dagens "innan jobb"


*duscha
*sola
*duscha

Synd....

Om min kille skulle vara hemma nu skulle det antingen bli väldigt synd om honom eller så skulle han vara i himlen. Nu Nu Nu!!!

Kommer aldrig!

Kommer aldrig sluta älskar fjortisar och det som pågår i deras huvud. Skulle vara underbart kul ifall man skulle kunna få tag i det man själv skrev och de bilderna man själv la upp på Lunarstorm när man var mellan 13-16 år. Ååhh, det skulle vara grymt.

Jättekul.

HoohoooO!!

Har varit tyst för jag har varit hos mina vänner i Sverige. Åh vad underbart det är att komma hem och träffa alla!!
Nu är jag iallfall tillbaka i Oslo och har haft min första dag på jobbet igen efter den lilla semestern. Helt okej att komma tillbaka till verkligheten och tjäna pengar. Sktiväder var det både i småland och samma sak när man kom tillbak hit. Har väl säkert ösregnat hela dagen.. Ingen lust att gå ut och hitta på någonting då ju. Ppfft!!!

Här är några bilder från helgen, vi krigade!











Snjo!

Kan vara Norges bästa och faktiskt enda riktigt goda idé. Om nom nom nom!
Jag vet inte om det är nyttigt eller skitdåligt, kvarg? Ingen aning, men det smakar yoghurt.


Shhhniigghht!

Äntligen har jag fått tid till klippning och färgning på Fredag, Åh jag kommer bli så fin och fräsch. Mitt hår är verkligen slitet, det är inte delat i topparna utan det ser mer ut som träd med massor av grenar som sticker ut. euh? Det jag kommer göra hos frisören kommer ta ungefär 4 timmar sa de. Vad tror ni jag ska göra?

VÄGRAR ATT BETALA HYRA!

Hur tråkgit är det inte att betala hyra, det måste ju vara det tråkigaste som finns? Så jag sa till min pojkvän,
"Jag vill inte betala hyran, det är tråkigt! Vad kan jag köpa istället?"

Så det fick bli en liten Pistol, så där vanligt...?


















KJ works colt rail concept / 3300:- Tacticalstore.com

DET ÄR SÅ KUL I LIVET!!!







 
 








 






 
 

Shoppa Shoppa Shoppa!!

God Morgon!

De senaste dagarna har jag varit  galen. Eller lite bara, men jag har velat köpa saker... Massa saker, men jag har inte hittat någonting jag vill köpa! Hur jobbigt är inte det? Måste vara värre än att inte ha pengar och hitta massa man vill ha.

Det blir iallafall en lång-weekend till Sverige så då kanske jag hittar någonting mer än kött? Hoppas det!




Tråk-fredag!

Nu blir det fint väder igen och snart ska jag till jobbet. Eller ja, snart och snart, vid ett ska jag dra hemifrån. Håller just nu på med tvätten. Det är ju skitkul, nja, mer skönt och känns bra så att man har kläder att använda. hehe Vet inte riktigt vad jag har lust att göra i helgen. Får nog bli att städa då istället. Åh vad tråkig jag låter nu.... Vilket kul liv huh? tss. 

Ska nog beställa lite kläder till nästa vecka. Det tycker jag låter riktigt bra. Förgylla vardagen.

Kvällsmys

Blev ingen städning idag. Alldeles för tött för att orka ta tag i det. Klockan går ju förbannat snabbt också så man sitter och tänker "Nu då, amennu då, efter Family Guy...." och sen är klockan alldeles för mycket. Har precis ätit en god macka och sitter med te med honung och myser nu. Snart dags att lägga sig i sängen tror jag.



På tal om vädret.. HAHAHAAAAA! Trodde jag att det skulle hålla i sig? Gud skrattar mig rakt i ansiktet och ger oss spöregn hela eftermiddagen. Typisk Svensk/Norsk-sommar. *suck*

Torsdag 16/8-12

Hello!

Nu har vi äntligen fått upp vår stooora soffa i vardagsrummet. Lite större än vad vi tänkte att den var kanske. Men vad gör man inte mer än att sitta i soffan i vardagsrummet? Ellerhur!! Så det blir ju utmärkt! hehe Nu har vi byggt ihop allt och nu är det bara en storstädning och lite pill och plock som behövs för att få ordning på lägenheten och sen kan jag kanske ta några kort och visa hur det ser ut. Men först 7 snabba på jobbet.

Förresten, sommaren kom till Oslo igår med! Hoppas att det håller i sig nu.

Olyckligt kär. 15 Augusti 2012

Idag har jag fått en jäkla kär-våg i kroppen. Det började för några timmar sedan, sköljde över mig ganska så hårt! Jag har helt enkelt blivit olyckligt kär i min kille.
HAHA Jag har stalkat, eller iallafall kollat igenom alla, verkligen ALLA bilder han är taggad i på Facebook och suckat sådär man gör när man tycker att någon är så där otroligt fantastiskt fin, söt, snygg, gullig, het och alla andra ord jag inte just nu kommer på.
Det har till och med gått så långt att jag kommer på mig själv tänka "Åh vad fin han är", "Om han bara skulle varit min"..

ALLTSÅ HALLÅ?

Det här är ju helt galet. Det måste ju vara för att jag kommer över gränsen på hur kär jag är att jag tillslut får ut olyckligt-kär kärlek till han. Herregud, jag blir rädd... Måste ringa honom och berätta sanningen! Jag är så kär i han. Hoppas han inte dissar mig! hahahahaaaaaaaaaa!

¤%&/()=

Släpp det, släpp det, släpp det.....

NAV NAV NAV NAV

Har varit vaken sedan halv 7. Kan inte somna efter att min kille går till jobbet, så otroligt onödigt känns det. Jag börjar inte jobba förrän vid 15.00 idag så jag har ingen som helst anledning till att vara uppe redan nu. Har lyckats få i mig lite frukost iallafall. Borde väl ge mog av mot NAV för att se efter ifall jag kan få ett E12-blankett. Orkar jag gå?

I Fredags var vi på IKEA och hittade två möbler vi ska ha eftersom de andra vi har i princip inte går att använda längre. Ska bli skönt att bli av med det. Det blev två byråar och så en soffa med schäslong i gråbrunt, en massiv spegel med brunsvart tjock ram och lite annat smått och gott för runt 1000-lappen (ungefär 46.200 svenska kronor.-) haha


En Sneak-peak på min snygga handyman

Kvinnor = Objekt



Varför finns det alltid sjuttiotusen miljoner miljarder sånahär bilder på tjejer? Eller i andra "sexiga" positioner? Det finns knappast så många bilder på män. Är det för att vi som kvinnor inte har det intresset av att kolla på såna opersonliga, och framför allt oäkta (photoshop) foton. Kvinnor går igång på handlingar (t.ex. hur en kille bemöter dig, bjuder dig på middag m.m.m.) och att veta att någon bryr sig. En eller flera tjejer som göra något snuskigt, avklätt och med ofantligt orealistiska kroppar. Eftersom det finns så fruktansvärt många måste det ju berätta endast en sak om killar:

INTELLIGENS! Det är antagligen att detta är det enda en man behöver för att bli tillfredställd. Det finns väl ingen man där ute som skulle titta på bilden och tänka "Undra vad hon har för favoriträtt, -färg, eller -hobby." Eller något liknande: "Hon är nog snäll och rolig." Det är inte lustigt att vi tjejer blir så måna om hur vi ser ut, vad vi har på oss, hur vi sminkar oss, hur vi "ska" göra med håret, banta och ha stor röv och större bröst medan vi siktar på att ha en midja i samma mått som våra armveck. Inte konstigt att vi varje dag går och tänker på hur vi ska bli bättre. Hur vi ska göra för att bli såhär; som alla män som ser dessa bilder tror att vi gör. ELLER vad vi tror att de vill ha.

BAJSÅNGEST!

Jag fyller snart 25 år...



Halva livet till 50!!






fy faan.... Jag är inget lammkött.
Typ mer den där "kvinnan" som går till puben och dricker i sin ensamhet. OMG!



Pengar, pengar och pengar.

Money, money, money... must be funny!
no preview
Haha ja, sedan jag kom till Oslo och självklart slutade spara pengar till resor och sånt så har jag helt plötsligt känt mig så himla rik. Jag kan köpa vad jag vill, göra vad jag vill och ändå ha massor av pengar kvar till nästa lön kommer. Eftersom jag inte ska resa nu på ett tag, även fast jag vill väldigt mycket. (sitter på resesidor varje dag och kollar priser) Så kan jag köpa fina saker till mig själv och till min kille och spara pengar på samma gång. Himla bra det där med att få lön och kunna använda pengarna! Jag är ju van att få en lön på sådär 10-12 tusen och använda 2000-3000 på en månad till allt och senda lägga undan resten. Nu behöver jag inte det längre. Fy tusan så bra! Och så är det bara att åka över till Sverige för att shoppa loss och samtidigt spara pengar. Nästan som ständig rea

Hihiii! Nu ska jag ta på mig mina nyinköpta kläder och sätta på mig mina nya stövlar och sminka mig med mitt nya smink. Jag mår så hiiiimla bra!

Födelsedagar!

Idag är det en riktig födelsedags-dag. Min kille, min farmor och hans systerson fyller år. Alla fyller jämt kan man nästan säga. Min kille fyller 30, min farmor 70 och min killes systerson fyller hela 1 år! Känns som att tiden går alldeles för snabbt. Så tänkte dra ner till stan för att köpa några blommor och något han kan mysa sig med när han kommer hem. Jag jobbar eftermiddag så vi kommer inte träffas förns ikväll.



Puss

Som vanligt...

Redan nu börjar det bli höst, sommaren kom aldrig tycker jag. Liksom, våren hoppade till höst direkt. Jag saknar solen, jag vill ta iallfall en eller två veckor semester..... Eller Thailand igen. Vietnam en månad? Alltså jag vill bara sola, bada och dricka drinkar och äta.
Jag är lite ledsen, min pojkvän misshandlade mig, eller rättare sagt; jag tog hans hand slog den mot min panna och lyckades göra ett snyggt sår mitt i pannan så att jag ser ut som en indier eller som en "wannabe-Parry hotter". Det sved som fan!! Det kändes som när man tatuerar sig.... Fast jag aldrig gjort det innan. Jag tror det kändes som det...

.......Måste ha gjort det.

Min kille ska tatuera sig snart, undra om han kommer ihåg det sjäv?
Han har snart ingen normal hud någonstans. Han ser lite ut som en utomjording.
Lite på sidan av magen är det någon som skymtar, liksom rosa,biege färg....
Vet inte om det är hud eller någon tatuering som ser ut så.
Men ifall det är hud så har jag paxat den delen. Ibland blundar jag med ena ögat för att bara se den nakna huden, så fantiserar jag om hur han skulle se ut ifall han såg ut så över hela kroppen.
Då pirrar det ^^,


Jag ska nog gå till Gina Tricot nu och köpa sånadär lustiga
örhängen som man sätter fast där uppe också.


Ni vet vad jag menar.

PUSS



åååhååhåååå.......

Jag får spunk!

Det är jättestökigt här hemma, massa skit ligger överallt och det behövs dammas och dammsugas och städas... Har jobbar i princip hela tiden sedan i Onsdags så jag har verkligen inte haft orken att göra någonting när jag kommer hem. Orkar bara sätta mig framför tvn i min Onepiece. Inte mycket mer än det.. Men nu har det kommit ifatt mig och jag blir störd. Jag vill ha fint!!!! Inte så lätt alltid tydligen. Jag måste köpa mig en såndär klädhängare som jag får hänga upp alla mina kläder på. För de ligger fortfarande i två kartonger, som de har legat i sedan jag kom. Åh jag vet inte ens vart jag ska börja... Jag beger mig till jobbet.


WOOW!

Ja kom hem lite efter halv 10 på kvällen igår efter en heldag med jobb. Nu gäller samma sak igen! Ska skynda mig iväg till trikken. 10 timmars jobb again! Här kommer jag!!!

RUBRIK?



Ibland finner man inga ord..
 

GOOOD MORGOOON!!

God morgon sötisar!


Jag steg upp för ett litet tag sedan, sitter just nu och äter frukost. Mackor och te. Idag blir det ett jobbpass på 11 timmar. Det var ett tag sedan nu. Så det ska bli kul! Först till min butik, sen vidare till en annan för lite support.
 


En gammal bild jag hittade. Saknar klänningen...

Lime.... <3




Det blev de gula som fick åka på, älskar den limegröna färgen som blir när de gula linserna och mina ljusblå ögon mixas 

Välkommen!

Solen skiner idag igen. Igår var den uppe och kollade medan jag var på jobbet, när jag slutade blev det regn... PPffftt... Idag känner jag mig jävligt pepp på livet, vilket är konstigt, denna vecka ska vara en "röd" vecka. Dock har det inte kommit till skott än, men brukar vara en satkärring rent ut sagt, det vet mina närmaste. Hehe Föråt!! Men jag kan verkligen inte göra någonting åt det. Jag vet vad det är för speciell dag idag också! Idag ska jag byta linser, vet inte om jag ska ta mina gula, bruna eller köra en neutral månad igen. Älsklingen ville ha en blåögd flickvän till födelsedagen. Men jag vet faktiskt inte om jag kan hålla mig... DARN!

Ska nog ta mig en liten sväng på byn innan jag åker till jobbet. Ska kolla upp lite saker


För övrigt så vill jag till Sverige nu!! Jag har beställt Wedge Sneakers från Brandos.se! Som jag självklart skickade till mina föräldrars adress. KATCHING! Tjänade 100 spänn på att köpa från en svensk sida. Hoho norska pengisar är såååå bra!



799 Svenska kronor. Som hittat!

Skor - Bullboxer: 133805030 | Yttersidan av skon

RSS 2.0