jag tänkt på att bara åka hem en vecka och bara leka av mig... Följa med S tillbaka och träffa alla och inte bara stressa igenom alla för att man har så lite tid. Jag vill ha er alla NU!! Saknar er så det gör ont!

Fars dag.

Hello!
Sitter och  njuter av en Chocochino. Har precis ringt till min far och grattat honom med dagen. Hehe jag var den första. Det är lite av en vinnarkänsla när man grattar någon först. Visst? undra varför...

Idag är det en vanlig Oslo-tråk-dag. Regnet hänger i luften och bara väntar på att falla ner när rätt person går ut. Hoppas det inte blir mig. Försöker nog hålla mig inne idag... Dock borde jag nog gå till solariet, har inte varit där på ett tag nu. Det är så himla härligt.


åh ja.....

Oj oj oj... Har inte bloggat på länge länge.

Hei!
har inte blivit några inlägg på ett himla tag... Det har inte varit så speciellt mycket att snacka om. träningen? Njää.. den har inte kommit igång även att jag varje dag står en meter från en träningsnarkoman. Vi har bara pratat om att hon ska få in mig på gym. Myckte snack, lite verkstad. Bleeeh... Men jag orkar verkligen inte efter jobbet. Eller innan. Det finns liksom ingen lust. Eller någon som drar med mig ut. Tror nog att det är det som behövs.
Jag sitter bara här och kollar flygresor till Thailand. Som vanligt drömmer jag mig bort. Jag får inte nog av det landet. Nu är det 30 minuter kvar innan jag ska på trikken till jobbet.
I helgen blir det jobb och min kille ska uppåt landet och åka fyrhjuling! Så det blir ensamkos för min del. Hmm... Vad ska jag hitta på?
En av mina bästaste kommer på Onsdag eller Torsdag. Det ser jag massa fram emot!! Då får hon med mig ut och svettas lite tror jag. Kuligt!

RSS 2.0