Alltså hej....

Fy faan.. här sitter jag och hör böeutrop mitt i Oslo...
Det är inte sånt man hör från kyrkor...
Det är ringklockor oftast... 

Förbannad blir jag!

 

Hej!

Det var inte det jag tänkte berätta om dig egentligen. Det är liksom lite så att jag fått spunk på köket i lägenheten, gått berserk ett par gånger... (alla som känner mig, vet att jag kan..)Stackars pojken i huset blir ju livrädd (säkert grannarna med) så han slog snabbt upp laptopen i sitt knä och började söka på nya boenden.Hittade en lägenhet som ligger i ett lite mer stilla läge och mer grönområden och det är precis det jag är ute efter. (och så har lägenheten ett kök..) Ska åka och kolla på den om någon vecka så får jag se hur den ser ut. Den ska ju vara så bra som jag vill att den ska vara. Eller visst? I-landsproblem DELUXE!

Jag har sån lust till att shoppa, shoppa och köpa massa fina saker. Det enda som är problemet är när jag ska ha tid att ha på mig och "visa upp" det jag köpt. När jag jobbar kommer jag aldrig hem innan halv 6 och då är det alltid dags för matlagning och efter det blir det alltid att man slänger sig i soffan och vips så är klockan halv 10.. Det är ju inte så att man känner för att gå ut och hitta på någoting då när man ska upp vid 7 dagen efter. 


Man vill ju ha fina kläder och fina saker men när ska man få tid att ha på sig det?
Jag har fortfarande ett par plagg i min garderob som fortfarande har prislapparna kvar. Det är sommarkläder, och snart är ju för tusan sommaren över!

Mmmh.... Någon med samma problem som vet hur man löser det?

RSS 2.0