Vilodag...

http://24.media.tumblr.com/tumblr_ma234yesUU1rw28npo1_400.jpg

Känner mig faktiskt lite mörbultad. Träningsvärk i rygg och axlar har jag inte haft på ett tag.
Idag är det vilodag. Himla skönt, men längtar ändå tillbaka. När jag vaknade i morse tänkte jag " ja, men springa lite på bandet gör väl inget?" Men nu inser jag att man behöver vila. Har precis ätit två knäckisar och fått i mig proteinshake.  Börjar vid 15 idag så jag har några timmar till att slappa på. Mysa med kissen kanske...

super mario 2Kan vara det svåraste spelet.. Minns inte att det var så fruktansvärt svårt. Men ja, då var man väl van vid att åka igenom marken, bli touch'ad av monster även att man är 100 meter ifrån och att saker och ting inte fungerar som det ska... 

Som sagt så är träningen i gång! Jag är så fruktansvärt peppad på att bli stark och snygg. Kör 2 dagar träning, en vilodag och så kör jag vidare så. Jag ska gå ner sjuhundrafemtio kilo. Wish me luck!

Gaaaaaaaaaaaahh!!!woooh... Bättre sent än aldrig. Imorgon ska jag äntligen köpa mig ett gymkort och ta tag i fläsket. Det finns massor av olika gym att välja på här omkring men har äntligen bestämt mig för att detta passar just mig. Endast 199:- i månaden. Äntligen... Igen.. Det ska bli så bra! Nu är jag peppad till tusen. Puss på er. Nu är det sängen som gäller och Maria & Mindy.

jeffrey campbell lita shoes

Oh.. något som jag (ja jag är lite efter) suktar efter just nu är dessa jeffrey campbell skorna. Jag är jätte nära på att köa ett par hela tiden. Det är så många som säger att de är sjukt lätta och sköna att gå i och för mig som är liten är ju det bara utmärkt! Dock så har jag kommit till den fasen då jag inte vet ifall jag ska våga mig på något mer tufft, eller ifall jag ska köra de enkla, bara svarta och så tänker jag på ifall det kommer några snyggare snart så att jag kan vänta till dess.
När detta mode kom, då tyckte jag det såg sjukt ut med dessa monsterklackar. Lite cirkus över det hela. Men jag tror faan att jag faller för det nu. Alltid försent....

Vilka tycker ni är bäst/snyggast/?


fredag. ...

har varit ledig i fyra dagar nu och nu är det dags för jobb igen. dock blir det kvällspass idag. vet inte varför jag inte kan somna om. skulle ju vara skönt att sova några timmar till innan man ska tillbaka till vardagen.
det har varit skönt att vara lite hemmafru. storstädat, lagat mat till mannen och mysat med kissen. men det blir väl inte så kul i längden kan jag tänka mig.
nu blir det ett avsnitt family guy.

.


We try again...VI börjar med att välkomna denna vackra skönhets-underbaringen välkommen till mitt liv. Hon heter Polly och är 12 veckor gammal blandraskisse. Hon kom hem till mig i Fredags efter en väldigt spännande busstur. Första gången hon lämnar sitt hem, sin mamma och sina syskon. Massor av olika dofter och ljud. Dock är denna donna en riktigt tuffing och innan vi kom hem ville hon verkligen ut ur buren och utforska. Var inte ett dugg rädd, kanske väldigt confused när hon helt plötsligt kommer ut ur buren och ...
- VAAA? Vart är det här för värld??! Tusan vad kul! Nu kör vi!

Efter en timme somnar hon som en stock...

Hon har aldrig gjort sina behov utanför toan, äter som en häst och däckar i flera timmar i rad och självklart sker buset på natten. Tror hon känner sig trygg här.

Hon har blivit en stor del av min fritid, både jag och min kille har varit hemma tre dagar nu för hennes skull. Imorgon blir den första dagen ensam i några timmar. tror hon kommer klara det fint. Tuffingen själv.


RSS 2.0