Hej DU!

Du är så förbannat söt när du ler..

Polisen och jag.


Kom precis hem från jobbet. Var uppe på taket och kollade utsikten över "oändliga" Södra Vi. Ganska coolt att vara uppe så högt och spiraltrappan var inget att leka med, jag var så modig! Cred till mig själv!! Har precis duschat och gjort mig ordning för att ta kort till polisen. De ville tydligen ha det. Så jag övade några snygga poser. Vad tycker ni? 
Är jag olagligt söt? Eller överdriver de?







Sparar de snyggaste till sist så klart!
VÄRYOGOD!



Satsar nog på någon av de här... Polisen liksom? Vad vill dom?



Min pulla!

Den perfekta vaginan

En dokumentär jag ska se nu på TV4+. 
Kan bli väldigt intressant. 
Nu ska vi se ifall jag är så poerfekt som alla säger.



(Visst ser det inte så jätte gott ut.) MEN...

dsc02973 (MMS)

(Visst ser det inte så jätte gott ut.) MEN Det är hur gott du vill! Nyponsoppa, glass och mandelbeskvier! Mmmm.. Idag har jag inte varit duktig alls, har inte tränat. Har verkligen ingen ork när det är så tråkigt väder. Puss


Att det ska kännas bra..

Kom precis hem från träningen. Stannade i stan hos S efter jobbet och tittade på True Blood. Mycket bra serie om jag får säga det själv, dock lyckas jag alltid vara så trött varje gång vi ska kolla på det så det blir ungefär två gånger vi får se varje avsnitt för att jag ska förstå. Hehe. Träningen gick bättre än förväntat. Har börjar få in det där lite och blivit starkare på köpet. Har lite sår på armbågarna nu, precis så det ska se ut efter en lyckad träning! Nice!

Nu blir det duschen och lite mat innan jag ska kolla på Paradise Hotel DK. 


Från min älskling.

"I wish life was like A, B, just as easy as 1, 2, 3!"

FÖRE / EFTER

Före och efter operationen, vad tycker ni?

SMS-bombad


*SMS-BOMBAD!* efter en galen fest-helg.
Det måste ju betyda att man gjort bra ifrån sig 

Mens-monster och kåtast i stan!

Varför är jag alltid som kåtast när jag har röd vecka. WHY!??! Detta tar kol på mig!



HALLÅ!

Jag vill med dejta och sitta på en äng och dricka vin och mysa. Eller få en överrasknings-massage.

Kollar på ensam mamma söker just nu och jag vill göra likadant! Jag ska lägga upp en annons på internet och så får killar skriva mail till mig så väljer jag 10 som får träffa mig. Låter inte det bra? Då får man ju kontakt från hela Sverige och inte bara i denna håla. BLÄ! För här finns det verkligen bara dumbommar. Tänk vilka guldkorn det finns i landet som man missar varje dag. Nä nu måste jag ta tag i detta och göra en riktigt bra annons som lockar fina män 



Inte så långt kvar nu!


Chili/lime kyckling, hasselbackspotatis oc...

dsc02970 (MMS)

Chili/lime kyckling, hasselbackspotatis och en riktigt fin sallad med vitlöksbaguette. Vardagslyx lagom till lillördag. Erkänn ni blev sugna!


MUSIC MAESTRO, please....





SD's Valkanpanj 2014?



Sverigedemokraternas Valkanpanj som visades på Tv inför valet var verkligen skandal. Jag kan inte säga något gott om den, och jag förstår varför de skrämmer bort väljare. Det fick dem verkligen inte att framstå på något bra sätt. Därför tänkte jag att hjälpa dem lite till nästa val 2014. Tant Lingon passar alldeles utmärkt tycker jag! Eller hur?

Hörrni!!!

Ni ska bara veta vad jag åt nyss.. fy fan vad jävla gott det var och nu sitter jag här med min paltkoma och orkar inte ta mig någonstans.

Alltså.. Helt ok ju.

dsc02968 (MMS)

Alltså.. Helt ok ju.


OMG! REUNION?



Om det skulle finnas en skvallertidning om vimmerby skulle detta få mittuppslaget!

"Jerry och Therese! Försöker igen?"



Romantik...

Helst av allt skulle jag vilja leva i en film, full av romantik! 

Har suttit och tänkt på allt det där som har med romantik att göra och det mest romantiska jag varit med om har inte hänt med någon jag varit kär i. Jo, det är sant! Det är killar som varit kära i mig, som jag självklart inte velat ha. Dumma mig att alltid välja fel! Det mest romantiska,.. eller ja det är en fin gräns mellan "att våga göra" och romantik. Visst?  Ja det var iallafall en mörk Julaftonsmorgon då jag och min familj sitter och äter tomtegröt och skinkmacka. Plötsligt så ser vi en bil som stannar utanför vårt hus. Vem kommer en julaftonsmorgon till oss när vi planerat att åka hemifrån?! Det knackar försiktigt på dörren och jag öppnar. Då står den där killen där med en ask choklad och en ros och säger "God jul Therese" och ger mig en stor kram. Bara att killen tar sig tid den mest upptagna dagen på året för att säga God jul till mig i 5 minuter betyder så fruktansvärt mycket. Det skulle inte jag våga. Just då visade jag inte så mycket tacksamhet. Men nu efteråt så förstår verkligen vad det betyder för mig och hur modig den här killen var! Om man ändå skulle känt likadant för honom som han kände för mig. 


Killar är väldigt dåliga på romantik nu för tiden. Killar behöver inte kämpa för att få en tjej. Det svåraste borde vara "
du är söt, snygg och sexig" och sen ligger tjejen där framför fötterna på dem, att charma en tjej i nutid är inte svårt och det har killarna lärt sig, även dem är lata. För det är ju inte svårt att dissa någon man inte är intresserad av. Och lite intresserad är svårt att vara, man blir oftast helt uppslukad av personen direkt och kan inte tänka på mycket annat än just han. Det jobbiga då är att man kanske inte visar det fören det är försent. Så det är aldrig förtidigt att säga vad ni tycker om någon, gör det så fort ni känner något för personen, för annars gör det bara ont i hjärtat och ni går omkring och oroar er över saker den andra personen undra över också. Då går ni bara om varandra och tillslut släpper den ena allt och lämnar det medan ni båda kände likadant för varandra. Så var ärliga, säg precis som det är och fega inte ur. 
Som alla säger, vad har du att förlora?

Planera en överraskning för din flört redan idag. 


Nu på riktigt...

Du gör mig så jävla osäker hela tiden..

SEX SEX SEX

Jag tror minsann att jag behöver mig något snarast! 

I morse vaknade jag mitt i en sexakt. Ja... alltså en som jag hade inatt tillsammans med mina vilda tankar. Fan vad bra det var! Jag sög av en grymt assnygg kille mitt på gatan i en stad! Det var på eftermiddagen någon gång och vi skulle ut och gå för att komma ifrån massa andra vi var med på ett varuhus. Fan vad grymt det var! Tror jag har blivit lite skadad efter alla Paradise Hotel DK avsnitt jag sett, för killen såg ut precis som Peter i säsong 6 och pratade på något konstigt språk, men jag förstod ändå. Det var så jävla grymt och så kåt jag blev av honom kommer jag nog aldrig bli på någon i verkligheten. Jag tror verkligen att jag behöver en man som kan ta väl hand om mig, så snart som möjligt! haha! 

Får väl se ifall det händer något i helgen. Skulle vara kul. 


God natt.

Har ni tänkt på vad mörkt det börjar bli tidigt? Hösten börjar närma sig. Ligger just nu och kollar på toppbloggarna. Haha vilket onödigt program. Sen är det läggdags. Imorgon är det fredag och då måste jag vara pigg och glad.


Wait and bleed.



Har en fruktansvärd längtan efter att få träna fingrarna lite någon kväll snart. Har inte varit inne i en nörd-period på väldigt länge nu så det borde vara dags när som helst. Undra bara när...

Den manliga konfliktkurvan



Det var den här dagen jag förstod att jag hade gjort honom illa.... Mycket illa.

Är det sant?! OMG!

Torsdag och näst sista dagen innan helg. Gud vad skönt, helgen är min räddning verkligen. Då är det chips, dip och cola som gäller. YUM! Har jobbat över hela veckan och idag fick jag gå hem vanlig tid så rejsade från jobbet och hem endast för att få slänga mig i sängen någon timme innan det är dags för armbrytning. Idag är dock träningsvärken något värre, speciellt magmusklerna. Det känns riktigt bra för det är ju magen jag vill få fin tills jag drar från sverige. 

För övrigt så ska jag ha lite kul med ett ex i helgen. Herregud, när lekte vi senast liksom!? 06, 07 senast! Det ska bli kul att snacka igenom vad som hänt under tiden. Ser fram emot det faktiskt. Känns som att det varit lite stelt mellan oss efter vårt break, så nu får vi ta igen det! För inte ska det vara så!


Idag har det kommit in yttligare småpojkar på jobbet! Fast ja.. Så små är de nog inte, men runt min ålder kanske. Så fort de kom in i byggnaden så drog de säkert ner genomsnitts-åldern med 20 år. haha En av dem hoppade på kryckor så får väl visa vad jag går för och ta hand om honom lite. Mmmm!


Barbiegrisen gal' i granes topp.

Opp o' ner.... Ner o' opp! ♥

Det är så jag här med förklarar Barbiegris på ett fint sätt.



En introduktion är väl aldrig fel i rätt tillfälle? 
Trodde väl det.



Alltså, jag är megatrött och har massa massa flams i huvudet just nu. Fan vad bra det börjar gå för övrigt. Har ni märkt det? Nehe? Inte det nä... Hmm. Fruktansvärda skönhetssmärtor i min kropp. Det klagar jag inte på alls! Imorgon bär det av åt högre höjder! Dock kan jag inte säga vad för det skulle vara alldeles för avslöjande.

Det blir ett avsnitt Paradise Hotel DK innan jag somnar. Där med bastu!


Nighty-night




Redan klart.



Nu drar jag....

Tror han att jag är kär nu?

Jag jobbar på en industri med runt 500 anställda och man lär känna ansikten ganska väl efter snart 3 år där. Nu går det bra för industrin och de tar in många från uniflex och anställer många nya. På senast har det varit ungefär 10 i veckan.

Idag mötte jag en liten, blond kille som jag aldrig sett tidigare. Självklart blir man nyfiken på det nya folket som kommer in och säger till min arbetskamrat "oj, nämen en ny pojk till!". Vi går några meter i korridoren och efter några meter från att vi gått förbi varandra vänder jag mig om för att kolla en sista gång för att försäkra mig om att det inte var någon jag sett tidigare..  När jag kollar bakåt kollar han bakåt precis på samma sekund. FAN! Våra blickar möts och jag kollar bort samma sekund och börjar asgarva. Självklart! Det händer ju bara i film för bövelen! Efter det börjar tankarna gå runt, runt, runt som en jävla torktumlare.. Haha!

Nu tror han säkert att jag tycker att han är snygg eller nått och jag vet fortfarande bara att han är blond och ser ut som ... ja... högst 19 år.


Ensam mamma söker

Sitter i soffan och kollar på "ensam mamma söker". Det är fruktansvärt roligt att kolla på alla killar de har valt. Detta år är det även med en kille som jag känner. Eller en bekant kan man väl säga, min kompis träffade han ett tag för något år sedan. Lite söt är han allt. hehe Efter detta blir det nog att lägga sig i sängen och försöka somna skapligt. Måste ju vara pigg och peppad för en ny arbetsvecka. hehe

Btw så är det mindre än två månader kvar innan jag drar iväg till Asien. Guuud vad bra det kommer bli! Längtar som tusan!

BLÄÄÄÄ!

Mår lite halvtaskigt idag. Är nog lite bakis. Eller så har jag ångest för att jag dansade med en vakt så sexigt! Lover att ni får bilder på det snart. Men nu känner jag inte alls för att göra någonting.

 


God morgon.

God morgon mina söta fina godsaker 

Vaknade för ett litet tag sedan och känner mig jätte pigg. Vet inte vad dagen har ett erbjuda direkt men är riktigt sugen på att hitta på något galet! För man måste ta vara på helgen ordentligt. Blir det fest ikväll eller blir det att bara mysa ikväll igen? Igår blev det ju film och mys men idag känns det som om jag är mer peppad på fest. Vet inte när jag festade sist. Känns som en evighet sedan! 

Veckan i sig har varit bra, har umgåtts med MR en del, eller ja.. Sovit där i princip. Inte mycket mer än så. Skulle vilja att vi hade mer tid och mer dagar att umgås på. Men snart åker han hem igen. Tror inte jag kommer träffa han något mer innan jag åker och det känns lite så där. Men men. Inte ska man väl ta det så hårt? Herregud. Jag är den känsligaste flickan som trippat omkring på denna jord.

Nä nu måste jag få till denna Lördag innan den tar slut. Får ringa runt lite och höra med folket vad de har för planer.

Puss på er


hello

Säg att det är sanning i allt jag vet.

tja

Idag är det fredag. Äntligen helg och vad jag har saknat den! Snart kommer B hit och då ska vi kolla film.  Sen ikväll vet i fan vad som händer.. Hoppas denna helg går fort så att jag har något att se fram emot igen. Jag är så fruktansvärt sugen på att bli dyngrak ikväll. hoho hoppas B är på!

BLÄÄÄÄK!

Jag blev ormbiten i natt. Omg! When it goe...

dsc02962 (MMS)

Jag blev ormbiten i natt. Omg! When it goes good, it goes great!!


Down whit the sickness...

dsc02961 (MMS)

Down whit the sickness...


hoohohoo...

Det är bra nu.. haha ja, ibland får man väl överreagera va? 

Hemsk tidsuppfattning AB

Det känns som sju svåra år.  (fast det är närmare 30 timmar)

Jag har lite ont bakom tuttarna redan. I ryggen? Nej där emellan förstår du väl!

Just nu sitter jag och tänker på ifall du ens kommer ihåg mitt namn. Vad är detta? Gud så liten jag känner mig helt plötsligt och så fruktansvärt löjlig. Men jag vill bara ha dig här... (nu blir jag tårögd med) Har inte hört något från dig sedan 13.00 idag och jag tror att du har glömt mig redan. Vilken atentionwhore jag är! Fy mig! Det där måste jag bättra mig på. Inte sant? - JO!

Men vart ska jag börja?

♥ Jag har redan gått igenom de senaste sms:en och det gör mig lugn i ungefär 2 minuter sen sätter hjärnan igång igen. 

♥ Jag har skrivit ett sms FÖRST nu vid 21:00.. har inte svarat än och mitt hjärta slår så tungt. ÅÅÅHHHH! S du vet verkligen hur svårt det är för mig, så jag har gjort ett framsteg. *hehe*

♥ Har hur många gånger som helst sagt till mig själv: Det är en (1) dag det handlar om.... EN DAG!


Så pass mycket vet jag iallafall att det är sent nu och att jag borde sova. Måste ut med vovven först och skrika av mig lite kanske.

Att det ska vara så svårt att lita på någon.


gosh...

idag är det ännu värre ju...Det blir bara värre!
Så här var det ju inte meningen att det skulle bli.
Tvärtom skulle det vara ju. Herregud.... en dag. *ppfftt*

Löjliga jag ^^,

God natt



Levande

Jag är levande, jag var mer levande för några timmar sedan.
 Jag vill leva mer igen. Ge mig dig!

BLOW ME AWAY?!


Tur att vi i Sverige inte varit med om dessa naturkatastrofer!

RSS 2.0